Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Poredni Uličarji Kamenica FK
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 16.6
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


3e minuut.
Adrovic heeft problemen om de bal te vangen. Kancler rent richting de bal. Adrovic onderschept slim de pass. Adrovic draait met de bal, schiet en ... Veter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poredni Uličarji - Kamenica FK 1:0

8e minuut.
Kumeršek is nu in balbezit. Adrovic onderschept slim de pass. Černe bereikt de bal nog maar net als eerste. Černe schiet op doel. Veter probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Brezec geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Novak met een snelle inworp. Černe is nu in balbezit. Černe draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Poredni Uličarji - Kamenica FK 2:0

22e minuut.
Bukovnik geeft een hoge lob. Jan kopt de bal weg. Daar is Lešnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adrovic rent richting de bal. Adrovic haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Absec speelt de bal door. Ribarevič rent richting de bal. Ribarevič passt de bal in één keer door. Adrovic rent richting de bal. Adrovic draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Sapa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Primožič rent richting de bal. Primožič speelt de bal door. Daar is Vitrih, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vitrih draait met de bal, schiet en ... Zgaga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Vitrih draait met de bal, schiet en ... Daar is Bernik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Absec bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitrih is nu in balbezit. Vitrih haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Absec is nu in balbezit. Černe onderschept slim de pass. Černe passt de bal zonder na te denken. Adrovic rent richting de bal. Adrovic schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poredni Uličarji 38%, Kamenica FK 62%.
Poredni Uličarji - Kamenica FK 2:0

50e minuut.
Inworp. Bezjak met een snelle inworp. Jerman heeft problemen om de bal te vangen. Primožič bereikt de bal nog maar net als eerste. Primožič draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Veter met een harde bal richting middenveld. Sapa kopt de bal weg. Bernik is nu in balbezit. Vitrih onderschept slim de pass. Vitrih schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rupnik met een snelle inworp. Primožič met een sublieme pass. Vitrih bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitrih draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Primožič speelt de bal door. Černe is nu in balbezit. Černe passt de bal in één keer door. Adrovic is nu in balbezit. Adrovic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Poredni Uličarji - Kamenica FK 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poredni Uličarji 49%, Kamenica FK 51%.
Poredni Uličarji - Kamenica FK 3:0