Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prebrisani Klovni Okrogli Steklarji
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Vitranc geeft de bal voor. Kupnik is nu in balbezit. Kupnik probeert naar een medespeler te passen. Petek bereikt de bal nog maar net als eerste. Petek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Kuhar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapa verovert de bal door een tackle van achteren. Sapa speelt de bal door. Strel bereikt de bal nog maar net als eerste. Strel schiet op doel. Vodopivec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Kuhar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vetrih bereikt de bal nog maar net als eerste. Vetrih passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Petek de bal. Petek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Kopitar onderschept slim de pass. Kopitar geeft een hoge lob. Vitrih bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernik onderschept slim de pass. Bernik geeft een lange en hoge pass. Paal! Petek rent richting de bal. Petek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Prebrisani Klovni - Okrogli Steklarji 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prebrisani Klovni 49%, Okrogli Steklarji 51%.
Prebrisani Klovni - Okrogli Steklarji 1:0

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zatler met een harde bal richting middenveld. Sapa kopt de bal weg. Kupnik rent richting de bal. Kupnik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Vetrih met een sublieme pass. Kuhar rent richting de bal. Strel onderschept slim de pass. Daar is Sapa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sapa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Furman passt de bal in één keer door. Kuhar rent richting de bal. Kuhar probeert naar een medespeler te passen. Kupnik rent richting de bal. Kupnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Prebrisani Klovni - Okrogli Steklarji 2:0

65e minuut.
Vetrih passt de bal met de wreef. Kupnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupnik schiet op doel. Daar is Petek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Prebrisani Klovni - Okrogli Steklarji 3:0

67e minuut.
Sapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapa passt de bal in één keer door. Strel bereikt de bal nog maar net als eerste. Strel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prebrisani Klovni - Okrogli Steklarji 3:1

73e minuut.
Sever geeft een hoge lob. Daar is Kek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vrabl begaat een overtreding. Vrabl krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prebrisani Klovni 43%, Okrogli Steklarji 57%.
Prebrisani Klovni - Okrogli Steklarji 3:1