Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Total Serve Besni Lokostrelci
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.5 gemiddelde waardering 20.4
redelijk Schieten slecht
slecht Passen zwak
matig Verdedigen matig


4e minuut.
Mojster probeert de bal aan de voet te houden. Vitranc rent richting de bal. Hojnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitranc rent richting de bal. Vitranc haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Knez geeft een lange en hoge pass. Leduc kopt de bal weg. Molitorys bereikt de bal nog maar net als eerste. Molitorys draait met de bal, schiet en ... Kamnik probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Total Serve - Besni Lokostrelci 1:0

17e minuut.
Molitorys bereikt de bal nog maar net als eerste. Molitorys probeert naar een medespeler te passen. Zgaga rent richting de bal. Zgaga haalt uit met een fantastische trap. Kotnik probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Adler geeft een lange en hoge pass. Leduc rent richting de bal. Leduc passt de bal in één keer door. Hojnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Hojnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Total Serve - Besni Lokostrelci 2:0

39e minuut.
Grubelnik is nu in balbezit. Molitorys onderschept slim de pass. Molitorys speelt de bal door. Klungelig pakt Zgaga de bal. Zgaga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Total Serve 40%, Besni Lokostrelci 60%.
Total Serve - Besni Lokostrelci 2:0

53e minuut.
Sitnik rent richting de bal. Leduc onderschept slim de pass. Leduc probeert naar een medespeler te passen. Molitorys bereikt de bal nog maar net als eerste. Molitorys haalt uit met een fantastische trap. Klemenc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Total Serve - Besni Lokostrelci 3:0

54e minuut.
Boček met een sublieme pass. Vitranc rent richting de bal. Molitorys is nu in balbezit. Molitorys draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kotnik de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Vitranc rent richting de bal. Boček rent richting de bal. Adler onderschept slim de pass. Vitranc bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitranc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Pečnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Hojnik is nu in balbezit. Hojnik geeft een hoge lob. Lajnšček rent richting de bal. Lajnšček geeft een hoge lob. Jereb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Total Serve 41%, Besni Lokostrelci 59%.
Total Serve - Besni Lokostrelci 3:0