Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Modri Mehatroniki Mastni Tlačani
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17.3
zwak Schieten hopeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Sraka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sraka met een sublieme pass. Kozlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutar verovert de bal door een tackle van achteren. Lutar geeft de bal voor. Bobnar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Vidmar schiet op doel. Pintar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grubelnik is nu in balbezit. Vidmar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidmar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Kalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalin passt de bal zonder na te denken. Sadek rent richting de bal. Sadek haalt uit met een fantastische trap. Podgrajšek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Vidmar is nu in balbezit. Vidmar probeert naar een medespeler te passen. Sraka speelt de bal door. Vitranc bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitranc schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Kalin rent richting de bal. Kalin passt de bal zonder na te denken. Lajnšček rent richting de bal. Sadek onderschept slim de pass. Sadek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Modri Mehatroniki 38%, Mastni Tlačani 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Modri Mehatroniki - Mastni Tlačani 0:0

51e minuut.
Pintar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lutar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutar passt de bal in één keer door. Vitranc bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitranc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Modri Mehatroniki - Mastni Tlačani 0:1

60e minuut.
Grubelnik passt de bal in één keer door. Kalin speelt de bal door. Iskra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadek onderschept slim de pass. Sadek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Bobnar met een harde bal richting middenveld. Grubelnik kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Iskra de bal onder controle te krijgen. Sadek is nu in balbezit. Sadek schiet op doel. Bobnar bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Grubelnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidmar onderschept slim de pass. Vidmar probeert naar een medespeler te passen. Vitranc is nu in balbezit. Vitranc draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Lutar geeft een lange en hoge pass. Mlinar kopt de bal weg. Koritnik probeert de bal aan de voet te houden. Vidmar rent richting de bal. Vidmar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kocnar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Modri Mehatroniki 52%, Mastni Tlačani 48%.
Modri Mehatroniki - Mastni Tlačani 0:1