Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Čudni Majmuni NK ZGornja Šiška
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Kralj rent richting de bal. Kralj geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rupnik de bal. Sever bereikt de bal nog maar net als eerste. Sever haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Ulaga onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ulaga met de inworp. Ulaga is nu in balbezit. Ulaga speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Urlep probeert naar een medespeler te passen. Sever heeft problemen om de bal te vangen. Bogataj rent richting de bal. Sever bereikt de bal nog maar net als eerste. Sever schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Čudni Majmuni - NK ZGornja Šiška 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Čudni Majmuni 64%, NK ZGornja Šiška 36%.
Čudni Majmuni - NK ZGornja Šiška 0:1

55e minuut.
Bernik geeft de bal voor. Daar is Lutar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lazar rent richting de bal. Lazar draait met de bal, schiet en ... Sitnik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Čudni Majmuni - NK ZGornja Šiška 1:1

58e minuut.
Daar is Hribar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hribar speelt de bal door. Bernik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogataj onderschept slim de pass. Bogataj draait met de bal, schiet en ... Juhart probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Rupnik geeft een hoge lob. Bernik is nu in balbezit. Zidanšek begaat een overtreding. Zidanšek krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Kralj geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skalar met een snelle inworp. Lazar rent richting de bal. Lazar geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Gregorčič de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Čudni Majmuni - NK ZGornja Šiška 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Čudni Majmuni 59%, NK ZGornja Šiška 41%.
Čudni Majmuni - NK ZGornja Šiška 2:1