Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rudar Psi Nori Jeleni
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 21.2
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


3e minuut.
Hrovat probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jelenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korošec is nu in balbezit. Jelenko verovert de bal door een tackle van achteren. Jelenko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Zatler verovert de bal door een tackle van achteren. Jelenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelenko met een sublieme pass. Hrovat is nu in balbezit. Hrovat draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Hrovat rent richting de bal. Krajnik verovert de bal door een tackle van achteren. Karantic probeert naar een medespeler te passen. Lazar rent richting de bal. Lazar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Krajnik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hrovat is nu in balbezit. Ahac schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Ahac moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ahac schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

36e minuut.
Doeltrap. Iskra trapt de bal weg van het doel. Karantic kopt de bal weg. Lazar is nu in balbezit. Lazar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Zatler rent richting de bal. Mrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrak speelt de bal door. Lazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazar draait met de bal, schiet en ... Černe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Karantic speelt de bal door. Mrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrak passt de bal met de wreef. Lazar rent richting de bal. Lazar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rudar Psi 49%, Nori Jeleni 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rudar Psi - Nori Jeleni 0:0

49e minuut.
Inworp. Krajnik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Korošec controleert de bal met de borst. Jelenko is nu in balbezit. Jelenko schiet op doel. Abram verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Jelenko onderschept slim de pass. Hrovat is nu in balbezit. Jelenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudar Psi - Nori Jeleni 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rudar Psi 61%, Nori Jeleni 39%.
Rudar Psi - Nori Jeleni 0:1