Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zmedeni Ginekologi Youth L
Normal Tactiek 343
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
3 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 19
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Pivar met een snelle inworp. Jan is nu in balbezit. Jan probeert naar een medespeler te passen. Tomšič bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomšič haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zmedeni Ginekologi - Youth L 1:0

19e minuut.
Jan rent richting de bal. Vrabec verovert de bal door een tackle van achteren. Vrabec speelt de bal door. Javornik bereikt de bal nog maar net als eerste. Javornik draait met de bal, schiet en ... Zupanc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Rupnik rent richting de bal. Vrabec onderschept slim de pass. Vrabec passt de bal zonder na te denken. Javornik bereikt de bal nog maar net als eerste. Javornik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zmedeni Ginekologi - Youth L 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zmedeni Ginekologi 50%, Youth L 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zmedeni Ginekologi - Youth L 1:1

49e minuut.
Vrabec verovert de bal door een tackle van achteren. Jelenko rent richting de bal. Vrabec rent richting de bal. Jelenko is nu in balbezit. Jelenko geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Blatnik passt de bal in één keer door. Vitranc rent richting de bal. Vitranc probeert naar een medespeler te passen. Javornik is nu in balbezit. Javornik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Green geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hrovat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Vrabec rent richting de bal. Kvas is nu in balbezit. Kvas geeft een hoge lob. Javornik bereikt de bal nog maar net als eerste. Javornik draait met de bal, schiet en ... Zupanc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Zmedeni Ginekologi - Youth L 1:2

78e minuut.
Hrovat geeft een hoge lob. Daar is Tomšič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kvas met een sublieme pass. Javornik rent richting de bal. Javornik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Blatnik is nu in balbezit. Blatnik speelt de bal door. Jelenko is nu in balbezit. Jelenko draait met de bal, schiet en ... Zupanc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zmedeni Ginekologi - Youth L 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zmedeni Ginekologi 47%, Youth L 53%.
Zmedeni Ginekologi - Youth L 1:3