Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Krvoločni Gekoni Svoboda Merjasci
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Sega speelt de bal door. Krepek probeert de bal met de borst te controleren. Knap speelt de bal door. Lah rent richting de bal. Lah draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Rudonja rent richting de bal. Rudonja passt de bal met de wreef. Lipar rent richting de bal. Lipar schiet op doel. Karantic maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Krvoločni Gekoni - Svoboda Merjasci 1:0

22e minuut.
Rudonja verovert de bal door een tackle van achteren. Rudonja passt de bal in één keer door. Rogan is nu in balbezit. Lipar verovert de bal door een tackle van achteren. Lipar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Krvoločni Gekoni - Svoboda Merjasci 2:0

33e minuut.
Hrovat speelt de bal door. Lipar is nu in balbezit. Rečnik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lipar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Krepek neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krvoločni Gekoni 58%, Svoboda Merjasci 42%.
Krvoločni Gekoni - Svoboda Merjasci 2:0

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bekar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krepek probeert naar een medespeler te passen. Lipar is nu in balbezit. Lipar haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Hrovat probeert naar een medespeler te passen. Katanec rent richting de bal. Burja tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Burja krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Rečnik geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bekar met een snelle inworp. Rudonja bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudonja geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Bekar geeft de bal voor. Katanec heeft problemen om de bal te vangen. Hrovat bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrovat haalt uit met een fantastische trap. Karantic maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Krvoločni Gekoni - Svoboda Merjasci 3:0

82e minuut.
Jelenko is nu in balbezit. Jelenko geeft een hoge lob. Rogan kopt de bal weg. Katanec bereikt de bal nog maar net als eerste. Katanec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Vrabec is nu in balbezit. Vrabec geeft een hoge lob. Krepek kopt de bal weg. Lipar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipar schiet op doel. Karantic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Rogan geeft een hoge lob. Krepek kopt de bal weg. Hvalec bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipar verovert de bal door een tackle van achteren. Lipar schiet op doel. Karantic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Krvoločni Gekoni - Svoboda Merjasci 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krvoločni Gekoni 40%, Svoboda Merjasci 60%.
Krvoločni Gekoni - Svoboda Merjasci 4:0