Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Težki Sinovi NK Proteus
Normal Tactiek Orandžna
47% Balbezit 53%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 36.9
zwak Schieten solide
waardeloos Passen matig
zwak Verdedigen goed


1e minuut.
Arnaudi onderschept slim de pass. Korošec rent richting de bal. Galvez verovert de bal door een tackle van achteren. Arnaudi is nu in balbezit. Arnaudi haalt uit met een fantastische trap. Černe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Korošec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Razelos kopt de bal weg. Arnaudi is nu in balbezit. Arnaudi haalt uit met een fantastische trap. Černe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Težki Sinovi - NK Proteus 0:1

19e minuut.
Strohschneider onderschept slim de pass. Galvez bereikt de bal nog maar net als eerste. Černe bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvez bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Korošec rent richting de bal. Strohschneider verovert de bal door een tackle van achteren. Strohschneider passt de bal in één keer door. Arnaudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaudi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Strohschneider kopt de bal weg. Rojs bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojs speelt de bal door. Furlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Furlan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Černe is nu in balbezit. Razelos verovert de bal door een tackle van achteren. Razelos speelt de bal door. Arnaudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaudi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Na een snelle pass probeert Korošec de bal onder controle te krijgen. Galvez is nu in balbezit. Galvez speelt de bal door. Arnaudi is nu in balbezit. Arnaudi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Težki Sinovi - NK Proteus 0:2

45e minuut.
Daar is Lezaun Ezpeleta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Razelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Razelos geeft een hoge lob. Arnaudi is nu in balbezit. Arnaudi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Težki Sinovi - NK Proteus 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Težki Sinovi 64%, NK Proteus 36%.
Težki Sinovi - NK Proteus 0:3

53e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Razelos zal de hoekschop nemen. Daar is Arnaudi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galvez rent richting de bal. Galvez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Težki Sinovi - NK Proteus 0:4

54e minuut.
Korošec is nu in balbezit. Sleegers onderschept slim de pass. Sleegers probeert naar een medespeler te passen. Arnaudi is nu in balbezit. Arnaudi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Galvez rent richting de bal. Galvez passt de bal met de wreef. Arnaudi rent richting de bal. Arnaudi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Težki Sinovi - NK Proteus 0:5

63e minuut.
Arnaudi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Apnar de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sleegers neemt de hoekschop. Arnaudi springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Galvez is nu in balbezit. Galvez schiet op doel. Černe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Težki Sinovi - NK Proteus 0:6

68e minuut.
Lezaun Ezpeleta rent richting de bal. Razelos is nu in balbezit. Razelos met een sublieme pass. Arnaudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaudi haalt uit met een fantastische trap. Černe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Überbacher is nu in balbezit. Überbacher geeft een lange en hoge pass. Razelos kopt de bal weg. Arnaudi rent richting de bal. Arnaudi geeft een lange en hoge pass. Paal!

77e minuut.
Lezaun Ezpeleta probeert naar een medespeler te passen. Arnaudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaudi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kupnik de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Lezaun Ezpeleta onderschept slim de pass. Lezaun Ezpeleta geeft een hoge lob. Arnaudi is nu in balbezit. Arnaudi draait met de bal, schiet en ... Kupnik probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Lezaun Ezpeleta verovert de bal door een tackle van achteren. Lezaun Ezpeleta geeft de bal voor. Klungelig pakt Galvez de bal. Arnaudi rent richting de bal. Arnaudi draait met de bal, schiet en ... Černe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Lezaun Ezpeleta geeft een lange en hoge pass. Apnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvez onderschept slim de pass. Galvez haalt uit met een fantastische trap. Černe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Lezaun Ezpeleta heeft problemen om de bal te vangen. Lezaun Ezpeleta geeft een hoge lob. Daar is Galvez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arnaudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaudi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Arnaudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaudi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Težki Sinovi - NK Proteus 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Težki Sinovi 76%, NK Proteus 24%.
Težki Sinovi - NK Proteus 0:7