Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Električni Čarovniki NK Huda Jama
Normal Tactiek t4-433-22
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
18.2 gemiddelde waardering 30.9
slecht Schieten goed
waardeloos Passen matig
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Boček probeert naar een medespeler te passen. Herrler rent richting de bal. Herrler geeft een lange en hoge pass. Somchit rent richting de bal. Somchit haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Herrler is nu in balbezit. Herrler geeft een hoge lob. Somchit bereikt de bal nog maar net als eerste. Somchit schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Električni Čarovniki - NK Huda Jama 0:1

8e minuut.
Bernik kopt de bal weg. Mihelič rent richting de bal. Mihelič passt de bal met de wreef. Bezjak is nu in balbezit. Bezjak speelt de bal door. Dolinar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Bezjak passt de bal in één keer door. Somchit bereikt de bal nog maar net als eerste. Somchit probeert naar een medespeler te passen. Boček is nu in balbezit. Boček schiet op doel. Dolenc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Herrler is nu in balbezit. Herrler haalt uit met een fantastische trap. Dolenc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

14e minuut.
Daar is Mihelič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lopata bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrler onderschept slim de pass. Herrler geeft de bal voor. Somchit maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Bernik rent richting de bal. Herrler verovert de bal door een tackle van achteren. Herrler probeert naar een medespeler te passen. Somchit is nu in balbezit. Somchit schiet op doel. Dolenc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Bernik rent richting de bal. Herrler verovert de bal door een tackle van achteren. Herrler geeft een hoge lob. Somchit heeft problemen om de bal te vangen. Somchit schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Bernik bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrler verovert de bal door een tackle van achteren. Herrler speelt de bal door. Somchit is nu in balbezit. Somchit draait met de bal, schiet en ... Dolenc bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Električni Čarovniki - NK Huda Jama 0:2

23e minuut.
Klungelig pakt Bernik de bal. Herrler speelt de bal door. Somchit rent richting de bal. Boček rent richting de bal. Boček schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Bekar is nu in balbezit. Bekar met een sublieme pass. Boček is nu in balbezit. Somchit is nu in balbezit. Somchit schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Električni Čarovniki - NK Huda Jama 0:3

34e minuut.
Zavrl speelt de bal door. Bekar rent richting de bal. Bekar passt de bal met de wreef. Somchit is nu in balbezit. Somchit draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Električni Čarovniki - NK Huda Jama 0:4

38e minuut.
Veznik is nu in balbezit. Cankar verovert de bal door een tackle van achteren. Cankar geeft een hoge lob. Somchit bereikt de bal nog maar net als eerste. Somchit schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Novak onderschept slim de pass. Herrler rent richting de bal. Herrler passt de bal zonder na te denken. Somchit is nu in balbezit. Somchit schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Električni Čarovniki 66%, NK Huda Jama 34%.
Električni Čarovniki - NK Huda Jama 0:4

49e minuut.
Bernik is nu in balbezit. Bekar onderschept slim de pass. Bekar passt de bal zonder na te denken. Somchit bereikt de bal nog maar net als eerste. Somchit schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Električni Čarovniki - NK Huda Jama 0:5

52e minuut.
Bernik bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrler onderschept slim de pass. Herrler met een sublieme pass. Boček is nu in balbezit. Boček schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Novak is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bezjak met de inworp. Lopata bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopata geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Herrler is nu in balbezit. Herrler passt de bal met de wreef. Somchit is nu in balbezit. Somchit schiet op doel. Boček probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Električni Čarovniki - NK Huda Jama 0:6

81e minuut.
Herrler onderschept slim de pass. Herrler probeert naar een medespeler te passen. Somchit bereikt de bal nog maar net als eerste. Somchit haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Boček de bal onder controle te krijgen. Dolenc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Bezjak rent richting de bal. Bezjak geeft de bal voor. Daar is Novak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lopata is nu in balbezit. Lopata haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Električni Čarovniki 46%, NK Huda Jama 54%.
Električni Čarovniki - NK Huda Jama 0:6