Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alef SMOLA
Normal Tactiek 442
44% Balbezit 56%
73% Spel op eigen helft 27%
3 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 42.9
poor Schieten solid
unsatisfactory Passen solid
poor Verdedigen good


2e minuut.
Stupár kopt de bal weg. Petelinek rent richting de bal. Petelinek geeft een hoge lob. Majcen is nu in balbezit. Majcen haalt uit met een fantastische trap. Bonifacio bokst de bal weg.

6e minuut.
Nazderko bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazderko geeft een hoge lob. Petelinek is nu in balbezit. Stupár onderschept slim de pass. Stupár haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alef - SMOLA 0:1

9e minuut.
Delikatny kopt de bal weg. Daar is Nazderko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nazderko passt de bal zonder na te denken. Stupár rent richting de bal. Stupár haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alef - SMOLA 0:2

11e minuut.
Bonifacio probeert naar een medespeler te passen. Tekadam kopt de bal weg. Petelinek heeft problemen om de bal te vangen. Delikatny rent richting de bal. Delikatny schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Kula probeert naar een medespeler te passen. Tekadam bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekadam speelt de bal door. Stupár bereikt de bal nog maar net als eerste. Stupár geeft een lange en hoge pass. Paal!
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kek is nu in balbezit. Kula onderschept slim de pass. Kula passt de bal zonder na te denken. Stupár is nu in balbezit. Stupár schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alef - SMOLA 0:3

28e minuut.
Kula is nu in balbezit. Kula met een sublieme pass. Stupár bereikt de bal nog maar net als eerste. Stupár haalt uit met een fantastische trap. Golob probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alef - SMOLA 0:4

42e minuut.
Tekadam bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekadam geeft de bal voor. Daar is Kocjančič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stupár bereikt de bal nog maar net als eerste. Stupár draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alef - SMOLA 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alef 66%, SMOLA 34%.
Alef - SMOLA 0:5

51e minuut.
Kocnar probeert naar een medespeler te passen. Tekadam rent richting de bal. Tekadam passt de bal zonder na te denken. Stupár rent richting de bal. Stupár haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alef - SMOLA 0:6

54e minuut.
Triglav controleert de bal met de borst. Delikatny bereikt de bal nog maar net als eerste. Delikatny draait met de bal, schiet en ... Petelinek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alef - SMOLA 0:7

56e minuut.
Kocnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekadam verovert de bal door een tackle van achteren. Tekadam met een sublieme pass. Stupár is nu in balbezit. Stupár haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alef - SMOLA 0:8

62e minuut.
Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukovnik begaat een overtreding. Rosa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kula met een snel genomen vrije trap. Stupár bereikt de bal nog maar net als eerste. Stupár haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Rosa met een snelle inworp. Nazderko bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazderko geeft een hoge lob. Stupár bereikt de bal nog maar net als eerste. Stupár haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alef - SMOLA 0:9

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rosa met een snelle inworp. Daar is Nazderko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nazderko geeft de bal voor. Stupár krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Kula geeft een hoge lob. Doeltrap. Golob met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Kula de bal. Kula geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Alef - SMOLA 0:10

79e minuut.
Triglav bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazderko verovert de bal door een tackle van achteren. Nazderko passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Stupár de bal. Stupár schiet op doel. Golob bokst de bal weg.

80e minuut.
Daar is Kula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kula geeft de bal voor. Kek probeert de bal aan de voet te houden. Delikatny rent richting de bal. Delikatny schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Doeltrap. Golob trapt de bal weg. Daar is Tekadam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tekadam schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Kula speelt de bal door. Kocjančič is nu in balbezit. Kocjančič geeft een hoge lob. Nazderko bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazderko draait met de bal, schiet en ... Golob verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Stupár de bal. Stupár haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alef - SMOLA 0:11

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Golob trapt de bal weg van het doel. Majcen kopt de bal weg. Daar is Stupár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stupár haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alef 80%, SMOLA 20%.
Alef - SMOLA 0:11