Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stari Levi NK Mons Claudius
Normal Tactiek 343
41% Balbezit 59%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 47.8
zwak Schieten zeer goed
waardeloos Passen solide
slecht Verdedigen zwak


4e minuut.
Bober met een sublieme pass. Curió bereikt de bal nog maar net als eerste. Curió speelt de bal door. Solti is nu in balbezit. Solti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Barta met een sublieme pass. Solti bereikt de bal nog maar net als eerste. Skaper is nu in balbezit. Solti verovert de bal door een tackle van achteren. Solti draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Curió is nu in balbezit. Curió haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stari Levi - NK Mons Claudius 0:1

9e minuut.
Rop geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aguayo met de inworp. Čakalarov kan de bal niet met de borst controleren. Čakalarov geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Stari Levi - NK Mons Claudius 0:2

12e minuut.
Solti springt en kopt de bal. Zmagaj heeft problemen om de bal te vangen. Curió rent richting de bal. Curió schiet op doel. Rajh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stari Levi - NK Mons Claudius 0:3

15e minuut.
Skaper is nu in balbezit. Čakalarov onderschept slim de pass. Čakalarov passt de bal zonder na te denken. Solti bereikt de bal nog maar net als eerste. Solti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Coray met een sublieme pass. Solti bereikt de bal nog maar net als eerste. Solti passt de bal in één keer door. Curió rent richting de bal. Curió draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stari Levi - NK Mons Claudius 0:4

22e minuut.
Dobras probeert naar een medespeler te passen. Coray is nu in balbezit. Coray passt de bal zonder na te denken. Curió is nu in balbezit. Curió draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Stari Levi - NK Mons Claudius 0:5

23e minuut.
Klungelig pakt Kalin de bal. Kalin passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Solti de bal. Čakalarov rent richting de bal. Čakalarov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Barta rent richting de bal. Barta passt de bal met de wreef. Curió rent richting de bal. Curió heeft problemen om de bal te vangen. Curió schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stari Levi - NK Mons Claudius 0:6

27e minuut.
Čakalarov onderschept slim de pass. Čakalarov passt de bal zonder na te denken. Solti is nu in balbezit. Solti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stari Levi - NK Mons Claudius 0:7

28e minuut.
Ravbar passt de bal in één keer door. Coray rent richting de bal. Coray speelt de bal door. Solti is nu in balbezit. Solti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Curió is nu in balbezit. Solti is nu in balbezit. Curió rent richting de bal. Solti is nu in balbezit. Solti haalt uit met een fantastische trap. Rajh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Curió bereikt de bal nog maar net als eerste. Curió passt de bal zonder na te denken. Rop onderschept slim de pass. Aguayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguayo geeft een lange en hoge pass. Rajh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Solti is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Aguayo neemt de hoekschop. Curió bereikt de bal nog maar net als eerste. Curió draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stari Levi 86%, NK Mons Claudius 14%.
Stari Levi - NK Mons Claudius 0:7

48e minuut.
Dobras rent richting de bal. Jug bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobras verovert de bal door een tackle van achteren. Dobras geeft de bal voor. Solti krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Aguayo geeft een lange en hoge pass. Daar is Rop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solti is nu in balbezit. Solti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stari Levi - NK Mons Claudius 0:8

58e minuut.
Bober rent richting de bal. Jug bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bober zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bober naar de kleedkamers voor een vroege douche.

63e minuut.
Dobras passt de bal in één keer door. Barta rent richting de bal. Barta passt de bal zonder na te denken. Čakalarov is nu in balbezit. Čakalarov geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Coray speelt de bal door. Solti bereikt de bal nog maar net als eerste. Solti passt de bal in één keer door. Čakalarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Čakalarov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Primožič kopt de bal weg. Barta speelt de bal door. Daar is Solti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solti draait met de bal, schiet en ... Rajh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stari Levi - NK Mons Claudius 0:9

67e minuut.
Coray bereikt de bal nog maar net als eerste. Coray passt de bal zonder na te denken. Dobras rent richting de bal. Dobras geeft de bal voor. Curió is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Coray raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Oklep komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Barta probeert naar een medespeler te passen. Solti rent richting de bal. Solti passt de bal met de wreef. Curió is nu in balbezit. Curió draait met de bal, schiet en ... Rajh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Curió rent richting de bal. Curió schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zmagaj heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Barta speelt de bal door. Zmagaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Solti onderschept slim de pass. Čakalarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Čakalarov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stari Levi - NK Mons Claudius 0:10

80e minuut.
Barta rent richting de bal. Barta passt de bal in één keer door. Aguayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguayo geeft een lange en hoge pass. Curió springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Aguayo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Barta de bal. Barta probeert naar een medespeler te passen. Solti rent richting de bal. Solti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stari Levi - NK Mons Claudius 0:11

83e minuut.
Jug passt de bal zonder na te denken. Aguayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguayo geeft de bal voor. Curió bereikt de bal nog maar net als eerste. Curió schiet op doel. Rajh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Curió is nu in balbezit. Curió schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Daar is Aguayo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aguayo met een sublieme pass. Zmagaj is nu in balbezit. Curió verovert de bal door een tackle van achteren. Curió draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Skaper probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Zamieniecki met de inworp. Aguayo rent richting de bal. Aguayo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Rajh trapt de bal weg. Barta kopt de bal weg. Klungelig pakt Sitnoba de bal. Curió bereikt de bal nog maar net als eerste. Curió schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stari Levi 79%, NK Mons Claudius 21%.
Stari Levi - NK Mons Claudius 0:11