Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Navadni Fazani Hajdoše
Normal Tactiek Basic 532
43% Balbezit 57%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 42
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 49.5
poor Schieten outstanding
unsatisfactory Passen solid
weak Verdedigen good


2e minuut.
Blanco passt de bal met de wreef. Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Soler probeert naar een medespeler te passen. Pelotas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelotas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Navadni Fazani - Hajdoše 0:1

4e minuut.
Ali haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mlakar de bal onder controle te krijgen. Pelotas rent richting de bal. Pelotas haalt uit met een fantastische trap. Pečnik probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Pečnik trapt de bal weg. Radaković rent richting de bal. Radaković passt de bal zonder na te denken. Ali heeft problemen om de bal te vangen. Ali haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Radaković is nu in balbezit. Radaković probeert naar een medespeler te passen. Jereb speelt de bal door. Pelotas is nu in balbezit. Pelotas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Navadni Fazani - Hajdoše 0:2

14e minuut.
Agic passt de bal zonder na te denken. Radaković rent richting de bal. Radaković passt de bal met de wreef. Pelotas rent richting de bal. Pelotas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Navadni Fazani - Hajdoše 0:3

20e minuut.
Kocjančič passt de bal in één keer door. Absec geeft een hoge lob. Ali kan de bal niet met de borst controleren. Ali draait met de bal, schiet en ... Pečnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Navadni Fazani - Hajdoše 0:4

24e minuut.
Soler passt de bal zonder na te denken. Blanco rent richting de bal. Blanco met een sublieme pass. Pelotas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelotas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Mrak is nu in balbezit. Radaković onderschept slim de pass. Radaković geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pelotas de bal. Pelotas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pečnik speelt de bal door. Blanco geeft een lange en hoge pass. Ali springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Mrak is nu in balbezit. Mrak geeft een lange en hoge pass. Ali geeft een lange en hoge pass. Pelotas krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Navadni Fazani - Hajdoše 0:5

31e minuut.
Skubic bereikt de bal nog maar net als eerste. Skubic passt de bal met de wreef. Blanco speelt de bal door. Pelotas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelotas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ali is nu in balbezit. Ali draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Navadni Fazani - Hajdoše 0:6

38e minuut.
Pečnik trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blanco met de inworp. Soler heeft problemen om de bal te vangen. Soler geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pelotas is nu in balbezit. Pelotas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Agic passt de bal zonder na te denken. Blanco is nu in balbezit. Blanco passt de bal met de wreef. Pelotas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelotas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Pečnik met een harde bal richting middenveld. Kocjančič kopt de bal weg. Soler speelt de bal door. Ali is nu in balbezit. Ali haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Jereb rent richting de bal. Pelotas verovert de bal door een tackle van achteren. Pelotas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Navadni Fazani - Hajdoše 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Navadni Fazani 79%, Hajdoše 21%.
Navadni Fazani - Hajdoše 0:7

46e minuut.
Klungelig pakt Melemenis de bal. Melemenis met een sublieme pass. Ali bereikt de bal nog maar net als eerste. Ali schiet op doel. Pečnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Navadni Fazani - Hajdoše 0:8

53e minuut.
Absec onderschept slim de pass. Absec passt de bal met de wreef. Soler probeert naar een medespeler te passen. Ali rent richting de bal. Ali haalt uit met een fantastische trap. Pečnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Radaković passt de bal met de wreef. Blanco geeft de bal voor. Pelotas rent richting de bal. Pelotas haalt uit met een fantastische trap. Pečnik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Navadni Fazani - Hajdoše 0:9

58e minuut.
Kocjančič passt de bal in één keer door. Blanco is nu in balbezit. Blanco probeert naar een medespeler te passen. Pelotas rent richting de bal. Pelotas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Blanco met een snelle inworp. Soler probeert naar een medespeler te passen. Blanco geeft de bal voor. Pelotas rent richting de bal. Pelotas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Navadni Fazani - Hajdoše 0:10

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blanco met de inworp. Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Soler met een sublieme pass. Radaković geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pelotas is nu in balbezit. Pelotas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Navadni Fazani - Hajdoše 0:11

64e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Radaković zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Pelotas de bal. Ali is nu in balbezit. Ali draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Na een snelle pass probeert Jereb de bal onder controle te krijgen. Pelotas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelotas draait met de bal, schiet en ... Pečnik bokst de bal weg.

68e minuut.
Blanco met een sublieme pass. Daar is Ali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pelotas is nu in balbezit. Pelotas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Navadni Fazani - Hajdoše 0:12

69e minuut.
Mrak kopt de bal weg. Radaković speelt de bal door. Ali bereikt de bal nog maar net als eerste. Ali schiet op doel. Pečnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Navadni Fazani - Hajdoše 0:13

72e minuut.
Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Soler geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Agic de bal onder controle te krijgen. Pelotas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelotas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Navadni Fazani - Hajdoše 0:14

74e minuut.
Radaković geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ali de bal. Pelotas is nu in balbezit. Pelotas schiet op doel. Pečnik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Navadni Fazani - Hajdoše 0:15

79e minuut.
Pelotas kopt de bal weg. Jereb probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ali rent richting de bal. Ali draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Navadni Fazani - Hajdoše 0:16

80e minuut.
Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Soler passt de bal met de wreef. Ali is nu in balbezit. Ali schiet op doel. Pečnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Navadni Fazani - Hajdoše 0:17

81e minuut.
Blanco met de inworp. Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Soler geeft de bal voor. Ali bereikt de bal nog maar net als eerste. Ali haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Navadni Fazani - Hajdoše 0:18

86e minuut.
Kocjančič bereikt de bal nog maar net als eerste. Soler geeft de bal voor. Ali rent richting de bal. Ali draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Agic bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco onderschept slim de pass. Blanco met een sublieme pass. Ali bereikt de bal nog maar net als eerste. Ali schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Absec is nu in balbezit. Absec met een sublieme pass. Soler probeert naar een medespeler te passen. Ali bereikt de bal nog maar net als eerste. Ali draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Navadni Fazani - Hajdoše 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Navadni Fazani 79%, Hajdoše 21%.
Navadni Fazani - Hajdoše 0:19