Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prebrisani Vodovodarji NK PATRIOTI
Normal Tactiek B
40% Balbezit 60%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 42.5
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Pyrka passt de bal zonder na te denken. Beting probeert naar een medespeler te passen. Besani is nu in balbezit. Ravbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravbar draait met de bal, schiet en ... Hvalec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Zupan geeft een lange en hoge pass. Randacciu is nu in balbezit. Randacciu geeft een hoge lob. Besani rent richting de bal. Besani schiet op doel. Hvalec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Zupan geeft een hoge lob. Besani bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Besani raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pyrka neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Prebrisani Vodovodarji - NK PATRIOTI 0:1

13e minuut.
Beting probeert naar een medespeler te passen. Besani is nu in balbezit. Besani passt de bal met de wreef. Ravbar rent richting de bal. Ravbar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Besani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vetrih bereikt de bal nog maar net als eerste. Besani verovert de bal door een tackle van achteren. Ravbar rent richting de bal. Ravbar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Vetrih rent richting de bal. Randacciu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vetrih raakt geblesseerd tijdens het duel. Knap zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Veznik kopt de bal weg. Ravbar rent richting de bal. Ravbar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Beting kopt de bal weg. Pyrka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyrka passt de bal zonder na te denken. Ravbar is nu in balbezit. Ravbar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Pyrka is nu in balbezit. Pyrka passt de bal zonder na te denken. Beting met een sublieme pass. Besani rent richting de bal. Besani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hvalec met een harde bal richting middenveld. Veznik kopt de bal weg. Ravbar heeft problemen om de bal te vangen. Ravbar schiet op doel. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Besani rent richting de bal. Skubic bereikt de bal nog maar net als eerste. Skubic geeft een lange en hoge pass. Ravbar rent richting de bal. Ravbar geeft een hoge lob. Hvalec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Besani verovert de bal door een tackle van achteren. Besani passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ravbar de bal. Ravbar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Prebrisani Vodovodarji - NK PATRIOTI 0:2

43e minuut.
Veznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Veznik geeft een hoge lob. Gliha heeft problemen om de bal te vangen. Besani is nu in balbezit. Besani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Černe neemt vlug de vrije trap. Ravbar is nu in balbezit. Besani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravbar is nu in balbezit. Ravbar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prebrisani Vodovodarji 77%, NK PATRIOTI 23%.
Prebrisani Vodovodarji - NK PATRIOTI 0:2

46e minuut.
Veznik rent richting de bal. Veznik passt de bal zonder na te denken. Pyrka speelt de bal door. Besani bereikt de bal nog maar net als eerste. Besani schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

47e minuut.
Brezovar probeert de bal aan de voet te houden. Pyrka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyrka probeert naar een medespeler te passen. Ravbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravbar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Daar is Gliha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Besani bereikt de bal nog maar net als eerste. Besani passt de bal zonder na te denken. Veznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Veznik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ravbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravbar draait met de bal, schiet en ... Hvalec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Skubic bereikt de bal nog maar net als eerste. Skubic geeft een hoge lob. Pyrka met een sublieme pass. Daar is Besani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Besani haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Prebrisani Vodovodarji - NK PATRIOTI 0:3

58e minuut.
Pyrka probeert naar een medespeler te passen. Ravbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravbar passt de bal met de wreef. Besani is nu in balbezit. Besani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Knap raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bekar komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Vetrih bereikt de bal nog maar net als eerste. Beting onderschept slim de pass. Beting probeert naar een medespeler te passen. Daar is Besani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Besani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Skubic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beting geeft een hoge lob. Ravbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravbar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Prebrisani Vodovodarji - NK PATRIOTI 0:4

71e minuut.
Veznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Veznik geeft de bal voor. Gliha bereikt de bal nog maar net als eerste. Besani onderschept slim de pass. Besani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Klungelig pakt Skubic de bal. Skubic geeft een hoge lob. Daar is Besani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ravbar is nu in balbezit. Ravbar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prebrisani Vodovodarji - NK PATRIOTI 0:5

83e minuut.
Hrovatin rent richting de bal. Pyrka verovert de bal door een tackle van achteren. Pyrka passt de bal zonder na te denken. Besani bereikt de bal nog maar net als eerste. Besani haalt uit met een fantastische trap. Hvalec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Skubic geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Beting speelt de bal door. Klungelig pakt Besani de bal. Besani met een sublieme pass. Ravbar is nu in balbezit. Ravbar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Vetrih rent richting de bal. Besani verovert de bal door een tackle van achteren. Besani probeert naar een medespeler te passen. Ravbar is nu in balbezit. Ravbar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prebrisani Vodovodarji 76%, NK PATRIOTI 24%.
Prebrisani Vodovodarji - NK PATRIOTI 0:5