Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lačni Varilci FC ORANGE
Normal Tactiek Orange X
39% Balbezit 61%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 56
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 52.9
slecht Schieten formidabel
zwak Passen zeer goed
hopeloos Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Šolc verovert de bal door een tackle van achteren. Šolc passt de bal in één keer door. Roncolho rent richting de bal. Roncolho geeft een lange en hoge pass. Mathaux maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Young probeert naar een medespeler te passen. Mathaux heeft problemen om de bal te vangen. Mathaux probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Roncolho de bal. Roncolho haalt uit met een fantastische trap. Oblak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Mathaux, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mathaux passt de bal zonder na te denken. Roncolho probeert de bal met de borst te controleren. Roncolho draait met de bal, schiet en ... Oblak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lačni Varilci - FC ORANGE 0:1

5e minuut.
Mathaux probeert naar een medespeler te passen. Roncolho is nu in balbezit. Roncolho passt de bal zonder na te denken. Mathaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathaux draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lačni Varilci - FC ORANGE 0:2

9e minuut.
Krajnc heeft problemen om de bal te vangen. Mathaux speelt de bal door. Roncolho is nu in balbezit. Roncolho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lačni Varilci - FC ORANGE 0:3

11e minuut.
Juhart speelt de bal door. Hồng Thịnh geeft een hoge lob. Mathaux rent richting de bal. Mathaux haalt uit met een fantastische trap. Oblak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lačni Varilci - FC ORANGE 0:4

13e minuut.
Juhart is nu in balbezit. Hồng Thịnh verovert de bal door een tackle van achteren. Hồng Thịnh geeft een lange en hoge pass. Mathaux rent richting de bal. Mathaux draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Dolenc is nu in balbezit. Roncolho onderschept slim de pass. Roncolho passt de bal met de wreef. Mathaux is nu in balbezit. Mathaux haalt uit met een fantastische trap. Oblak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mathaux is nu in balbezit. Mathaux schiet op doel. Oblak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mathaux bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Lačni Varilci - FC ORANGE 0:5

18e minuut.
Brezec is nu in balbezit. Brezec passt de bal in één keer door. Young met een sublieme pass. Roncolho is nu in balbezit. Roncolho haalt uit met een fantastische trap. Oblak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lačni Varilci - FC ORANGE 0:6

19e minuut.
Mathaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathaux speelt de bal door. Roncolho is nu in balbezit. Roncolho draait met de bal, schiet en ... Oblak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Mathaux rent richting de bal. Mathaux schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lačni Varilci - FC ORANGE 0:7

25e minuut.
Mathaux is nu in balbezit. Lavrih rent richting de bal. Mathaux verovert de bal door een tackle van achteren. Mathaux haalt uit met een fantastische trap. Oblak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lačni Varilci - FC ORANGE 0:8

27e minuut.
Klungelig pakt Hồng Thịnh de bal. Hồng Thịnh geeft een lange en hoge pass. Mathaux is nu in balbezit. Mathaux haalt uit met een fantastische trap. Oblak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lačni Varilci - FC ORANGE 0:9

29e minuut.
Nośka geeft een hoge lob. Kafitz rent richting de bal. Kafitz geeft een hoge lob. Mathaux rent richting de bal. Mathaux schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lačni Varilci - FC ORANGE 0:10

31e minuut.
Daar is Lavrih, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mathaux rent richting de bal. Mathaux passt de bal zonder na te denken. Roncolho rent richting de bal. Roncolho draait met de bal, schiet en ... Oblak bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Young geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Roncolho maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lačni Varilci - FC ORANGE 0:11

32e minuut.
Hồng Thịnh speelt de bal door. Mathaux is nu in balbezit. Mathaux passt de bal zonder na te denken. Roncolho is nu in balbezit. Roncolho haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Dolenc geeft een hoge lob. Juhart kopt de bal weg. Young geeft de bal voor. Roncolho rent richting de bal. Roncolho schiet op doel. Oblak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lačni Varilci - FC ORANGE 0:12

35e minuut.
Mathaux passt de bal met de wreef. Hồng Thịnh rent richting de bal. Hồng Thịnh geeft een lange en hoge pass. Roncolho controleert de bal met de borst. Roncolho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lačni Varilci - FC ORANGE 0:13

38e minuut.
Roncolho rent richting de bal. Roncolho passt de bal met de wreef. Mathaux rent richting de bal. Mathaux haalt uit met een fantastische trap. Lavrih probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lačni Varilci - FC ORANGE 0:14

39e minuut.
Mathaux is nu in balbezit. Mathaux passt de bal met de wreef. Roncolho heeft problemen om de bal te vangen. Roncolho haalt uit met een fantastische trap. Lavrih probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Young probeert de bal met de borst te controleren. Slak rent richting de bal. Laboriz probeert naar een medespeler te passen. Mathaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathaux schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Hồng Thịnh met de inworp. Young met een sublieme pass. Mathaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Roncolho is nu in balbezit. Roncolho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lačni Varilci - FC ORANGE 0:15

43e minuut.
Oblak met een sublieme pass. Hồng Thịnh kopt de bal weg. Klungelig pakt Mathaux de bal. Roncolho bereikt de bal nog maar net als eerste. Roncolho draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mathaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathaux schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lavrih de bal onder controle te krijgen. Oblak bokst de bal weg. Roncolho rent richting de bal. Roncolho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lačni Varilci - FC ORANGE 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lačni Varilci 81%, FC ORANGE 19%.
Lačni Varilci - FC ORANGE 0:16

47e minuut.
Young verovert de bal door een tackle van achteren. Šolc is nu in balbezit. Šolc geeft de bal voor. Roncolho rent richting de bal. Roncolho draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Hồng Thịnh speelt de bal door. Roncolho heeft problemen om de bal te vangen. Roncolho geeft de bal voor. Mathaux is nu in balbezit. Mathaux schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lačni Varilci - FC ORANGE 0:17

49e minuut.
Nemec bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemec passt de bal in één keer door. Inworp. Hồng Thịnh met een snelle inworp. Young geeft een lange en hoge pass. Oblak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mathaux rent richting de bal. Mathaux schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lačni Varilci - FC ORANGE 0:18

49e minuut.
Nemec probeert naar een medespeler te passen. Jelen heeft problemen om de bal te vangen. Roncolho is nu in balbezit. Roncolho draait met de bal, schiet en ... Oblak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hồng Thịnh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Young met een sublieme pass. Klungelig pakt Šolc de bal. Šolc geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Slak passt de bal in één keer door. Hồng Thịnh rent richting de bal. Hồng Thịnh passt de bal met de wreef. Roncolho rent richting de bal. Roncolho schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Young kopt de bal weg. Klungelig pakt Dolenc de bal. Hồng Thịnh probeert naar een medespeler te passen. Roncolho heeft problemen om de bal te vangen. Roncolho draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Dolenc geeft de bal voor. Inworp. Young met de inworp. Hồng Thịnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hồng Thịnh passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Hồng Thịnh geeft een hoge lob. Mathaux kopt de bal weg. Roncolho is nu in balbezit. Roncolho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lačni Varilci - FC ORANGE 0:19

59e minuut.
Nemec heeft problemen om de bal te vangen. Mathaux rent richting de bal. Mathaux geeft een hoge lob. Roncolho bereikt de bal nog maar net als eerste. Roncolho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lačni Varilci - FC ORANGE 0:20

60e minuut.
Piesik komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Krajnc geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hồng Thịnh met de inworp. Young is nu in balbezit. Young geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Young probeert naar een medespeler te passen. Dolenc rent richting de bal. Mathaux verovert de bal door een tackle van achteren. Mathaux draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lačni Varilci - FC ORANGE 0:21

70e minuut.
Young speelt de bal door. Nośka geeft een hoge lob. Mathaux is nu in balbezit. Mathaux schiet op doel. Oblak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lačni Varilci - FC ORANGE 0:22

74e minuut.
Hồng Thịnh met een sublieme pass. Roncolho is nu in balbezit. Roncolho passt de bal met de wreef. Mathaux rent richting de bal. Mathaux haalt uit met een fantastische trap. Oblak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mathaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathaux draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

79e minuut.
Young met een sublieme pass. Klungelig pakt Roncolho de bal. Mathaux is nu in balbezit. Mathaux draait met de bal, schiet en ... Oblak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lačni Varilci - FC ORANGE 0:23

80e minuut.
Hồng Thịnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hồng Thịnh passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mathaux de bal. Roncolho is nu in balbezit. Roncolho draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Mathaux rent richting de bal. Mathaux haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lačni Varilci - FC ORANGE 0:24

84e minuut.
Mathaux geeft een hoge lob. Šolc rent richting de bal. Šolc speelt de bal door. Roncolho is nu in balbezit. Roncolho draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Hồng Thịnh geeft een lange en hoge pass. Mathaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathaux probeert naar een medespeler te passen. Roncolho is nu in balbezit. Roncolho haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Young passt de bal zonder na te denken. Šolc bereikt de bal nog maar net als eerste. Šolc met een sublieme pass. Daar is Roncolho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roncolho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lačni Varilci - FC ORANGE 0:25

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lačni Varilci 92%, FC ORANGE 8%.
Lačni Varilci - FC ORANGE 0:25