Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prizadeti Avtobusi Ex Machina
Normal Tactiek DE-US
41% Balbezit 59%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 46.5
slecht Schieten uitstekend
waardeloos Passen matig
waardeloos Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Spitz speelt de bal door. Sowiński rent richting de bal. Sowiński speelt de bal door. Viamont bereikt de bal nog maar net als eerste. Viamont schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prizadeti Avtobusi - Ex Machina 0:1

3e minuut.
Pek speelt de bal door. Klungelig pakt Rupnik de bal. Ravnik rent richting de bal. Lauaki verovert de bal door een tackle van achteren. Lauaki schiet op doel. Pintar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prizadeti Avtobusi - Ex Machina 0:2

5e minuut.
Na een snelle pass probeert Khlynov de bal onder controle te krijgen. Navajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Navajas speelt de bal door. Viamont rent richting de bal. Viamont draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Sowiński met een sublieme pass. Spitz is nu in balbezit. Spitz speelt de bal door. Lauaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauaki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Pintar trapt de bal weg. Spitz kopt de bal weg. Klungelig pakt Kvas de bal. Lauaki rent richting de bal. Lauaki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Brglez speelt de bal door. Daar is Ravnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viamont rent richting de bal. Viamont draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Jelenko is nu in balbezit. Jelenko geeft een lange en hoge pass. Juglar speelt de bal door. Lauaki rent richting de bal. Lauaki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Prizadeti Avtobusi - Ex Machina 0:3

27e minuut.
Juglar rent richting de bal. Juglar passt de bal zonder na te denken. Viamont bereikt de bal nog maar net als eerste. Viamont schiet op doel. Lauaki krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Sowiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Juglar bereikt de bal nog maar net als eerste. Juglar probeert naar een medespeler te passen. Sowiński is nu in balbezit. Sowiński geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Khlynov bereikt de bal nog maar net als eerste. Khlynov geeft een lange en hoge pass. Navajas speelt de bal door. Lauaki rent richting de bal. Lauaki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Prizadeti Avtobusi - Ex Machina 0:4

39e minuut.
Pek kopt de bal weg. Spitz met een sublieme pass. Navajas speelt de bal door. Viamont is nu in balbezit. Viamont draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Brglez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Logar komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Viamont met een sublieme pass. Kvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauaki onderschept slim de pass. Lauaki draait met de bal, schiet en ... Pintar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prizadeti Avtobusi - Ex Machina 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prizadeti Avtobusi 78%, Ex Machina 22%.
Prizadeti Avtobusi - Ex Machina 0:5

46e minuut.
Pek rent richting de bal. Sowiński onderschept slim de pass. Viamont rent richting de bal. Sowiński heeft problemen om de bal te vangen. Sowiński geeft een lange en hoge pass. Pintar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Spitz speelt de bal door. Lauaki is nu in balbezit. Kvas is nu in balbezit. Lauaki verovert de bal door een tackle van achteren. Lauaki haalt uit met een fantastische trap. Pintar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Ravnik probeert naar een medespeler te passen. Žlehtič bereikt de bal nog maar net als eerste. Žlehtič geeft de bal voor. Viamont rent richting de bal. Viamont schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Lauaki rent richting de bal. Lauaki probeert naar een medespeler te passen. Navajas speelt de bal door. Daar is Viamont, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viamont schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Trevisan kopt de bal weg. Sowiński rent richting de bal. Sowiński passt de bal zonder na te denken. Viamont bereikt de bal nog maar net als eerste. Viamont haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Spitz met een sublieme pass. Navajas rent richting de bal. Navajas speelt de bal door. Lauaki rent richting de bal. Lauaki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prizadeti Avtobusi - Ex Machina 0:6

66e minuut.
Navajas passt de bal in één keer door. Sowiński geeft de bal voor. Navajas met een sublieme pass. Viamont is nu in balbezit. Viamont schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Viamont kan de bal niet met de borst controleren. Viamont met een sublieme pass. Lauaki is nu in balbezit. Lauaki schiet op doel. Pintar probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Ravnik probeert de bal met de borst te controleren. Spitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Spitz probeert naar een medespeler te passen. Viamont bereikt de bal nog maar net als eerste. Viamont schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prizadeti Avtobusi - Ex Machina 0:7

71e minuut.
Rupnik rent richting de bal. Lauaki onderschept slim de pass. Lauaki passt de bal zonder na te denken. Viamont is nu in balbezit. Viamont schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Juglar onderschept slim de pass. Juglar geeft een lange en hoge pass. Viamont probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lauaki is nu in balbezit. Lauaki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Kranjc rent richting de bal. Sowiński verovert de bal door een tackle van achteren. Sowiński geeft de bal voor. Daar is Lauaki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lauaki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Prizadeti Avtobusi - Ex Machina 0:8

79e minuut.
Pek passt de bal in één keer door. Jelenko met een sublieme pass. Logar rent richting de bal. Viamont verovert de bal door een tackle van achteren. Viamont draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Sowiński met de inworp. Spitz rent richting de bal. Spitz geeft een lange en hoge pass. Lauaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauaki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Prizadeti Avtobusi - Ex Machina 0:9

83e minuut.
Khlynov bereikt de bal nog maar net als eerste. Potočnik probeert naar een medespeler te passen. Juglar geeft een lange en hoge pass. Viamont controleert de bal met de borst. Viamont draait met de bal, schiet en ... Pintar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Viamont rent richting de bal. Viamont schiet op doel. Jelenko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lauaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauaki haalt uit met een fantastische trap. Pintar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prizadeti Avtobusi 84%, Ex Machina 16%.
Prizadeti Avtobusi - Ex Machina 0:9