Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kings Park Rangers Bakklandet Ballklubb
Normal Tactiek Høyt spill i fin
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 25.5
zwak Schieten goed
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Flesland rent richting de bal. Dyngeland onderschept slim de pass. Dyngeland probeert naar een medespeler te passen. Tveita is nu in balbezit. Tveita haalt uit met een fantastische trap. Lyngvær verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kings Park Rangers - Bakklandet Ballklubb 0:1

9e minuut.
Krogh kopt de bal weg. Oshaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Vindenes begaat een overtreding. Vindenes krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Oshaug is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Oshaug zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dyngeland heeft problemen om de bal te vangen. Fløtre rent richting de bal. Fløtre haalt uit met een fantastische trap. Sortland heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Flesland passt de bal met de wreef. Krogh bereikt de bal nog maar net als eerste. Krogh probeert naar een medespeler te passen. Røstad rent richting de bal. Røstad haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Inworp. Sortland met de inworp. Flesland speelt de bal door. Stavnes rent richting de bal. Stavnes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Oshaug rent richting de bal. Oshaug geeft een lange en hoge pass. Daar is , maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stavnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Stavnes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
rent richting de bal. Westad onderschept slim de pass. Westad speelt de bal door. Daar is Røstad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Røstad draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kings Park Rangers - Bakklandet Ballklubb 0:2

30e minuut.
Vindenes verovert de bal door een tackle van achteren. Vindenes met een sublieme pass. Røstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Røstad haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bull de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Bull heeft problemen om de bal te vangen. Solli bereikt de bal nog maar net als eerste. Røstad onderschept slim de pass. Røstad haalt uit met een fantastische trap. Lyngvær maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kings Park Rangers - Bakklandet Ballklubb 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kings Park Rangers 62%, Bakklandet Ballklubb 38%.
Kings Park Rangers - Bakklandet Ballklubb 0:3

54e minuut.
Ramsøy geeft een lange en hoge pass. Dyngeland controleert de bal met de borst. Flesland rent richting de bal. Dyngeland onderschept slim de pass. Dyngeland geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Tveita bereikt de bal nog maar net als eerste. Solli rent richting de bal. Tveita onderschept slim de pass. Tveita draait met de bal, schiet en ... Lyngvær probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

64e minuut.
Dyngeland geeft een lange en hoge pass. Ramsøy is nu in balbezit. Ramsøy geeft een hoge lob. Røstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Røstad schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kings Park Rangers - Bakklandet Ballklubb 0:4

67e minuut.
Vindenes met een sublieme pass. Røstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Røstad met een sublieme pass. Tveita rent richting de bal. Tveita draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kings Park Rangers - Bakklandet Ballklubb 0:5

81e minuut.
Ramsøy is nu in balbezit. Ramsøy geeft een lange en hoge pass. Tveita speelt de bal door. Røstad is nu in balbezit. Røstad haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Tveita is nu in balbezit. Tveita geeft een lange en hoge pass. Bull bereikt de bal nog maar net als eerste. Røstad verovert de bal door een tackle van achteren. Røstad haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Tveita rent richting de bal. Røstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Røstad passt de bal in één keer door. Tveita is nu in balbezit. Tveita haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kings Park Rangers - Bakklandet Ballklubb 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kings Park Rangers 70%, Bakklandet Ballklubb 30%.
Kings Park Rangers - Bakklandet Ballklubb 0:6