Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jakobia United Stramianus FC
433 Tactiek Defending
49% Balbezit 51%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
18.8 gemiddelde waardering 30.4
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen zwak


17e minuut.
Daar is Åsebø, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Røstad is nu in balbezit. Duanes speelt de bal door. Reite rent richting de bal. Reite draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Thorstvedt met een harde bal richting middenveld. Reite kopt de bal weg. Mojzesowicz met een sublieme pass. Klungelig pakt Åsebø de bal. Åsebø schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jakobia United - Stramianus FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jakobia United 66%, Stramianus FC 34%.
Jakobia United - Stramianus FC 0:1

48e minuut.
Duanes kopt de bal weg. Bieniek rent richting de bal. Bieniek geeft een lange en hoge pass. Åsebø rent richting de bal. Åsebø schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Jakobia United - Stramianus FC 0:2

51e minuut.
Mojzesowicz met een sublieme pass. Duanes met een sublieme pass. Rønhovde probeert de bal met de borst te controleren. Åsebø rent richting de bal. Åsebø schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Risdal trapt de bal weg van het doel. Duanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Duanes geeft een lange en hoge pass. Åsebø springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Bieniek speelt de bal door. Duanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Duanes passt de bal in één keer door. Åsebø is nu in balbezit. Åsebø haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Bieniek probeert naar een medespeler te passen. Duanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Duanes passt de bal in één keer door. Åsebø is nu in balbezit. Åsebø schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Bieniek passt de bal in één keer door. Kristensen is nu in balbezit. Mojzesowicz onderschept slim de pass. Mojzesowicz geeft een lange en hoge pass. Åsebø maakt een snoekduik en kopt de bal. Risdal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jakobia United - Stramianus FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jakobia United 71%, Stramianus FC 29%.
Jakobia United - Stramianus FC 0:3