Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viking Stavanger FK Telavag FC
433 Tactiek 343+
39% Balbezit 61%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.5 gemiddelde waardering 40.2
average Schieten solid
average Passen adequate
average Verdedigen average


3e minuut.
Eik bereikt de bal nog maar net als eerste. Eik geeft een hoge lob. Nymark probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Armengot geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Đình Tuấn de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking Stavanger FK - Telavag FC 0:1

4e minuut.
Bucşaru speelt de bal door. Nordgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordgård passt de bal in één keer door. Đình Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Tuấn schiet op doel. Drabløs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Nymark de bal. Paal!

10e minuut.
Nordgård is nu in balbezit. Nordgård passt de bal met de wreef. Đình Tuấn rent richting de bal. Đình Tuấn schiet op doel. Drabløs werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking Stavanger FK - Telavag FC 0:2

13e minuut.
Armengot is nu in balbezit. Armengot probeert naar een medespeler te passen. Đình Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Eik rent richting de bal. Eik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking Stavanger FK - Telavag FC 0:3

14e minuut.
Đình Tuấn onderschept slim de pass. Teige rent richting de bal. Đình Tuấn onderschept slim de pass. Đình Tuấn geeft de bal voor. Nordgård maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking Stavanger FK - Telavag FC 0:4

16e minuut.
Evjen met een sublieme pass. Klungelig pakt Alfheim de bal. Bucşaru speelt de bal door. Đình Tuấn rent richting de bal. Đình Tuấn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Drabløs trapt de bal weg. Eik probeert de bal met de borst te controleren. Eik passt de bal zonder na te denken. Đình Tuấn rent richting de bal. Đình Tuấn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viking Stavanger FK - Telavag FC 0:5

19e minuut.
Engebråten verovert de bal door een tackle van achteren. Engebråten met een sublieme pass. Klungelig pakt Đình Tuấn de bal. Eik rent richting de bal. Eik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viking Stavanger FK - Telavag FC 0:6

23e minuut.
Puklek met een sublieme pass. Klungelig pakt Nordgård de bal. Gromowski is nu in balbezit. Nordgård rent richting de bal. Nordgård geeft een lange en hoge pass. Drabløs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Đình Tuấn rent richting de bal. Đình Tuấn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viking Stavanger FK - Telavag FC 0:7

25e minuut.
Oftedal passt de bal in één keer door. Daar is Herfindal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nordgård rent richting de bal. Nordgård passt de bal in één keer door. Armengot geeft een hoge lob. Drabløs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Đình Tuấn is nu in balbezit. Đình Tuấn haalt uit met een fantastische trap. Paal!

27e minuut.
Nordheim geeft een lange en hoge pass. Malde rent richting de bal. Malde met een sublieme pass. Austrheim rent richting de bal. Austrheim schiet op doel. Hinna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Na een snelle pass probeert Nordgård de bal onder controle te krijgen. Oftedal rent richting de bal. Gromowski verovert de bal door een tackle van achteren. Đình Tuấn rent richting de bal. Đình Tuấn draait met de bal, schiet en ... Drabløs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Armengot met de inworp. Eik bereikt de bal nog maar net als eerste. Eik passt de bal in één keer door. Đình Tuấn rent richting de bal. Đình Tuấn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viking Stavanger FK - Telavag FC 0:8

37e minuut.
Klungelig pakt Eik de bal. Nymark bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Tuấn onderschept slim de pass. Eik rent richting de bal. Eik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Eik passt de bal met de wreef. Puklek is nu in balbezit. Gromowski rent richting de bal. Gromowski geeft een hoge lob. Đình Tuấn springt en kopt de bal. Drabløs bokst de bal weg.

41e minuut.
Puklek onderschept slim de pass. Puklek probeert naar een medespeler te passen. Nordgård is nu in balbezit. Nordgård passt de bal met de wreef. Eik geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Eik bereikt de bal nog maar net als eerste. Eik probeert naar een medespeler te passen. Đình Tuấn rent richting de bal. Đình Tuấn draait met de bal, schiet en ... Drabløs werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viking Stavanger FK 75%, Telavag FC 25%.
Viking Stavanger FK - Telavag FC 0:8

46e minuut.
Skarsvåg komt het veld opgelopen. Aardal komt het veld opgelopen. Placko komt het veld opgelopen. Costache komt het veld opgelopen. Mørk komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Aardal is nu in balbezit. Aardal passt de bal met de wreef. Costache rent richting de bal. Costache draait met de bal, schiet en ... Drabløs probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking Stavanger FK - Telavag FC 0:9

50e minuut.
Placko verovert de bal door een tackle van achteren. Placko met een sublieme pass. Gromowski probeert naar een medespeler te passen. Costache rent richting de bal. Costache schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking Stavanger FK - Telavag FC 0:10

64e minuut.
Costache schiet op doel. Bucşaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucşaru geeft een lange en hoge pass. Costache is nu in balbezit. Costache schiet op doel. Drabløs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Aardal neemt de hoekschop. Nordgård probeert de bal aan de voet te houden. Nordgård draait met de bal, schiet en ... Drabløs maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Nymark heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Aardal neemt de hoekschop. Nordgård maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Engebråten kopt de bal weg. Nordgård rent richting de bal. Costache rent richting de bal. Nordgård is nu in balbezit. Nordgård schiet op doel. Drabløs bokst de bal weg.

72e minuut.
Costache rent richting de bal. Nymark verovert de bal door een tackle van achteren. Skarsvåg rent richting de bal. Costache is nu in balbezit. Costache haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Costache kopt de bal weg. Gromowski rent richting de bal. Gromowski geeft een lange en hoge pass. Nordgård is nu in balbezit. Nordgård haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking Stavanger FK - Telavag FC 0:11

78e minuut.
Skarsvåg schiet op doel. Nymark probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gromowski probeert naar een medespeler te passen. Nordgård is nu in balbezit. Nordgård haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Bucşaru met de inworp. Nordgård rent richting de bal. Gromowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Nordgård, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nordgård geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Costache heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking Stavanger FK - Telavag FC 0:12

85e minuut.
Klungelig pakt Bucşaru de bal. Nordgård is nu in balbezit. Nordgård met een sublieme pass. Costache is nu in balbezit. Costache haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viking Stavanger FK 74%, Telavag FC 26%.
Viking Stavanger FK - Telavag FC 0:12