Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fredrikstad FK FK Balleklem
Normal Tactiek 532
38% Balbezit 62%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 39.5
slecht Schieten solide
slecht Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


3e minuut.
Ahlsen geeft een hoge lob. Inworp. Ypatidis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fløtre rent richting de bal. Fløtre geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Klungelig pakt Janczylik de bal. Janczylik passt de bal met de wreef. Čolić rent richting de bal. Čolić schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ahlsen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fredrikstad FK - FK Balleklem 0:1

31e minuut.
Klungelig pakt Bicocchi de bal. Bicocchi geeft een hoge lob. Ahlsen controleert de bal met de borst. Čolić is nu in balbezit. Čolić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fredrikstad FK - FK Balleklem 0:2

33e minuut.
Ypatidis passt de bal in één keer door. Janczylik rent richting de bal. Solvang rent richting de bal. Janczylik verovert de bal door een tackle van achteren. Janczylik haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Jäkl kopt de bal weg. Janczylik rent richting de bal. Janczylik passt de bal zonder na te denken. Čolić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čolić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fredrikstad FK 79%, FK Balleklem 21%.
Fredrikstad FK - FK Balleklem 0:2

48e minuut.
Daar is Bergli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jäkl bereikt de bal nog maar net als eerste. Jäkl passt de bal met de wreef. Bicocchi rent richting de bal. Bicocchi geeft een lange en hoge pass. Skovly probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Inworp. Bicocchi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leverås bereikt de bal nog maar net als eerste. Fløtre verovert de bal door een tackle van achteren. Fløtre haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Fløtre passt de bal zonder na te denken. Jäkl rent richting de bal. Jäkl probeert naar een medespeler te passen. Janczylik rent richting de bal. Janczylik schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Solvang geeft een hoge lob. Inworp. Bicocchi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Janczylik rent richting de bal. Janczylik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hoftun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Engen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čolić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čolić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Ypatidis onderschept slim de pass. Ypatidis met een sublieme pass. Čolić rent richting de bal. Čolić heeft problemen om de bal te vangen. Čolić geeft de bal voor. Skovly kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Bergli geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Collett met de inworp. Utgård is nu in balbezit. Utgård geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fredrikstad FK 67%, FK Balleklem 33%.
Fredrikstad FK - FK Balleklem 0:2