Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Badger FC Uniteds
Normal Tactiek 532
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.6 gemiddelde waardering 36.8
weak Schieten solid
poor Passen adequate
weak Verdedigen average


2e minuut.
Olavesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagen rent richting de bal. Skarsvåg geeft een lange en hoge pass. Herout bereikt de bal nog maar net als eerste. Herout schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Skarsvåg probeert de bal met de borst te controleren. Skarsvåg speelt de bal door. Gjøsund bereikt de bal nog maar net als eerste. Herout rent richting de bal. Herout draait met de bal, schiet en ... Rørvik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Badger FC - Uniteds 0:1

6e minuut.
Hupało probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bruravik de bal. Pakuła geeft een lange en hoge pass. Gjøsund is nu in balbezit. Gjøsund draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Badger FC - Uniteds 0:2

10e minuut.
Rørvik trapt de bal weg van het doel. Hürlimann kopt de bal weg. Gjøsund rent richting de bal. Herout rent richting de bal. Herout schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Badger FC - Uniteds 0:3

21e minuut.
Mäntyrinne rent richting de bal. Mäntyrinne geeft de bal voor. Kristoffersen heeft problemen om de bal te vangen. Herout is nu in balbezit. Herout schiet op doel. Rørvik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Herout is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Herout bereikt de bal nog maar net als eerste. Herout haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Badger FC - Uniteds 0:4

30e minuut.
Mäntyrinne probeert naar een medespeler te passen. Herout is nu in balbezit. Herout passt de bal in één keer door. Gjøsund is nu in balbezit. Gjøsund schiet op doel. Rørvik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Walseth kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Løkhaug de bal onder controle te krijgen. Gjøsund rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Badger FC - Uniteds 0:5

31e minuut.
Gjøsund rent richting de bal. Hupało bereikt de bal nog maar net als eerste. Hupało speelt de bal door. Klungelig pakt Herout de bal. Herout haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Midtgård heeft problemen om de bal te vangen. Skarsvåg bereikt de bal nog maar net als eerste. Skarsvåg geeft de bal voor. Gjøsund bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjøsund schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Badger FC - Uniteds 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Badger FC 74%, Uniteds 26%.
Badger FC - Uniteds 0:6

62e minuut.
Mäntyrinne passt de bal met de wreef. Skarsvåg speelt de bal door. Kristoffersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Herout verovert de bal door een tackle van achteren. Herout haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Badger FC - Uniteds 0:7

84e minuut.
Sagen is nu in balbezit. Skarsvåg rent richting de bal. Skarsvåg probeert naar een medespeler te passen. Gjøsund is nu in balbezit. Gjøsund haalt uit met een fantastische trap. Rørvik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hürlimann zal de hoekschop nemen. Herout maakt een snoekduik en kopt de bal. Rørvik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Badger FC - Uniteds 0:8

87e minuut.
Bang is nu in balbezit. Bang passt de bal met de wreef. Inworp. Mäntyrinne zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hürlimann geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Badger FC 61%, Uniteds 39%.
Badger FC - Uniteds 0:8