Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kjurk fc Beste Øst
433 Tactiek 352
39% Balbezit 61%
82% Spel op eigen helft 18%
2 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 43.1
weak Schieten solid
unsatisfactory Passen excellent
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Klungelig pakt Dybvik de bal. Rong rent richting de bal. Rong passt de bal met de wreef. Dahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahl draait met de bal, schiet en ... Buvik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Hallingstad passt de bal zonder na te denken. Nordlie rent richting de bal. Nordlie passt de bal met de wreef. Dahl is nu in balbezit. Dahl haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Klungelig pakt Dybvik de bal. Rong bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahl rent richting de bal. Dahl draait met de bal, schiet en ... Buvik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kjurk fc - Beste Øst 0:1

25e minuut.
Østerhus met een harde bal richting middenveld. Hallingstad kopt de bal weg. Klungelig pakt Sortland de bal. Dybvik rent richting de bal. Dybvik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kjurk fc - Beste Øst 0:2

29e minuut.
Eilertsen passt de bal zonder na te denken. Nordlie met een sublieme pass. Sørum probeert naar een medespeler te passen. Dybvik is nu in balbezit. Dybvik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Daar is Rong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rong speelt de bal door. Dybvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Dybvik schiet op doel. Buvik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kjurk fc - Beste Øst 0:3

38e minuut.
Rong kopt de bal weg. Dahl heeft problemen om de bal te vangen. Dahl passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Nordlie de bal. Nordlie geeft de bal voor. Buvik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dybvik is nu in balbezit. Dybvik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kjurk fc - Beste Øst 0:4

43e minuut.
Dahl passt de bal met de wreef. Dybvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rong is nu in balbezit. Dahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahl haalt uit met een fantastische trap. Buvik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Østerhus heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kjurk fc - Beste Øst 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kjurk fc 76%, Beste Øst 24%.
Kjurk fc - Beste Øst 0:5

46e minuut.
Hallingstad speelt de bal door. Rong rent richting de bal. Rong passt de bal zonder na te denken. Dahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahl draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Rong is nu in balbezit. Rong passt de bal in één keer door. Dybvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Dybvik schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Tessem is nu in balbezit. Hallingstad verovert de bal door een tackle van achteren. Hallingstad probeert naar een medespeler te passen. Dybvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Dybvik draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Hegdal passt de bal zonder na te denken. Dybvik is nu in balbezit. Dybvik met een sublieme pass. Dahl is nu in balbezit. Dahl schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Eilertsen kopt de bal weg. Hallingstad is nu in balbezit. Hallingstad met een sublieme pass. Dybvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Dybvik schiet op doel. Buvik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hegdal geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dybvik krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dahl rent richting de bal. Dahl schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Rong onderschept slim de pass. Rong probeert naar een medespeler te passen. Sørum met een sublieme pass. Klungelig pakt Dahl de bal. Dahl schiet op doel. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Tessem rent richting de bal. Hegdal verovert de bal door een tackle van achteren. Hegdal geeft een lange en hoge pass. Dahl rent richting de bal. Dahl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kjurk fc - Beste Øst 0:6

71e minuut.
Hallingstad is nu in balbezit. Hallingstad geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dahl de bal. Rong rent richting de bal. Rong passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Eilertsen met een sublieme pass. Sørum rent richting de bal. Sørum passt de bal zonder na te denken. Dahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Dahl rent richting de bal. Østerhus bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahl onderschept slim de pass. Dahl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kjurk fc - Beste Øst 0:7

82e minuut.
Sortland geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hegdal met een snelle inworp. Rong bereikt de bal nog maar net als eerste. Rong geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Hallingstad rent richting de bal. Hallingstad passt de bal in één keer door. Dybvik is nu in balbezit. Rong is nu in balbezit. Rong geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Kjurk fc - Beste Øst 0:8

90e minuut.
Rong bereikt de bal nog maar net als eerste. Rong passt de bal in één keer door. Dybvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Dybvik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kjurk fc - Beste Øst 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kjurk fc 87%, Beste Øst 13%.
Kjurk fc - Beste Øst 0:9