Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prior Hærland SF Huntsome FC
Normal Tactiek 541
41% Balbezit 59%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 33
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 46
weak Schieten good
weak Passen good
weak Verdedigen good


1e minuut.
Marciaga is nu in balbezit. Marciaga passt de bal met de wreef. Daar is Østrem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ingratta verovert de bal door een tackle van achteren. Ingratta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prior Hærland SF - Huntsome FC 0:1

4e minuut.
Mrvaljević verovert de bal door een tackle van achteren. Mrvaljević speelt de bal door. Ciora speelt de bal door. Ingratta is nu in balbezit. Ingratta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Prior Hærland SF - Huntsome FC 0:2

8e minuut.
Sandsmark probeert naar een medespeler te passen. Ciora rent richting de bal. Ciora passt de bal met de wreef. Ingratta rent richting de bal. Ingratta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Prior Hærland SF - Huntsome FC 0:3

10e minuut.
Mrvaljević speelt de bal door. Weśniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Weśniuk probeert naar een medespeler te passen. Ingratta rent richting de bal. Ingratta draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Ciora probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mikšík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikšík met een sublieme pass. Ingratta rent richting de bal. Ingratta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Elvenes probeert de bal aan de voet te houden. Marciaga is nu in balbezit. Marciaga passt de bal zonder na te denken. Ingratta rent richting de bal. Ingratta schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Mikšík speelt de bal door. Mrvaljević rent richting de bal. Mrvaljević probeert naar een medespeler te passen. Ingratta is nu in balbezit. Ingratta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Sandsmark bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandsmark passt de bal zonder na te denken. Ciora met een sublieme pass. Daar is Ingratta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ingratta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Prior Hærland SF - Huntsome FC 0:4

26e minuut.
Boruta geeft de bal voor. Mikšík is nu in balbezit. Stordal rent richting de bal. Mikšík onderschept slim de pass. Mikšík geeft een lange en hoge pass. Malde verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ingratta is nu in balbezit. Ingratta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prior Hærland SF - Huntsome FC 0:5

27e minuut.
Soma passt de bal zonder na te denken. Østrem rent richting de bal. Østrem speelt de bal door. Mikšík is nu in balbezit. Mikšík geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Mrvaljević geeft een hoge lob. Nybø heeft problemen om de bal te vangen. Ingratta is nu in balbezit. Ingratta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Prior Hærland SF - Huntsome FC 0:6

33e minuut.
Mrvaljević is nu in balbezit. Mrvaljević geeft een hoge lob. Klungelig pakt Stordal de bal. Ciora rent richting de bal. Ciora schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Daar is Ingratta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nybø legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ingratta raakt geblesseerd tijdens het duel. Marciaga kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Malde werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prior Hærland SF - Huntsome FC 0:7

38e minuut.
Ingratta heeft problemen om de bal te vangen. Østrem bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingratta onderschept slim de pass. Klungelig pakt Ingratta de bal. Ingratta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Malde trapt de bal weg. Marciaga kopt de bal weg. Klungelig pakt Ingratta de bal. Ingratta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Ulset probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ciora kopt de bal weg. Klungelig pakt Ingratta de bal. Ingratta schiet op doel. Nybø probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prior Hærland SF 77%, Huntsome FC 23%.
Prior Hærland SF - Huntsome FC 0:7

47e minuut.
Ciora probeert naar een medespeler te passen. Strømnes rent richting de bal. Sandsmark tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sandsmark krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Stordal heeft problemen om de bal te vangen. Ciora is nu in balbezit. Ciora passt de bal met de wreef. Ingratta is nu in balbezit. Ingratta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Prior Hærland SF - Huntsome FC 0:8

54e minuut.
Østrem is nu in balbezit. Ciora verovert de bal door een tackle van achteren. Ciora passt de bal zonder na te denken. Ingratta rent richting de bal. Ingratta draait met de bal, schiet en ... Malde kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Marciaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Marciaga draait met de bal, schiet en ... Larsen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ingratta rent richting de bal. Ingratta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Prior Hærland SF - Huntsome FC 0:9

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Weśniuk met een snelle inworp. Sjøgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciora onderschept slim de pass. Ciora geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Prior Hærland SF - Huntsome FC 0:10

63e minuut.
Stordal rent richting de bal. Marciaga probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sandsmark de bal. Sandsmark speelt de bal door. Mikšík geeft de bal voor. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Prior Hærland SF - Huntsome FC 0:11

68e minuut.
Ingratta rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Nybø ... Strafschop! Ingratta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ciora neemt de penalty, wat een uithaal! Malde probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Prior Hærland SF - Huntsome FC 0:12

72e minuut.
Weśniuk passt de bal zonder na te denken. Ciora bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciora speelt de bal door. Ingratta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingratta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Ciora onderschept slim de pass. Ciora geeft een lange en hoge pass. Rørvik kopt de bal weg. Marciaga rent richting de bal. Marciaga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Ciora is nu in balbezit. Ciora probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ingratta de bal. Ingratta haalt uit met een fantastische trap. Malde probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Østrem rent richting de bal. Ciora onderschept slim de pass. Ciora met een sublieme pass. Ingratta rent richting de bal. Ingratta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Marciaga verovert de bal door een tackle van achteren. Marciaga probeert naar een medespeler te passen. Ciora is nu in balbezit. Ciora schiet op doel. Ingratta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prior Hærland SF - Huntsome FC 0:13

81e minuut.
Klungelig pakt Elvenes de bal. Ingratta is nu in balbezit. Elvenes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Elvenes krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Ulset geeft de bal voor. Elvenes probeert de bal aan de voet te houden. Cigognini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cigognini geeft een hoge lob. Ingratta rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Doeltrap. Malde trapt de bal weg. Sandsmark rent richting de bal. Mikšík bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikšík geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Malde werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prior Hærland SF - Huntsome FC 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prior Hærland SF 77%, Huntsome FC 23%.
Prior Hærland SF - Huntsome FC 0:14