Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
United Warriors Rød union
433 Tactiek røddef
35% Balbezit 65%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 39
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 49.8
poor Schieten very good
weak Passen good
poor Verdedigen good


2e minuut.
Ceranka geeft de bal voor. Walderhaug heeft problemen om de bal te vangen. Massó bereikt de bal nog maar net als eerste. Massó schiet op doel. Na een snelle pass probeert Walderhaug de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
United Warriors - Rød union 0:1

9e minuut.
Klungelig pakt Jelec de bal. Jelec speelt de bal door. Betti is nu in balbezit. Betti schiet op doel. Rognli probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Jelec verovert de bal door een tackle van achteren. Jelec met een sublieme pass. Betti bereikt de bal nog maar net als eerste. Betti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
United Warriors - Rød union 0:2

19e minuut.
Jelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelec speelt de bal door. Massó bereikt de bal nog maar net als eerste. Massó haalt uit met een fantastische trap. Hindenes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Warriors - Rød union 0:3

24e minuut.
El Hassani met een sublieme pass. Daar is Betti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kielland is nu in balbezit. Betti verovert de bal door een tackle van achteren. Betti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
El Hassani geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Betti kopt de bal weg. Jelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelec draait met de bal, schiet en ... Rognli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Ceranka is nu in balbezit. Ceranka speelt de bal door. Daar is Trzeciakiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rugland verovert de bal door een tackle van achteren. Rugland schiet op doel. Brakus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Boissier heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
United Warriors - Rød union 1:3

37e minuut.
Massó passt de bal in één keer door. Betti is nu in balbezit. Kielland tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kielland krijgt een gele kaart. Betti raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ceranka neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Kielland is nu in balbezit. Betti onderschept slim de pass. Betti met een sublieme pass. Jelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelec draait met de bal, schiet en ... Hindenes bokst de bal weg. Buitenspel voor Massó. Goede buitenspelval van de verdediging. Hindenes maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Grinčelaitis geeft een hoge lob. Daar is Massó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Massó speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Jelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelec passt de bal in één keer door. Daar is Betti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Betti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
United Warriors - Rød union 1:4

43e minuut.
Betti draait met de bal, schiet en ... Rognli probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. El Hassani geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Betti kopt de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
United Warriors - Rød union 1:5

44e minuut.
Betti bereikt de bal nog maar net als eerste. Betti passt de bal met de wreef. Jelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelec passt de bal zonder na te denken. Massó geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Doeltrap. Fleury komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Warriors 77%, Rød union 23%.
United Warriors - Rød union 1:5

52e minuut.
Hindenes met een harde bal richting middenveld. El Hassani rent richting de bal. El Hassani probeert naar een medespeler te passen. Fleury is nu in balbezit. Fleury schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Massó passt de bal in één keer door. Hindenes met een sublieme pass. El Hassani speelt de bal door. Fleury bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleury draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
El Hassani kopt de bal weg. Massó heeft problemen om de bal te vangen. Walderhaug rent richting de bal. Massó verovert de bal door een tackle van achteren. Massó draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
United Warriors - Rød union 1:6

60e minuut.
Daar is Fleury, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fleury passt de bal met de wreef. Massó rent richting de bal. Massó haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Walderhaug de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Jansen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Massó probeert naar een medespeler te passen. Fleury is nu in balbezit. Fleury schiet op doel. Hindenes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Warriors - Rød union 1:7

67e minuut.
Klungelig pakt Fleury de bal. Fleury passt de bal in één keer door. Massó rent richting de bal. Massó schiet op doel. Hindenes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Warriors - Rød union 1:8

72e minuut.
Ceranka is nu in balbezit. Ceranka geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jelec de bal. Massó is nu in balbezit. Massó schiet op doel. Hindenes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Serre geeft de bal voor. Fleury kopt de bal weg. El Hassani rent richting de bal. El Hassani geeft een hoge lob. Massó krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Grinčelaitis passt de bal zonder na te denken. Massó rent richting de bal. Jelec met een sublieme pass. Fleury rent richting de bal. Fleury schiet op doel. Hindenes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Kielland heeft problemen om de bal te vangen. El Hassani bereikt de bal nog maar net als eerste. El Hassani geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Kielland de bal onder controle te krijgen. Massó maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Warriors - Rød union 1:9

83e minuut.
Klungelig pakt Trzeciakiewicz de bal. Trzeciakiewicz geeft een hoge lob. Kielland heeft problemen om de bal te vangen. Fleury rent richting de bal. Fleury draait met de bal, schiet en ... Hindenes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Fleury probeert naar een medespeler te passen. Hindenes probeert naar een medespeler te passen. Grinčelaitis kopt de bal weg. Fleury bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleury haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Walderhaug heeft problemen om de bal te vangen. Massó rent richting de bal. Massó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
United Warriors - Rød union 1:10

90e minuut.
Fleury met een sublieme pass. Jelec is nu in balbezit. Jelec met een sublieme pass. Massó rent richting de bal. Massó schiet op doel. Hindenes bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Warriors 83%, Rød union 17%.
United Warriors - Rød union 1:10