Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Åsane AIL Carnicero C.F.
Normal Tactiek 343
39% Balbezit 61%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 52.8
poor Schieten outstanding
poor Passen good
poor Verdedigen good


1e minuut.
Houdek bereikt de bal nog maar net als eerste. Houdek passt de bal met de wreef. Razbegailo is nu in balbezit. Razbegailo geeft een lange en hoge pass. Ceccardi springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Rolhion onderschept slim de pass. Rolhion passt de bal met de wreef. Ceccardi is nu in balbezit. Ceccardi haalt uit met een fantastische trap. Nybø werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Åsane AIL - Carnicero C.F. 0:1

5e minuut.
Dussaux zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kvalheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Parizotto onderschept slim de pass. Parizotto geeft een hoge lob. Daar is Dramstad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nybø bokst de bal weg. Dramstad is nu in balbezit. Ceccardi onderschept slim de pass. Ceccardi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Åsane AIL - Carnicero C.F. 0:2

8e minuut.
Parizotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Parizotto geeft een hoge lob. Ceccardi heeft problemen om de bal te vangen. Ceccardi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Åsane AIL - Carnicero C.F. 0:3

11e minuut.
Inworp. Dussaux zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Parizotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Parizotto geeft een lange en hoge pass. Nybø maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Åsane AIL - Carnicero C.F. 0:4

14e minuut.
Parizotto met een sublieme pass. Mur speelt de bal door. Ceccardi rent richting de bal. Ceccardi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Åsane AIL - Carnicero C.F. 0:5

15e minuut.
Houdek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tømmerås onderschept slim de pass. Met opzet legt Parizotto zijn tegenspeler op de grond. Parizotto is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

17e minuut.
Mur geeft een lange en hoge pass. Ceccardi rent richting de bal. Kvalheim rent richting de bal. Ceccardi onderschept slim de pass. Ceccardi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Rolhion probeert naar een medespeler te passen. Ceccardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceccardi probeert naar een medespeler te passen. Houdek kan de bal niet met de borst controleren. Houdek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Åsane AIL - Carnicero C.F. 0:6

20e minuut.
Dussaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Dussaux geeft een lange en hoge pass. Ceccardi kopt de bal weg. Houdek rent richting de bal. Houdek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Åsane AIL - Carnicero C.F. 0:7

22e minuut.
Dussaux rent richting de bal. Dussaux passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ceccardi de bal. Ceccardi schiet op doel. Nybø probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Åsane AIL - Carnicero C.F. 0:8

24e minuut.
Kvalheim is nu in balbezit. Houdek verovert de bal door een tackle van achteren. Houdek met een sublieme pass. Ceccardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceccardi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Åsane AIL - Carnicero C.F. 0:9

36e minuut.
Razbegailo probeert naar een medespeler te passen. Dussaux rent richting de bal. Dussaux geeft een lange en hoge pass. Ceccardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceccardi draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Klungelig pakt Tollefsen de bal. Dussaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Dussaux passt de bal in één keer door. Houdek rent richting de bal. Houdek geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Klungelig pakt Ceccardi de bal. Dramstad rent richting de bal. Ceccardi onderschept slim de pass. Houdek bereikt de bal nog maar net als eerste. Houdek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ceccardi is nu in balbezit. Ceccardi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Åsane AIL - Carnicero C.F. 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Åsane AIL 74%, Carnicero C.F. 26%.
Åsane AIL - Carnicero C.F. 0:10

50e minuut.
Mur passt de bal met de wreef. Houdek heeft problemen om de bal te vangen. Houdek passt de bal zonder na te denken. Ceccardi is nu in balbezit. Ceccardi haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Houdek bereikt de bal nog maar net als eerste. Houdek probeert naar een medespeler te passen. Ceccardi is nu in balbezit. Ceccardi haalt uit met een fantastische trap. Nybø maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Åsane AIL - Carnicero C.F. 0:11

55e minuut.
Houdek is nu in balbezit. Houdek probeert naar een medespeler te passen. Ceccardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceccardi schiet op doel. Dramstad probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dussaux zal de hoekschop nemen. Nybø bokst de bal weg. Daar is Ceccardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Houdek rent richting de bal. Houdek haalt uit met een fantastische trap. Nybø maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Åsane AIL - Carnicero C.F. 0:12

58e minuut.
Rolhion probeert naar een medespeler te passen. Dussaux met een sublieme pass. Ceccardi rent richting de bal. Ceccardi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Åsane AIL - Carnicero C.F. 0:13

62e minuut.
Ceccardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceccardi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dramstad de bal onder controle te krijgen. Razbegailo bereikt de bal nog maar net als eerste. Razbegailo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Rolhion probeert naar een medespeler te passen. Ceccardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceccardi passt de bal in één keer door. Houdek bereikt de bal nog maar net als eerste. Houdek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Klungelig pakt Ceccardi de bal. Aardal rent richting de bal. Ceccardi verovert de bal door een tackle van achteren. Ceccardi draait met de bal, schiet en ... Nybø maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Kvalheim rent richting de bal. Rolhion verovert de bal door een tackle van achteren. Rolhion speelt de bal door. Klungelig pakt Ceccardi de bal. Ceccardi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Dussaux rent richting de bal. Dussaux passt de bal zonder na te denken. Ceccardi is nu in balbezit. Ceccardi haalt uit met een fantastische trap. Nybø maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Åsane AIL - Carnicero C.F. 0:14

80e minuut.
Klungelig pakt Kvalheim de bal. Rolhion probeert naar een medespeler te passen. Dussaux met een sublieme pass. Ceccardi rent richting de bal. Ceccardi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Tollefsen rent richting de bal. Dussaux onderschept slim de pass. Dussaux passt de bal met de wreef. Houdek bereikt de bal nog maar net als eerste. Houdek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Doeltrap. Nybø trapt de bal weg van het doel. Rolhion speelt de bal door. Daar is Razbegailo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Razbegailo geeft een lange en hoge pass. Nybø kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ceccardi rent richting de bal. Ceccardi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Åsane AIL - Carnicero C.F. 0:15

86e minuut.
Rolhion rent richting de bal. Rolhion speelt de bal door. Klungelig pakt Ceccardi de bal. Houdek bereikt de bal nog maar net als eerste. Houdek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Åsane AIL - Carnicero C.F. 0:16

89e minuut.
Razbegailo rent richting de bal. Razbegailo geeft de bal voor. Daar is Ceccardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Houdek is nu in balbezit. Houdek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Daar is Ceccardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ceccardi geeft een hoge lob. Dramstad verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Razbegailo zal de hoekschop nemen. Nybø probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Åsane AIL 79%, Carnicero C.F. 21%.
Åsane AIL - Carnicero C.F. 0:16