Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
African Stars Rusken
Normal Tactiek 442
42% Balbezit 58%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 40.8
slecht Schieten redelijk
waardeloos Passen redelijk
waardeloos Verdedigen redelijk


4e minuut.
Achtmann passt de bal zonder na te denken. Đình Nghĩa rent richting de bal. Đình Nghĩa passt de bal met de wreef. Aaby bereikt de bal nog maar net als eerste. Aaby haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
African Stars - Rusken 0:1

9e minuut.
Moum bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Nghĩa is nu in balbezit. Đình Nghĩa speelt de bal door. Aaby rent richting de bal. Aaby haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
African Stars - Rusken 0:2

11e minuut.
Korsvik is nu in balbezit. Di Muniro begaat een overtreding. Korsvik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Frøyland met een snel genomen vrije trap. Bjerke probeert naar een medespeler te passen. Aaby heeft problemen om de bal te vangen. Đình Nghĩa is nu in balbezit. Đình Nghĩa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
African Stars - Rusken 0:3

28e minuut.
Achtmann geeft een hoge lob. Daar is Đình Nghĩa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aaby is nu in balbezit. Aaby haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
African Stars - Rusken 0:4

33e minuut.
Achtmann geeft een lange en hoge pass. Đình Nghĩa kopt de bal weg. Moum heeft problemen om de bal te vangen. Aaby is nu in balbezit. Aaby schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
African Stars - Rusken 0:5

36e minuut.
Stendhal onderschept slim de pass. Stendhal probeert naar een medespeler te passen. Achtmann speelt de bal door. Aaby bereikt de bal nog maar net als eerste. Aaby draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Di Muniro geeft de bal voor. Aaby controleert de bal met de borst. Alfheim is nu in balbezit. Aaby onderschept slim de pass. Aaby schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Aaby is nu in balbezit. Alfheim verovert de bal door een tackle van achteren. Alfheim probeert naar een medespeler te passen. Đình Nghĩa bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Nghĩa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Solhaug met een sublieme pass. Đình Nghĩa is nu in balbezit. Aaby rent richting de bal. Aaby haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
African Stars - Rusken 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: African Stars 63%, Rusken 37%.
African Stars - Rusken 0:6

46e minuut.
Moum rent richting de bal. Đình Nghĩa verovert de bal door een tackle van achteren. Đình Nghĩa passt de bal zonder na te denken. Daar is Achtmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Achtmann draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
African Stars - Rusken 0:7

48e minuut.
Vestli rent richting de bal. Di Muniro verovert de bal door een tackle van achteren. Đình Nghĩa rent richting de bal. Đình Nghĩa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
African Stars - Rusken 0:8

50e minuut.
Di Muniro geeft de bal voor. Achtmann rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Alfheim ... Strafschop! Alfheim krijgt een gele kaart. Achtmann raakt geblesseerd tijdens het duel. Solhaug zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
African Stars - Rusken 0:9

58e minuut.
Korsvik speelt de bal door. Di Muniro is nu in balbezit. Frøyland tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Frøyland krijgt een gele kaart. Di Muniro raakt geblesseerd tijdens het duel. Solhaug zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Aaby is nu in balbezit. Aaby geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Đình Nghĩa bereikt de bal nog maar net als eerste. Vestli is nu in balbezit. Đình Nghĩa verovert de bal door een tackle van achteren. Đình Nghĩa draait met de bal, schiet en ... Pladsen probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Aaby heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Đình Nghĩa verovert de bal door een tackle van achteren. Di Muniro bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Muniro geeft een lange en hoge pass. Alfheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Achtmann geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Moum passt de bal zonder na te denken. Đình Nghĩa is nu in balbezit. Vestli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Đình Nghĩa raakt geblesseerd tijdens het duel. Di Muniro zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Tronstad met een snelle inworp. Isaksen rent richting de bal. Bjerke legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Isaksen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Isaksen kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Askeland bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Bjerke bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaksen onderschept slim de pass. Isaksen speelt de bal door. Tafjord rent richting de bal. Tafjord draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
African Stars - Rusken 1:9

90e minuut.
Isaksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjerke verovert de bal door een tackle van achteren. Solhaug rent richting de bal. Solhaug geeft een hoge lob. Di Muniro geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: African Stars 76%, Rusken 24%.
African Stars - Rusken 1:9