Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFC Aascrack Fc Sabotasje
352 Tactiek dafcio
39% Balbezit 61%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 44
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.9 gemiddelde waardering 43.9
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen redelijk


3e minuut.
Ramadan rent richting de bal. Ramadan geeft een hoge lob. Urbanowicz kopt de bal weg. Mándi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mándi haalt uit met een fantastische trap. Stordal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Aascrack - Fc Sabotasje 0:1

5e minuut.
Urbanowicz passt de bal in één keer door. Tocarciuc rent richting de bal. Tocarciuc passt de bal in één keer door. Ramadan is nu in balbezit. Ramadan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Dørum kopt de bal weg. Tocarciuc geeft een lange en hoge pass. Urbanowicz kopt de bal weg. Mándi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mándi haalt uit met een fantastische trap. Stordal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Tocarciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Tocarciuc passt de bal in één keer door. Iturrino speelt de bal door. Urbanowicz heeft problemen om de bal te vangen. Urbanowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Aascrack - Fc Sabotasje 0:2

13e minuut.
Tsouras met een sublieme pass. Ramadan rent richting de bal. Ramadan met een sublieme pass. Urbanowicz is nu in balbezit. Urbanowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Daar is Refvik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iturrino is nu in balbezit. Iturrino passt de bal in één keer door. Urbanowicz rent richting de bal. Urbanowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Tocarciuc kopt de bal weg. Iturrino rent richting de bal. Iturrino speelt de bal door. Urbanowicz is nu in balbezit. Urbanowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Aascrack - Fc Sabotasje 0:3

19e minuut.
Ramadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramadan passt de bal zonder na te denken. Urbanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mándi is nu in balbezit. Mándi schiet op doel. Stordal bokst de bal weg.

22e minuut.
Boutonet verovert de bal door een tackle van achteren. Boutonet passt de bal met de wreef. Mándi is nu in balbezit. Urbanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbanowicz schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Iturrino geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Refvik de bal onder controle te krijgen. Mándi kopt de bal weg. Klungelig pakt Urbanowicz de bal. Urbanowicz schiet op doel. Stordal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ramadan heeft problemen om de bal te vangen. Ramadan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Aascrack - Fc Sabotasje 0:4

28e minuut.
Iturrino kan de bal niet met de borst controleren. Iturrino passt de bal met de wreef. Urbanowicz rent richting de bal. Urbanowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Aascrack - Fc Sabotasje 0:5

31e minuut.
Łyczmański probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tsouras de bal. Tsouras met een sublieme pass. Urbanowicz rent richting de bal. Urbanowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Tocarciuc probeert naar een medespeler te passen. Iturrino is nu in balbezit. Iturrino met een sublieme pass. Urbanowicz rent richting de bal. Urbanowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Aascrack - Fc Sabotasje 0:6

36e minuut.
Urbanowicz geeft een hoge lob. Tsouras is nu in balbezit. Bakke is nu in balbezit. Tsouras onderschept slim de pass. Tsouras schiet op doel. Stordal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ramadan is nu in balbezit. Ramadan schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Langåker trapt de bal weg. Iturrino kopt de bal weg. Mándi is nu in balbezit. Mándi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Tocarciuc met een sublieme pass. Mándi is nu in balbezit. Urbanowicz is nu in balbezit. Urbanowicz draait met de bal, schiet en ... Stordal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Aascrack - Fc Sabotasje 0:7

43e minuut.
Refvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramadan verovert de bal door een tackle van achteren. Ramadan passt de bal met de wreef. Urbanowicz is nu in balbezit. Urbanowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Hodneland bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturrino verovert de bal door een tackle van achteren. Iturrino met een sublieme pass. Urbanowicz rent richting de bal. Urbanowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Aascrack 70%, Fc Sabotasje 30%.
AFC Aascrack - Fc Sabotasje 0:7

46e minuut.
Niemczycki komt het veld opgelopen. bin Hassano komt het veld opgelopen. Vigier komt het veld opgelopen. Kielar komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Vigier kopt de bal weg. Langåker bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbanowicz onderschept slim de pass. Urbanowicz draait met de bal, schiet en ... Stordal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Aascrack - Fc Sabotasje 0:8

47e minuut.
Klungelig pakt Stormoen de bal. Hodneland is nu in balbezit. Hodneland probeert naar een medespeler te passen. bin Hassano is nu in balbezit. bin Hassano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Urbanowicz draait met de bal, schiet en ... Dørum probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tocarciuc geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Urbanowicz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Aascrack - Fc Sabotasje 0:9

55e minuut.
Langåker zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tocarciuc is nu in balbezit. Tocarciuc passt de bal zonder na te denken. Urbanowicz heeft problemen om de bal te vangen. Urbanowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Langåker geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tocarciuc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vigier rent richting de bal. Vigier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Aascrack - Fc Sabotasje 0:10

60e minuut.
Iturrino kopt de bal weg. Tocarciuc geeft een hoge lob. Daar is Urbanowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urbanowicz schiet op doel. Stordal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Aascrack - Fc Sabotasje 0:11

63e minuut.
Derlicki is nu in balbezit. Tocarciuc rent richting de bal. Tocarciuc speelt de bal door. Urbanowicz rent richting de bal. Urbanowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Stordal trapt de bal weg van het doel. Daar is Iturrino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iturrino passt de bal in één keer door. Urbanowicz is nu in balbezit. Urbanowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Aascrack - Fc Sabotasje 0:12

69e minuut.
Iturrino probeert naar een medespeler te passen. Urbanowicz heeft problemen om de bal te vangen. bin Hassano is nu in balbezit. bin Hassano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Aascrack - Fc Sabotasje 0:13

71e minuut.
Tocarciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Tocarciuc passt de bal zonder na te denken. Urbanowicz rent richting de bal. Urbanowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Aascrack - Fc Sabotasje 0:14

73e minuut.
Urbanowicz heeft problemen om de bal te vangen. Varhaug rent richting de bal. Urbanowicz rent richting de bal. Urbanowicz haalt uit met een fantastische trap. Dørum probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Aascrack - Fc Sabotasje 0:15

75e minuut.
Tocarciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Tocarciuc speelt de bal door. Vigier met een sublieme pass. Urbanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbanowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Aascrack - Fc Sabotasje 0:16

81e minuut.
Randsverk is nu in balbezit. Tocarciuc verovert de bal door een tackle van achteren. Tocarciuc passt de bal zonder na te denken. Urbanowicz heeft problemen om de bal te vangen. Urbanowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Stordal speelt de bal door. Iturrino kopt de bal weg. Tsouras met een sublieme pass. Urbanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbanowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Aascrack - Fc Sabotasje 0:17

88e minuut.
Urbanowicz rent richting de bal. bin Hassano is nu in balbezit. Urbanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hassano bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hassano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Aascrack 77%, Fc Sabotasje 23%.
AFC Aascrack - Fc Sabotasje 0:17