Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Haas FC edu
Normal Tactiek 433Pols
39% Balbezit 61%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19 gemiddelde waardering 40.5
poor Schieten adequate
weak Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Myhre passt de bal in één keer door. Hammerstad speelt de bal door. Dagsland is nu in balbezit. Erstad is nu in balbezit. Erstad haalt uit met een fantastische trap. Paal!

7e minuut.
Angvik rent richting de bal. Angvik passt de bal zonder na te denken. Hammerstad met een sublieme pass. Myhre rent richting de bal. Myhre schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Valderhaug trapt de bal weg. Vistnes kopt de bal weg. Erstad rent richting de bal. Erstad schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Haas FC - edu 0:1

14e minuut.
Hammerstad met de inworp. Evensen is nu in balbezit. Dagsland legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Evensen roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Evensen kan niet meer verder spelen. Herfindal komt het veld opgelopen. Erstad legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Valderhaug maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Haas FC - edu 0:2

20e minuut.
Norli met een sublieme pass. Engen rent richting de bal. Sirevåg bereikt de bal nog maar net als eerste. Engen verovert de bal door een tackle van achteren. Engen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Inworp. Angvik met de inworp. Skoglund is nu in balbezit. Teigen onderschept slim de pass. Teigen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Angvik probeert de bal met de borst te controleren. Angvik speelt de bal door. Hammerstad met een sublieme pass. Herfindal heeft problemen om de bal te vangen. Herfindal geeft een lange en hoge pass. Valderhaug bokst de bal weg. Erstad kan de bal niet met de borst controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Valderhaug trapt de bal weg van het doel. Vistnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Vistnes passt de bal zonder na te denken. Myhre bereikt de bal nog maar net als eerste. Myhre schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Vistnes is nu in balbezit. Vistnes passt de bal in één keer door. Hammerstad speelt de bal door. Daar is Erstad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erstad draait met de bal, schiet en ... Valderhaug probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Haas FC - edu 0:3

35e minuut.
Hammerstad passt de bal in één keer door. Erstad is nu in balbezit. Austbø legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Erstad is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Erstad kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat. Valderhaug verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Herfindal rent richting de bal. Herfindal passt de bal met de wreef. Dagsland bereikt de bal nog maar net als eerste. Erstad onderschept slim de pass. Erstad draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Vistnes passt de bal zonder na te denken. Herfindal is nu in balbezit. Herfindal speelt de bal door. Erstad rent richting de bal. Erstad schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Haas FC 69%, edu 31%.
Haas FC - edu 0:3

53e minuut.
Valderhaug met een sublieme pass. Vistnes controleert de bal met de borst. Vistnes geeft een lange en hoge pass. Myhre rent richting de bal. Myhre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Haas FC - edu 0:4

57e minuut.
Dagsland kopt de bal weg. Myhre is nu in balbezit. Myhre geeft een hoge lob. Hammerstad is nu in balbezit. Hammerstad schiet op doel. De bal raakt de paal. Valderhaug probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Haas FC - edu 0:5

58e minuut.
Rekdal geeft de bal voor. Angvik rent richting de bal. Brattli maakt een afschuwelijke overtreding. Brattli krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Dagsland rent richting de bal. Dagsland geeft een hoge lob. Angvik probeert naar een medespeler te passen. Vistnes is nu in balbezit. Vistnes passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Bakkejord onderschept slim de pass. Bakkejord geeft de bal voor. Dagsland controleert de bal met de borst. Erstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Erstad draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Haas FC - edu 0:6

79e minuut.
Vistnes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rishaug is nu in balbezit. Erstad onderschept slim de pass. Myhre is nu in balbezit. Myhre haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Daar is Bjerkås, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Angvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Angvik passt de bal zonder na te denken. Erstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Erstad schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Daar is Giske, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hammerstad geeft een lange en hoge pass. Daar is Dagsland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herfindal bereikt de bal nog maar net als eerste. Herfindal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Haas FC - edu 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Haas FC 69%, edu 31%.
Haas FC - edu 0:7