Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hillside United Vandalen FC
Normal Tactiek VFC att
43% Balbezit 57%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 35.6
unsatisfactory Schieten very good
poor Passen average
poor Verdedigen average


3e minuut.
Bergheim is nu in balbezit. Flaa onderschept slim de pass. Flaa probeert naar een medespeler te passen. Midthun is nu in balbezit. Midthun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hillside United - Vandalen FC 0:1

14e minuut.
Njærheim rent richting de bal. Bergheim verovert de bal door een tackle van achteren. Tangstad rent richting de bal. Tangstad draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hillside United - Vandalen FC 0:2

16e minuut.
Flaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiksdal verovert de bal door een tackle van achteren. Fiksdal passt de bal zonder na te denken. Bergheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergheim schiet op doel. Heier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tangstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergheim is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Hillside United - Vandalen FC 0:3

19e minuut.
Leirvåg passt de bal in één keer door. Midthun is nu in balbezit. Bergheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergheim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hillside United - Vandalen FC 0:4

20e minuut.
Tangstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Tangstad met een sublieme pass. Midthun controleert de bal met de borst. Midthun draait met de bal, schiet en ... Heier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hillside United - Vandalen FC 0:5

27e minuut.
Bergheim rent richting de bal. Midthun is nu in balbezit. Midthun met een sublieme pass. Bergheim is nu in balbezit. Bergheim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hillside United - Vandalen FC 0:6

29e minuut.
Korsvik met een sublieme pass. Daar is Bergheim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bergheim met een sublieme pass. Tangstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Tangstad schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hillside United - Vandalen FC 0:7

34e minuut.
Leirvåg is nu in balbezit. Fiksdal rent richting de bal. Fiksdal geeft een lange en hoge pass. Midthun bereikt de bal nog maar net als eerste. Midthun haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Fiksdal passt de bal zonder na te denken. Leirvåg speelt de bal door. Midthun speelt de bal door. Tangstad is nu in balbezit. Tangstad schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Midthun heeft problemen om de bal te vangen. Midthun passt de bal zonder na te denken. Bergheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergheim draait met de bal, schiet en ... Heier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hillside United - Vandalen FC 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hillside United 71%, Vandalen FC 29%.
Hillside United - Vandalen FC 0:8

49e minuut.
Midthun geeft een hoge lob. Njærheim heeft problemen om de bal te vangen. Tangstad rent richting de bal. Tangstad draait met de bal, schiet en ... Heier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hillside United - Vandalen FC 0:9

50e minuut.
Bergheim passt de bal zonder na te denken. Daar is Midthun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Midthun passt de bal zonder na te denken. Bergheim rent richting de bal. Bergheim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Midthun met een sublieme pass. Tangstad rent richting de bal. Tangstad met een sublieme pass. Bergheim is nu in balbezit. Bergheim schiet op doel. Heier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Leirvåg met de inworp. Bergheim geeft de bal voor. Opland heeft problemen om de bal te vangen. Opland haalt uit met een fantastische trap. Bergheim maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hillside United - Vandalen FC 0:10

60e minuut.
Korsvik met een sublieme pass. Tangstad is nu in balbezit. Bergheim is nu in balbezit. Tangstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Tangstad draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Leirvåg geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Midthun de bal. Bergheim is nu in balbezit. Bergheim draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Korsvik de bal onder controle te krijgen. Heier bokst de bal weg.

64e minuut.
Kielland bereikt de bal nog maar net als eerste. Opland onderschept slim de pass. Opland geeft de bal voor. Bergheim is nu in balbezit. Bergheim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Fiksdal probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bergheim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bergheim probeert naar een medespeler te passen. Midthun is nu in balbezit. Midthun geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Korsvik speelt de bal door. Leirvåg geeft een hoge lob. Bergheim heeft problemen om de bal te vangen. Bergheim haalt uit met een fantastische trap. Heier maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Midthun bereikt de bal nog maar net als eerste. Midthun schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Nymoen speelt de bal door. Midthun probeert naar een medespeler te passen. Bergheim is nu in balbezit. Bergheim schiet op doel. Heier probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hillside United - Vandalen FC 0:11

89e minuut.
Løkhaug probeert naar een medespeler te passen. Sørgård heeft problemen om de bal te vangen. Fiksdal geeft een hoge lob. Bergheim rent richting de bal. Bergheim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hillside United - Vandalen FC 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hillside United 79%, Vandalen FC 21%.
Hillside United - Vandalen FC 0:12