Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Assholes United Guttane
Normal Tactiek Attack
43% Balbezit 57%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 30
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 48.1
poor Schieten formidable
poor Passen solid
poor Verdedigen average


2e minuut.
Herheim speelt de bal door. Grimstad speelt de bal door. Bragangues rent richting de bal. Bragangues schiet op doel. Na een snelle pass probeert Hellum de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Lystad kopt de bal weg. Drange bereikt de bal nog maar net als eerste. Drange passt de bal met de wreef. Bragangues bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragangues schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Herheim met een harde bal richting middenveld. Drange probeert de bal met de borst te controleren. Drange speelt de bal door. Bragangues rent richting de bal. Bragangues draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Assholes United - Guttane 0:1

9e minuut.
Myrseth met een sublieme pass. Cyrzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Drange probeert naar een medespeler te passen. Bragangues rent richting de bal. Bragangues schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Assholes United - Guttane 0:2

17e minuut.
Garnes rent richting de bal. Varhaug verovert de bal door een tackle van achteren. Varhaug geeft een hoge lob. Cyrzan maakt een snoekduik en kopt de bal. Herheim probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Garnes met de inworp. Westgård is nu in balbezit. Lystad maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Lystad naar de kleedkamers voor een vroege douche.

23e minuut.
Drange bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyrzan rent richting de bal. Drange probeert naar een medespeler te passen. Bragangues rent richting de bal. Bragangues draait met de bal, schiet en ... Herheim bokst de bal weg.

28e minuut.
Grimstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimstad passt de bal met de wreef. Drange met een sublieme pass. Bragangues rent richting de bal. Bragangues schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Assholes United - Guttane 0:3

32e minuut.
Herheim trapt de bal weg. Grimstad kopt de bal weg. Drange met een sublieme pass. Daar is Bragangues, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bragangues draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Assholes United - Guttane 0:4

33e minuut.
Rognli geeft een hoge lob. Skjerve speelt de bal door. Cyrzan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bragangues rent richting de bal. Bragangues schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Assholes United - Guttane 0:5

34e minuut.
Gullsvåg bereikt de bal nog maar net als eerste. Gullsvåg passt de bal zonder na te denken. Daar is Myrseth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bragangues bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragangues schiet op doel. Herheim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Rognli onderschept slim de pass. Drange onderschept slim de pass. Drange passt de bal in één keer door. Bragangues bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragangues schiet op doel. Herheim bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Assholes United - Guttane 0:6

40e minuut.
Hustoft probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cyrzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hustoft is nu in balbezit. Cyrzan verovert de bal door een tackle van achteren. Cyrzan schiet op doel. Herheim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bragangues bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragangues draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Cyrzan rent richting de bal. Drange speelt de bal door. Bragangues is nu in balbezit. Bragangues draait met de bal, schiet en ... Herheim werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Assholes United - Guttane 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Assholes United 79%, Guttane 21%.
Assholes United - Guttane 0:7

51e minuut.
Grimstad passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Westgård de bal. Westgård geeft een lange en hoge pass. Bragangues kopt de bal weg. Cyrzan is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Daar is Bragangues, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bragangues schiet op doel. Hellum probeert de bal aan de voet te houden. Westgård geeft een hoge lob. Cyrzan springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Skjerve probeert de bal met de borst te controleren. Skjerve geeft de bal voor. Westerheim is nu in balbezit. Dahl verovert de bal door een tackle van achteren. Dahl geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Cyrzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragangues bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyrzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragangues is nu in balbezit. Bragangues schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Assholes United - Guttane 0:8

61e minuut.
Westgård is nu in balbezit. Westgård passt de bal in één keer door. Grimstad geeft de bal voor. Bragangues controleert de bal met de borst. Bragangues schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Assholes United - Guttane 0:9

63e minuut.
Drange rent richting de bal. Drange speelt de bal door. Cyrzan rent richting de bal. Cyrzan haalt uit met een fantastische trap. Herheim werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Assholes United - Guttane 0:10

65e minuut.
Grimstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Myrseth begaat een overtreding. Grimstad is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Skjerve zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bragangues heeft problemen om de bal te vangen. Herheim bokst de bal weg.

68e minuut.
Drange verovert de bal door een tackle van achteren. Drange met een sublieme pass. Cyrzan is nu in balbezit. Cyrzan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Assholes United - Guttane 0:11

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grimstad met de inworp. Skjerve rent richting de bal. Skjerve geeft een hoge lob. Bragangues krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Westgård passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Drange de bal. Drange met een sublieme pass. Bragangues rent richting de bal. Bragangues passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Skjerve speelt de bal door. Klungelig pakt Drange de bal. Drange probeert naar een medespeler te passen. Westgård met een sublieme pass. Herheim probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Rognli onderschept slim de pass. Skjerve speelt de bal door. Cyrzan rent richting de bal. Cyrzan draait met de bal, schiet en ... Herheim maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Assholes United - Guttane 0:12

89e minuut.
Hustoft bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimstad is nu in balbezit. Grimstad passt de bal met de wreef. Bragangues bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragangues haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Assholes United 84%, Guttane 16%.
Assholes United - Guttane 0:12