Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Xeter orle
Normal Tactiek 1234
39% Balbezit 61%
84% Spel op eigen helft 16%
2 Doelpogingen 50
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.7 gemiddelde waardering 54
average Schieten excellent
weak Passen excellent
poor Verdedigen good


4e minuut.
Daar is Jasiejko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jasiejko probeert naar een medespeler te passen. Dagsland rent richting de bal. Dagsland draait met de bal, schiet en ... Tufteland maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Xeter - orle 0:1

5e minuut.
Belényesi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Jasiejko de bal. Jasiejko passt de bal zonder na te denken. Dagsland rent richting de bal. Dagsland haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dagsland rent richting de bal. Dagsland draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Tufteland probeert naar een medespeler te passen. Dagsland bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagsland passt de bal in één keer door. Belényesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Belényesi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Tufteland trapt de bal weg van het doel. Belényesi kopt de bal weg. Jasiejko rent richting de bal. Jasiejko geeft de bal voor. Dagsland springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Tufteland met een sublieme pass. Dagsland heeft problemen om de bal te vangen. Dagsland passt de bal met de wreef. Jasiejko heeft problemen om de bal te vangen. Jasiejko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Belényesi is nu in balbezit. Belényesi geeft de bal voor. Vatle heeft problemen om de bal te vangen. Dagsland bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagsland haalt uit met een fantastische trap. Tufteland verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jasiejko rent richting de bal. Jasiejko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Xeter - orle 0:2

17e minuut.
Jasiejko passt de bal zonder na te denken. Midtgård rent richting de bal. Midtgård passt de bal in één keer door. Dagsland rent richting de bal. Dagsland schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Xeter - orle 0:3

18e minuut.
Oma heeft problemen om de bal te vangen. Dagsland rent richting de bal. Dagsland passt de bal met de wreef. Jasiejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasiejko draait met de bal, schiet en ... Tufteland kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tufteland zal de hoekschop nemen. Jasiejko krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Xeter - orle 0:4

21e minuut.
Maffioli met een snelle inworp. Tufteland rent richting de bal. Tufteland geeft een hoge lob. Jasiejko is nu in balbezit. Jasiejko draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Jasiejko probeert de bal met de borst te controleren. Oma is nu in balbezit. Oma geeft een lange en hoge pass. Tufteland is nu in balbezit. Tufteland schiet op doel. Tufteland bokst de bal weg.

24e minuut.
Tufteland trapt de bal weg. Tufteland kopt de bal weg. Dagsland heeft problemen om de bal te vangen. Dagsland draait met de bal, schiet en ... Tufteland probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Xeter - orle 0:5

25e minuut.
Tufteland met een harde bal richting middenveld. Tufteland kopt de bal weg. Belényesi probeert naar een medespeler te passen. Jasiejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasiejko draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Tufteland werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Thon geeft een hoge lob. Jallow heeft problemen om de bal te vangen. Jallow speelt de bal door. Belényesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Belényesi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Xeter - orle 0:6

33e minuut.
Belényesi speelt de bal door. Klungelig pakt Tufteland de bal. Tufteland probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dagsland de bal. Dagsland draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Dahl heeft problemen om de bal te vangen. Dahl met een sublieme pass. Jasiejko geeft de bal voor. Dagsland rent richting de bal. Dagsland schiet op doel. Tufteland verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Maffioli met een sublieme pass. Tufteland bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufteland geeft de bal voor. Jasiejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasiejko haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Drabløs probeert de bal aan de voet te houden. Vatle rent richting de bal. Dagsland verovert de bal door een tackle van achteren. Dagsland haalt uit met een fantastische trap. Tufteland werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Xeter - orle 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xeter 86%, orle 14%.
Xeter - orle 0:7

47e minuut.
Dagsland probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dagsland geeft de bal voor. Belényesi met een sublieme pass. Jasiejko is nu in balbezit. Jasiejko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Dahl geeft de bal voor. Oma heeft problemen om de bal te vangen. Jasiejko rent richting de bal. Jasiejko haalt uit met een fantastische trap. Tufteland probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Xeter - orle 0:8

53e minuut.
Belényesi met een sublieme pass. Daar is Vatle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belényesi verovert de bal door een tackle van achteren. Dagsland is nu in balbezit. Dagsland haalt uit met een fantastische trap. Tufteland kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tufteland zal de hoekschop nemen. Dagsland is nu in balbezit. Dagsland haalt uit met een fantastische trap. Tufteland bokst de bal weg.

54e minuut.
Oma geeft de bal voor. Maffioli met een sublieme pass. Klungelig pakt Thon de bal. Dagsland is nu in balbezit. Dagsland draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Xeter - orle 0:9

58e minuut.
Jasiejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasiejko passt de bal met de wreef. Belényesi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dagsland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dagsland haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Lindås is nu in balbezit. Tufteland onderschept slim de pass. Tufteland passt de bal in één keer door. Jasiejko rent richting de bal. Jasiejko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Klungelig pakt Tufteland de bal. Tufteland probeert naar een medespeler te passen. Jasiejko probeert naar een medespeler te passen. Dagsland is nu in balbezit. Dagsland haalt uit met een fantastische trap. Tufteland probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Xeter - orle 0:10

63e minuut.
Tufteland met de inworp. Klungelig pakt Dagsland de bal. Vatle is nu in balbezit. Dagsland verovert de bal door een tackle van achteren. Dagsland haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Belényesi passt de bal zonder na te denken. Dagsland heeft problemen om de bal te vangen. Vatle bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagsland onderschept slim de pass. Dagsland schiet op doel. Tufteland bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Xeter - orle 0:11

66e minuut.
Belényesi is nu in balbezit. Belényesi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dagsland de bal. Jasiejko rent richting de bal. Jasiejko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Belényesi kopt de bal weg. Dahl rent richting de bal. Dahl geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Dagsland de bal onder controle te krijgen. Dagsland schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Tufteland speelt de bal door. Belényesi probeert naar een medespeler te passen. Jasiejko rent richting de bal. Dagsland bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagsland draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Tufteland met een harde bal richting middenveld. Tufteland kopt de bal weg. Belényesi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jasiejko de bal. Jasiejko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Tufteland kopt de bal weg. Belényesi is nu in balbezit. Belényesi passt de bal in één keer door. Jasiejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasiejko draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Xeter - orle 0:12

85e minuut.
Wostal is nu in balbezit. Belényesi is nu in balbezit. Belényesi speelt de bal door. Dagsland bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagsland schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Dahl speelt de bal door. Jasiejko rent richting de bal. Jasiejko geeft de bal voor. Dagsland is nu in balbezit. Dagsland geeft een lange en hoge pass. Tufteland bokst de bal weg. Jasiejko is nu in balbezit. Jasiejko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Xeter - orle 0:13

90e minuut.
Daar is Dagsland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belényesi probeert naar een medespeler te passen. Jasiejko is nu in balbezit. Jasiejko haalt uit met een fantastische trap. Tufteland probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Xeter - orle 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xeter 82%, orle 18%.
Xeter - orle 0:14