Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liscie Wygrana FC
Normal Tactiek Ny-Lon
42% Balbezit 58%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 46
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 50.5
weak Schieten excellent
unsatisfactory Passen very good
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Gudbrandsen is nu in balbezit. Gudbrandsen draait met de bal, schiet en ... Helland probeert de bal aan de voet te houden. Barberini rent richting de bal. Barberini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Gudbrandsen is nu in balbezit. Gudbrandsen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Melheim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barberini is nu in balbezit. Barberini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liscie - Wygrana FC 0:1

10e minuut.
Melheim geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Desmet met een snelle inworp. Gudbrandsen rent richting de bal. Gudbrandsen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Na een snelle pass probeert Helland de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Desmet neemt de hoekschop. Barberini springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liscie - Wygrana FC 0:2

13e minuut.
ten Caat is nu in balbezit. ten Caat geeft de bal voor. Daar is Helland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barberini bereikt de bal nog maar net als eerste. Barberini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Liscie - Wygrana FC 0:3

14e minuut.
Gudbrandsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudbrandsen passt de bal met de wreef. Aga rent richting de bal. Barberini rent richting de bal. Barberini schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liscie - Wygrana FC 0:4

17e minuut.
Barberini speelt de bal door. Klungelig pakt Melheim de bal. Gudbrandsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudbrandsen schiet op doel. Nedrebø werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liscie - Wygrana FC 0:5

19e minuut.
ten Caat met een sublieme pass. Gudbrandsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Barberini is nu in balbezit. Gudbrandsen rent richting de bal. Gudbrandsen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Reistad is nu in balbezit. Mkadmi is nu in balbezit. Mkadmi speelt de bal door. Gudbrandsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudbrandsen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Nedrebø trapt de bal weg van het doel. Desmet kopt de bal weg. Daar is Melheim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gudbrandsen rent richting de bal. Gudbrandsen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Doeltrap. Nedrebø met een harde bal richting middenveld. Desmet met een sublieme pass. Klungelig pakt Barberini de bal. Barberini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Liscie - Wygrana FC 0:6

25e minuut.
ten Caat probeert naar een medespeler te passen. Desmet met een sublieme pass. Gudbrandsen is nu in balbezit. Gudbrandsen schiet op doel. Nedrebø werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liscie - Wygrana FC 0:7

27e minuut.
Melheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Barberini onderschept slim de pass. Aga bereikt de bal nog maar net als eerste. Barberini onderschept slim de pass. Barberini haalt uit met een fantastische trap. Paal!

30e minuut.
Klungelig pakt Barberini de bal. Aga rent richting de bal. ten Caat speelt de bal door. Gudbrandsen rent richting de bal. Gudbrandsen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Liscie - Wygrana FC 0:8

31e minuut.
Forrez rent richting de bal. Forrez geeft een lange en hoge pass. Barberini kan de bal niet met de borst controleren. Barberini draait met de bal, schiet en ... Nedrebø maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liscie - Wygrana FC 0:9

34e minuut.
Barberini rent richting de bal. Barberini speelt de bal door. Gudbrandsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudbrandsen draait met de bal, schiet en ... Nedrebø werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liscie - Wygrana FC 0:10

40e minuut.
Dokken geeft de bal voor. Inworp. Desmet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gudbrandsen probeert de bal met de borst te controleren. Gudbrandsen haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liscie - Wygrana FC 0:11

43e minuut.
ten Caat speelt de bal door. Dokken is nu in balbezit. Desmet verovert de bal door een tackle van achteren. Gudbrandsen is nu in balbezit. Gudbrandsen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Daar is Aga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barberini is nu in balbezit. Barberini haalt uit met een fantastische trap. Nedrebø werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Helland de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Liscie - Wygrana FC 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liscie 88%, Wygrana FC 12%.
Liscie - Wygrana FC 0:12

47e minuut.
Gudbrandsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Melheim verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Aga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barberini is nu in balbezit. Barberini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liscie - Wygrana FC 0:13

52e minuut.
Na een snelle pass probeert Gudbrandsen de bal onder controle te krijgen. Mkadmi speelt de bal door. Barberini is nu in balbezit. Barberini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liscie - Wygrana FC 0:14

57e minuut.
Doeltrap. Nedrebø trapt de bal weg. Desmet kopt de bal weg. Gudbrandsen rent richting de bal. Gudbrandsen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Melheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Barberini onderschept slim de pass. Barberini passt de bal met de wreef. Gudbrandsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudbrandsen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Desmet kopt de bal weg. Gudbrandsen speelt de bal door. Barberini is nu in balbezit. Barberini draait met de bal, schiet en ... Nedrebø maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liscie - Wygrana FC 0:15

61e minuut.
Desmet rent richting de bal. Desmet passt de bal zonder na te denken. Amundaray probeert naar een medespeler te passen. Barberini is nu in balbezit. Barberini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Amundaray onderschept slim de pass. Amundaray geeft een hoge lob. Barberini rent richting de bal. Barberini haalt uit met een fantastische trap. Nedrebø maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liscie - Wygrana FC 0:16

68e minuut.
Svardal passt de bal in één keer door. Desmet bereikt de bal nog maar net als eerste. Desmet passt de bal in één keer door. Barberini bereikt de bal nog maar net als eerste. Barberini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Nedrebø trapt de bal weg van het doel. ten Caat kopt de bal weg. Daar is Melheim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gudbrandsen rent richting de bal. Gudbrandsen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
ten Caat speelt de bal door. Gudbrandsen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Barberini de bal. Barberini draait met de bal, schiet en ... Nedrebø maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
ten Caat rent richting de bal. ten Caat passt de bal met de wreef. Barberini bereikt de bal nog maar net als eerste. Barberini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Liscie - Wygrana FC 0:17

75e minuut.
Amundaray is nu in balbezit. Amundaray probeert naar een medespeler te passen. Barberini bereikt de bal nog maar net als eerste. Barberini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Liscie - Wygrana FC 0:18

78e minuut.
Mkadmi kopt de bal weg. Desmet speelt de bal door. Daar is Gudbrandsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Desmet geeft een lange en hoge pass. Barberini krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Pakarinen geeft een hoge lob. Barberini heeft problemen om de bal te vangen. Aga rent richting de bal. Barberini onderschept slim de pass. Barberini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Dokken geeft een hoge lob. Forrez geeft een hoge lob. Amundaray kopt de bal weg. Barberini rent richting de bal. Barberini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Mkadmi kopt de bal weg. Gudbrandsen is nu in balbezit. Gudbrandsen passt de bal zonder na te denken. Barberini rent richting de bal. Barberini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Amundaray rent richting de bal. Amundaray passt de bal zonder na te denken. Barberini heeft problemen om de bal te vangen. Gudbrandsen rent richting de bal. Gudbrandsen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Liscie - Wygrana FC 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liscie 87%, Wygrana FC 13%.
Liscie - Wygrana FC 0:19