Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC KESK Godset
Normal Tactiek 352DEFNY
37% Balbezit 63%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 47
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 50.6
poor Schieten outstanding
unsatisfactory Passen excellent
weak Verdedigen good


4e minuut.
Kojedal is nu in balbezit. Kojedal met een sublieme pass. Walseth rent richting de bal. Walseth schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KESK - Godset 0:1

6e minuut.
Ødegård rent richting de bal. Ødegård speelt de bal door. Walseth rent richting de bal. Walseth schiet op doel. Na een snelle pass probeert Myhrvold de bal onder controle te krijgen. Bang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Myhrvold is nu in balbezit. Myhrvold schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KESK - Godset 0:2

8e minuut.
Sørloth rent richting de bal. Vassdal verovert de bal door een tackle van achteren. Vassdal geeft de bal voor. Myhrvold probeert de bal aan de voet te houden. Myhrvold schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KESK - Godset 0:3

10e minuut.
Ødegård geeft de bal voor. Walseth kopt de bal weg. Ottosen heeft problemen om de bal te vangen. Myhrvold is nu in balbezit. Myhrvold draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC KESK - Godset 0:4

11e minuut.
Hillestad rent richting de bal. Walseth verovert de bal door een tackle van achteren. Walseth passt de bal zonder na te denken. Myhrvold is nu in balbezit. Myhrvold haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KESK - Godset 0:5

15e minuut.
Walseth rent richting de bal. Holte rent richting de bal. Walseth rent richting de bal. Walseth schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KESK - Godset 0:6

16e minuut.
Maurstad geeft een hoge lob. Myhrvold kopt de bal weg. Klungelig pakt Langemyr de bal. Walseth rent richting de bal. Walseth draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Holte rent richting de bal. Holte passt de bal zonder na te denken. Walseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Myhrvold bereikt de bal nog maar net als eerste. Myhrvold schiet op doel. Bang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KESK - Godset 0:7

19e minuut.
Myhrvold is nu in balbezit. Myhrvold geeft een lange en hoge pass. Sundgot probeert de bal met de borst te controleren. Walseth is nu in balbezit. Walseth draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KESK - Godset 0:8

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Thorstvedt met een harde bal richting middenveld. Kojedal kopt de bal weg. Walseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Walseth draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Thorstvedt verovert de bal door een tackle van achteren. Walseth onderschept slim de pass. Holte rent richting de bal. Holte haalt uit met een fantastische trap. Bang probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KESK - Godset 0:9

29e minuut.
Ødegård probeert naar een medespeler te passen. Walseth rent richting de bal. Holte speelt de bal door. Myhrvold bereikt de bal nog maar net als eerste. Myhrvold schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Bråthen is nu in balbezit. Kojedal onderschept slim de pass. Kojedal geeft een hoge lob. Myhrvold bereikt de bal nog maar net als eerste. Myhrvold haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KESK - Godset 0:10

32e minuut.
Sørloth speelt de bal door. Kristoffersen heeft problemen om de bal te vangen. Førde is nu in balbezit. Myhrvold verovert de bal door een tackle van achteren. Myhrvold draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Maurstad passt de bal in één keer door. Holte is nu in balbezit. Holte passt de bal in één keer door. Daar is Walseth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walseth haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KESK - Godset 0:11

39e minuut.
Maurstad met een sublieme pass. Holte is nu in balbezit. Holte passt de bal in één keer door. Myhrvold bereikt de bal nog maar net als eerste. Myhrvold draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Holte speelt de bal door. Maurstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Hillestad probeert naar een medespeler te passen. Ødegård rent richting de bal. Ødegård geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KESK 84%, Godset 16%.
FC KESK - Godset 0:11

47e minuut.
Myhrvold haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Thorstvedt de bal onder controle te krijgen. Holte bereikt de bal nog maar net als eerste. Holte geeft een hoge lob. Walseth heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Sundgot is nu in balbezit. Holte onderschept slim de pass. Holte met een sublieme pass. Walseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Walseth haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Ødegård kopt de bal weg. Myhrvold probeert de bal aan de voet te houden. Maurstad probeert naar een medespeler te passen. Walseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Walseth draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC KESK - Godset 0:12

54e minuut.
Walseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Walseth draait met de bal, schiet en ... Thorstvedt probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kojedal neemt de hoekschop. Bang bokst de bal weg. Walseth kan de bal niet met de borst controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Walseth is nu in balbezit. Walseth haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KESK - Godset 0:13

56e minuut.
Walseth met een sublieme pass. Kojedal rent richting de bal. Kojedal passt de bal in één keer door. Myhrvold rent richting de bal. Myhrvold draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Førde probeert naar een medespeler te passen. Holte is nu in balbezit. Holte met een sublieme pass. Walseth is nu in balbezit. Walseth haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Sundgot is nu in balbezit. Kojedal rent richting de bal. Kojedal geeft een lange en hoge pass. Myhrvold is nu in balbezit. Myhrvold haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Bang speelt de bal door. Sørloth kopt de bal weg. Ødegård is nu in balbezit. Førde rent richting de bal. Ødegård geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Walseth is nu in balbezit. Walseth met een sublieme pass. Myhrvold bereikt de bal nog maar net als eerste. Myhrvold schiet op doel. Bang probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KESK - Godset 0:14

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bang met een harde bal richting middenveld. Kojedal kopt de bal weg. Klungelig pakt Walseth de bal. Walseth draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Daar is Myhrvold, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Myhrvold passt de bal zonder na te denken. Walseth rent richting de bal. Walseth schiet op doel. Bang maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KESK - Godset 0:15

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Langemyr met de inworp. Kojedal speelt de bal door. Walseth is nu in balbezit. Walseth draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Walseth rent richting de bal. Holte rent richting de bal. Holte probeert naar een medespeler te passen. Myhrvold rent richting de bal. Myhrvold draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Walseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Thorstvedt legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Walseth raakt geblesseerd tijdens het duel. Myhrvold legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Bang met een sublieme pass. Myhrvold bereikt de bal nog maar net als eerste. Myhrvold schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KESK - Godset 0:16

76e minuut.
Maurstad met een sublieme pass. Kojedal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojedal passt de bal in één keer door. Daar is Myhrvold, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Myhrvold draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Bang trapt de bal weg van het doel. Maurstad kopt de bal weg. Myhrvold rent richting de bal. Myhrvold schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KESK - Godset 0:17

79e minuut.
Sæbø speelt de bal door. Kojedal is nu in balbezit. Kojedal met een sublieme pass. Walseth heeft problemen om de bal te vangen. Walseth haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Bang met een sublieme pass. Kojedal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojedal geeft een hoge lob. Walseth springt en kopt de bal. Bang probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KESK - Godset 0:18

82e minuut.
Kristoffersen met een sublieme pass. Sørloth is nu in balbezit. Sørloth passt de bal zonder na te denken. Walseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Walseth geeft een hoge lob. Bang bokst de bal weg. Myhrvold is nu in balbezit. Myhrvold draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC KESK - Godset 0:19

86e minuut.
Ødegård met een sublieme pass. Maurstad is nu in balbezit. Maurstad met een sublieme pass. Walseth is nu in balbezit. Walseth schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KESK - Godset 0:20

89e minuut.
Kojedal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sæbø is nu in balbezit. Sæbø geeft een lange en hoge pass. Myhrvold geeft de bal voor. Walseth springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KESK 85%, Godset 15%.
FC KESK - Godset 0:20