Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Young Girls Nikki Sixxers
Normal Tactiek Links
40% Balbezit 60%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
19.3 gemiddelde waardering 44.2
weak Schieten solid
poor Passen good
poor Verdedigen solid


5e minuut.
Klungelig pakt Nacht de bal. Aker is nu in balbezit. Nacht verovert de bal door een tackle van achteren. Nacht geeft de bal voor. Noorsalu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Nystuen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nacht onderschept slim de pass. Nacht probeert naar een medespeler te passen. Daar is Glesnes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glesnes geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Klungelig pakt Nacht de bal. Dombrowski rent richting de bal. Dombrowski geeft een lange en hoge pass. Rabiński rent richting de bal. Rabiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Drevland is nu in balbezit. Seim onderschept slim de pass. Seim passt de bal zonder na te denken. Glesnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Glesnes draait met de bal, schiet en ... Skjærvik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Nystuen kopt de bal weg. Rabiński rent richting de bal. Rabiński geeft de bal voor. Noorsalu rent richting de bal. Noorsalu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Seim bereikt de bal nog maar net als eerste. Seim geeft een lange en hoge pass. Noorsalu is nu in balbezit. Noorsalu haalt uit met een fantastische trap. Glesnes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Skjærvik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bjørnson heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Girls - Nikki Sixxers 0:1

28e minuut.
Bjørnson kopt de bal weg. Seim bereikt de bal nog maar net als eerste. Seim passt de bal met de wreef. Glesnes heeft problemen om de bal te vangen. Glesnes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Rabiński geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bjørnson de bal. Noorsalu speelt de bal door. Nacht rent richting de bal. Nacht geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Bjørnson geeft een hoge lob. Nacht kopt de bal weg. Daar is Glesnes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noorsalu rent richting de bal. Noorsalu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Dombrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombrowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Seim rent richting de bal. Seim passt de bal zonder na te denken. Noorsalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Glesnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Glesnes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Rabiński geeft een hoge lob. Bjørnson kopt de bal weg. Daar is Svendsrud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nacht verovert de bal door een tackle van achteren. Nacht geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Drevland kopt de bal weg. Conners geeft een hoge lob. Glesnes kopt de bal weg. Noorsalu is nu in balbezit. Noorsalu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

43e minuut.
Rabiński geeft de bal voor. Glesnes rent richting de bal. Glesnes passt de bal zonder na te denken. Noorsalu is nu in balbezit. Noorsalu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Svendsrud probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dombrowski rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Svendsrud ... Strafschop! Dombrowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nes zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Skjærvik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Girls - Nikki Sixxers 0:2

45e minuut.
Nystuen kopt de bal weg. Nes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Seim probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rabiński de bal. Rabiński geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Girls - Nikki Sixxers 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Young Girls 95%, Nikki Sixxers 5%.
Young Girls - Nikki Sixxers 0:3

50e minuut.
Seim met een sublieme pass. Klungelig pakt Glesnes de bal. Noorsalu is nu in balbezit. Glesnes rent richting de bal. Glesnes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Girls - Nikki Sixxers 0:4

54e minuut.
Daar is Glesnes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mellemstrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellemstrand passt de bal met de wreef. Rabiński is nu in balbezit. Rabiński geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Girls - Nikki Sixxers 0:5

60e minuut.
Rabiński passt de bal met de wreef. Glesnes rent richting de bal. Glesnes passt de bal zonder na te denken. Dombrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombrowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Young Girls - Nikki Sixxers 0:6

65e minuut.
Svendsrud geeft de bal voor. Conners kopt de bal weg. Nacht geeft de bal voor. Rabiński is nu in balbezit. Rabiński geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Girls - Nikki Sixxers 0:7

70e minuut.
Dombrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombrowski geeft de bal voor. Noorsalu is nu in balbezit. Glesnes rent richting de bal. Glesnes schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Skjærvik bokst de bal weg. Noorsalu probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Girls - Nikki Sixxers 0:8

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Furnes stond buitenspel. Nes neemt vlug de vrije trap. Glesnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Glesnes haalt uit met een fantastische trap. Skjærvik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Girls - Nikki Sixxers 0:9

90e minuut.
Dokter probeert naar een medespeler te passen. Conners rent richting de bal. Seim geeft de bal voor. Glesnes rent richting de bal. Glesnes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Girls - Nikki Sixxers 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Young Girls 83%, Nikki Sixxers 17%.
Young Girls - Nikki Sixxers 0:10