Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rosenborg290183 Lyn Hassingen
Normal Tactiek justertH
43% Balbezit 57%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.8 gemiddelde waardering 49.4
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Opriţa rent richting de bal. Opriţa passt de bal zonder na te denken. Høyland bereikt de bal nog maar net als eerste. Høyland schiet op doel. Hanes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rosenborg290183 - Lyn Hassingen 0:1

3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petrin met een snelle inworp. Sandal rent richting de bal. Opriţa onderschept slim de pass. Opriţa geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Varhaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Varhaug geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oryszko met een snelle inworp. Svítil geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Petrin rent richting de bal. Petrin probeert naar een medespeler te passen. Varhaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Opriţa is nu in balbezit. Opriţa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rosenborg290183 - Lyn Hassingen 0:2

27e minuut.
Opriţa verovert de bal door een tackle van achteren. Opriţa passt de bal zonder na te denken. Høyland rent richting de bal. Opriţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Opriţa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Petrin met een sublieme pass. Varhaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Høyland onderschept slim de pass. Høyland schiet op doel. Hanes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rosenborg290183 - Lyn Hassingen 0:3

37e minuut.
Moen passt de bal in één keer door. Høyland probeert de bal aan de voet te houden. Olavesen maakt een afschuwelijke overtreding. Olavesen krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Petrin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Soma bereikt de bal nog maar net als eerste. Grønlund tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grønlund krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Gullsvåg probeert naar een medespeler te passen. Petrin rent richting de bal. Petrin probeert naar een medespeler te passen. Høyland is nu in balbezit. Høyland draait met de bal, schiet en ... Hanes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Høyland geeft de bal voor. Hanes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Varhaug controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
Rosenborg290183 - Lyn Hassingen 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rosenborg290183 72%, Lyn Hassingen 28%.
Rosenborg290183 - Lyn Hassingen 0:4

47e minuut.
Oryszko is nu in balbezit. Oryszko geeft een hoge lob. Daar is Herfindal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Høyland is nu in balbezit. Høyland schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rosenborg290183 - Lyn Hassingen 0:5

51e minuut.
Oryszko probeert naar een medespeler te passen. Svítil is nu in balbezit. Svítil geeft een hoge lob. Opriţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Opriţa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rosenborg290183 - Lyn Hassingen 0:6

57e minuut.
Hanes speelt de bal door. Oryszko kopt de bal weg. Svítil speelt de bal door. Høyland rent richting de bal. Høyland haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Svítil geeft een hoge lob. Opriţa kopt de bal weg. Olavesen is nu in balbezit. Høyland verovert de bal door een tackle van achteren. Høyland haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Svítil geeft een lange en hoge pass. Høyland kopt de bal weg. Opriţa is nu in balbezit. Opriţa schiet op doel. Hanes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rosenborg290183 - Lyn Hassingen 0:7

63e minuut.
Sandal rent richting de bal. Opriţa onderschept slim de pass. Olavesen verovert de bal door een tackle van achteren. Petrin verovert de bal door een tackle van achteren. Petrin geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Petrin is nu in balbezit. Petrin speelt de bal door. Opriţa heeft problemen om de bal te vangen. Opriţa haalt uit met een fantastische trap. Hanes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rosenborg290183 - Lyn Hassingen 0:8

69e minuut.
Bertelsen passt de bal in één keer door. Svítil geeft een lange en hoge pass. Høyland is nu in balbezit. Høyland haalt uit met een fantastische trap. Hanes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rosenborg290183 - Lyn Hassingen 0:9

70e minuut.
Grønlund met een sublieme pass. Skavhaug is nu in balbezit. Høyland is nu in balbezit. Høyland draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Rosenborg290183 - Lyn Hassingen 0:10

72e minuut.
Oryszko probeert de bal aan de voet te houden. Oryszko geeft de bal voor. Yndestad heeft problemen om de bal te vangen. Opriţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Opriţa schiet op doel. Paal! Høyland rent richting de bal. Høyland haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rosenborg290183 - Lyn Hassingen 0:11

81e minuut.
Bertelsen kan de bal niet met de borst controleren. Bertelsen geeft de bal voor. Høyland bereikt de bal nog maar net als eerste. Opriţa is nu in balbezit. Opriţa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Hanes met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Oryszko de bal. Kleiveland rent richting de bal. Kleiveland geeft de bal voor. Oryszko geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Soma passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Høyland de bal. Høyland passt de bal met de wreef. Opriţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Opriţa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Herfindal geeft een lange en hoge pass. Svítil speelt de bal door. Oryszko probeert naar een medespeler te passen. Høyland probeert de bal met de borst te controleren. Høyland draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rosenborg290183 74%, Lyn Hassingen 26%.
Rosenborg290183 - Lyn Hassingen 0:11