Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Forstaden Jyllinge IF
Normal Tactiek NEWBORNSHOW
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 31.3
matig Schieten goed
slecht Passen goed
slecht Verdedigen zwak


9e minuut.
Henning onderschept slim de pass. Egholm geeft een hoge lob. Thuesen rent richting de bal. Risgård verovert de bal door een tackle van achteren. Risgård draait met de bal, schiet en ... Linde bokst de bal weg. Risgård rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Henning geeft de bal voor. Risgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Thuesen rent richting de bal. Risgård onderschept slim de pass. Risgård haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Forstaden - Jyllinge IF 0:1

20e minuut.
Diezma is nu in balbezit. Diezma passt de bal zonder na te denken. Chrapek is nu in balbezit. Risgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Risgård draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Palmelund trapt de bal weg van het doel. Grønborg kopt de bal weg. Rożewski speelt de bal door. Risgård heeft problemen om de bal te vangen. Risgård haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Forstaden - Jyllinge IF 0:2

23e minuut.
Molte bereikt de bal nog maar net als eerste. Molte passt de bal met de wreef. Thuesen probeert de bal aan de voet te houden. Risgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Risgård schiet op doel. Linde bokst de bal weg.

24e minuut.
Egholm kopt de bal weg. Braškić rent richting de bal. Braškić passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Risgård de bal. Risgård draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Egholm geeft een hoge lob. Rożewski heeft problemen om de bal te vangen. Chrapek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrapek draait met de bal, schiet en ... Palmelund probeert de bal aan de voet te houden. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Rożewski rent richting de bal. Grønborg tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rożewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Diezma zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Risgård springt en kopt de bal. Linde werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Forstaden - Jyllinge IF 0:3

33e minuut.
Chrapek rent richting de bal. Chrapek probeert naar een medespeler te passen. Risgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Risgård haalt uit met een fantastische trap. Linde maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Forstaden - Jyllinge IF 0:4

43e minuut.
Grønborg is nu in balbezit. Diezma onderschept slim de pass. Diezma passt de bal zonder na te denken. Risgård rent richting de bal. Risgård draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Thuesen heeft problemen om de bal te vangen. Thuesen geeft een hoge lob. Chrapek probeert de bal aan de voet te houden. Risgård rent richting de bal. Risgård draait met de bal, schiet en ... Linde bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Forstaden 66%, Jyllinge IF 34%.
SK Forstaden - Jyllinge IF 0:4

46e minuut.
Zulueta is nu in balbezit. Diezma speelt de bal door. Rożewski probeert naar een medespeler te passen. Risgård rent richting de bal. Risgård schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Forstaden - Jyllinge IF 0:5

50e minuut.
Grønborg bereikt de bal nog maar net als eerste. Diezma onderschept slim de pass. Diezma probeert naar een medespeler te passen. Risgård is nu in balbezit. Risgård haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Forstaden - Jyllinge IF 0:6

61e minuut.
Daar is Grønborg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chrapek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrapek speelt de bal door. Risgård is nu in balbezit. Risgård schiet op doel. Linde kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Linde met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Molte de bal. Egholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrapek rent richting de bal. Chrapek probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Rożewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Diezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Diezma geeft de bal voor. Risgård is nu in balbezit. Risgård draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Forstaden - Jyllinge IF 0:7

72e minuut.
Zulueta is nu in balbezit. Zulueta geeft een hoge lob. Palmelund heeft problemen om de bal te vangen. Risgård is nu in balbezit. Risgård haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Molte kopt de bal weg. Chrapek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grønborg rent richting de bal. Chrapek verovert de bal door een tackle van achteren. Chrapek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Braškić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Egholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Egholm geeft de bal voor. Pedersen Madsen kopt de bal weg. Rożewski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Forstaden 63%, Jyllinge IF 37%.
SK Forstaden - Jyllinge IF 0:7