Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC JimRitt OLYMPIAKOS
Normal Tactiek 352
35% Balbezit 65%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 58
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 57.1
poor Schieten formidable
weak Passen excellent
unsatisfactory Verdedigen solid


4e minuut.
Roden probeert naar een medespeler te passen. Balán heeft problemen om de bal te vangen. Balán passt de bal in één keer door. Giraud heeft problemen om de bal te vangen. Giraud haalt uit met een fantastische trap. Michelsen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ullerup heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC JimRitt - OLYMPIAKOS 0:1

7e minuut.
Dragon bereikt de bal nog maar net als eerste. Sesma verovert de bal door een tackle van achteren. Sesma speelt de bal door. Balán is nu in balbezit. Balán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC JimRitt - OLYMPIAKOS 0:2

8e minuut.
Dragon rent richting de bal. Sesma rent richting de bal. Sesma geeft de bal voor. Balán is nu in balbezit. Balán haalt uit met een fantastische trap. Michelsen bokst de bal weg.

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roden met een snelle inworp. Balán bereikt de bal nog maar net als eerste. Balán geeft een lange en hoge pass. Giraud krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Magleby bereikt de bal nog maar net als eerste. Matea onderschept slim de pass. Matea speelt de bal door. Giraud rent richting de bal. Giraud draait met de bal, schiet en ... Michelsen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Michelsen speelt de bal door. Koppel kopt de bal weg. Roden met een sublieme pass. Giraud rent richting de bal. Giraud schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Daar is Riisager, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roden rent richting de bal. Roden speelt de bal door. Balán is nu in balbezit. Balán draait met de bal, schiet en ... Michelsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Giraud rent richting de bal. Giraud schiet op doel. Michelsen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC JimRitt - OLYMPIAKOS 0:3

18e minuut.
Sesma passt de bal zonder na te denken. Roden is nu in balbezit. Roden passt de bal in één keer door. Balán bereikt de bal nog maar net als eerste. Balán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC JimRitt - OLYMPIAKOS 0:4

19e minuut.
Klemmensen passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Balán de bal. Met opzet legt Lundby Hansen zijn tegenspeler op de grond. Balán wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Balán kan niet meer verder spelen. Kastberg komt het veld opgelopen. Koppel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ahlenfeld heeft problemen om de bal te vangen. Giraud is nu in balbezit. Klungelig pakt Roden de bal. Roden haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC JimRitt - OLYMPIAKOS 0:5

21e minuut.
Potier speelt de bal door. Klungelig pakt Roden de bal. Roden speelt de bal door. Giraud is nu in balbezit. Giraud draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Giraud passt de bal in één keer door. Kastberg rent richting de bal. Ullerup is nu in balbezit. Kastberg verovert de bal door een tackle van achteren. Kastberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC JimRitt - OLYMPIAKOS 0:6

25e minuut.
Roden bereikt de bal nog maar net als eerste. Roden speelt de bal door. Giraud bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraud schiet op doel. Michelsen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC JimRitt - OLYMPIAKOS 0:7

28e minuut.
Roden passt de bal in één keer door. Kastberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Kastberg geeft een hoge lob. Giraud rent richting de bal. Giraud haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC JimRitt - OLYMPIAKOS 0:8

30e minuut.
Matea rent richting de bal. Matea passt de bal met de wreef. Giraud is nu in balbezit. Giraud haalt uit met een fantastische trap. Michelsen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC JimRitt - OLYMPIAKOS 0:9

36e minuut.
Daar is Ullerup, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giraud rent richting de bal. Daar is Giraud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giraud haalt uit met een fantastische trap. Michelsen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC JimRitt - OLYMPIAKOS 0:10

37e minuut.
Klemmensen is nu in balbezit. Sesma probeert naar een medespeler te passen. Matea speelt de bal door. Giraud is nu in balbezit. Giraud draait met de bal, schiet en ... Michelsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kastberg rent richting de bal. Kastberg schiet op doel. Michelsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Giraud rent richting de bal. Giraud draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Klungelig pakt Lundby Hansen de bal. Roden rent richting de bal. Roden passt de bal in één keer door. Kastberg is nu in balbezit. Kastberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC JimRitt - OLYMPIAKOS 0:11

40e minuut.
Roden geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Alomar de bal. Roden probeert naar een medespeler te passen. Giraud is nu in balbezit. Giraud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC JimRitt - OLYMPIAKOS 0:12

41e minuut.
Matea met de inworp. Giraud probeert naar een medespeler te passen. Kastberg rent richting de bal. Kastberg schiet op doel. Lauesen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Matea zal de hoekschop nemen. Giraud springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Klungelig pakt Roden de bal. Giraud bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraud passt de bal zonder na te denken. Kastberg rent richting de bal. Kastberg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Roden passt de bal met de wreef. Giraud rent richting de bal. Giraud schiet op doel. Ullerup probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC JimRitt - OLYMPIAKOS 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC JimRitt 82%, OLYMPIAKOS 18%.
FC JimRitt - OLYMPIAKOS 0:13

50e minuut.
Riisager is nu in balbezit. Roden onderschept slim de pass. Roden passt de bal met de wreef. Kastberg is nu in balbezit. Kastberg haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Sesma verovert de bal door een tackle van achteren. Roden is nu in balbezit. Giraud is nu in balbezit. Giraud draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC JimRitt - OLYMPIAKOS 0:14

54e minuut.
Ahlenfeld geeft een lange en hoge pass. Inworp. Matea met de inworp. Sesma geeft de bal voor. Kastberg springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Lauesen geeft de bal voor. Inworp. Roden met de inworp. Roden is nu in balbezit. Roden geeft de bal voor. Michelsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Giraud rent richting de bal. Giraud draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC JimRitt - OLYMPIAKOS 0:15

57e minuut.
Sesma passt de bal in één keer door. Roden rent richting de bal. Roden probeert naar een medespeler te passen. Kastberg geeft de bal voor. Giraud krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC JimRitt - OLYMPIAKOS 0:16

59e minuut.
Sesma passt de bal in één keer door. Matea geeft een lange en hoge pass. Ullerup heeft problemen om de bal te vangen. Kastberg is nu in balbezit. Kastberg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Kastberg is nu in balbezit. Roden bereikt de bal nog maar net als eerste. Kastberg met een sublieme pass. Giraud rent richting de bal. Giraud schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC JimRitt - OLYMPIAKOS 0:17

62e minuut.
Kastberg passt de bal zonder na te denken. Giraud rent richting de bal. Giraud passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Matea de bal. Matea geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Sesma met een sublieme pass. Daar is Roden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roden geeft de bal voor. Giraud heeft problemen om de bal te vangen. Giraud draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC JimRitt - OLYMPIAKOS 0:18

65e minuut.
Roden kopt de bal weg. Kastberg is nu in balbezit. Kastberg geeft een hoge lob. Giraud bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraud schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC JimRitt - OLYMPIAKOS 0:19

67e minuut.
Matea met een sublieme pass. Daar is Giraud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giraud speelt de bal door. Kastberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Kastberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC JimRitt - OLYMPIAKOS 0:20

68e minuut.
Roden met een sublieme pass. Roden bereikt de bal nog maar net als eerste. Roden probeert naar een medespeler te passen. Giraud heeft problemen om de bal te vangen. Giraud draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC JimRitt - OLYMPIAKOS 0:21

72e minuut.
Kastberg passt de bal met de wreef. Roden rent richting de bal. Roden geeft een hoge lob. Giraud maakt een snoekduik en kopt de bal. Michelsen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC JimRitt - OLYMPIAKOS 0:22

74e minuut.
Sanchev verovert de bal door een tackle van achteren. Sanchev geeft een lange en hoge pass. Giraud kopt de bal weg. Kastberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Kastberg haalt uit met een fantastische trap. Michelsen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Lauesen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giraud rent richting de bal. Giraud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC JimRitt - OLYMPIAKOS 0:23

76e minuut.
Roden bereikt de bal nog maar net als eerste. Roden heeft problemen om de bal te vangen. Roden geeft een lange en hoge pass. Giraud springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC JimRitt - OLYMPIAKOS 0:24

78e minuut.
Roden kopt de bal weg. Giraud heeft problemen om de bal te vangen. Giraud met een sublieme pass. Kastberg is nu in balbezit. Kastberg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Matea passt de bal met de wreef. Ullerup rent richting de bal. Giraud verovert de bal door een tackle van achteren. Giraud schiet op doel. Michelsen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC JimRitt - OLYMPIAKOS 0:25

81e minuut.
Roden passt de bal in één keer door. Roden heeft problemen om de bal te vangen. Roden passt de bal zonder na te denken. Giraud rent richting de bal. Giraud schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC JimRitt - OLYMPIAKOS 0:26

84e minuut.
Matea met de inworp. Roden probeert naar een medespeler te passen. Roden probeert naar een medespeler te passen. Kastberg rent richting de bal. Kastberg draait met de bal, schiet en ... Michelsen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Lauesen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC JimRitt - OLYMPIAKOS 0:27

87e minuut.
Klungelig pakt Matea de bal. Matea probeert naar een medespeler te passen. Daar is Alomar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kastberg rent richting de bal. Kastberg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Giraud rent richting de bal. Roden bereikt de bal nog maar net als eerste. Roden passt de bal met de wreef. Kastberg is nu in balbezit. Kastberg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Lauesen met een harde bal richting middenveld. Roden bereikt de bal nog maar net als eerste. Roden geeft een hoge lob. Giraud rent richting de bal. Giraud schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC JimRitt 88%, OLYMPIAKOS 12%.
FC JimRitt - OLYMPIAKOS 0:27