Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Klejtrup Rishøj IF
Normal Tactiek 5-2-1-2 meet wb
40% Balbezit 60%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 41
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.1 gemiddelde waardering 49.5
matig Schieten zeer goed
slecht Passen zeer goed
slecht Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Baquedano kan de bal niet met de borst controleren. Baquedano met een sublieme pass. Landers speelt de bal door. Wangsøe rent richting de bal. Wangsøe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Baquedano probeert naar een medespeler te passen. Refsing met een sublieme pass. Baquedano is nu in balbezit. Baquedano geeft een lange en hoge pass. Wangsøe springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Kjellerup is nu in balbezit. Refsing onderschept slim de pass. Refsing passt de bal in één keer door. Wangsøe bereikt de bal nog maar net als eerste. Wangsøe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Refsing kopt de bal weg. Wangsøe heeft problemen om de bal te vangen. Kjellerup begaat een overtreding. Kjellerup krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Landers heeft problemen om de bal te vangen. Landers speelt de bal door. Daar is Wangsøe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wangsøe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Klejtrup - Rishøj IF 0:1

15e minuut.
Refsing is nu in balbezit. Refsing passt de bal in één keer door. Baquedano bereikt de bal nog maar net als eerste. Baquedano geeft een hoge lob. Wangsøe maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Potro bereikt de bal nog maar net als eerste. Landers rent richting de bal. Landers met een sublieme pass. Wangsøe heeft problemen om de bal te vangen. Wangsøe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ringgaard niet meer kan verder spelen. Mortensen komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Landers probeert naar een medespeler te passen. Baquedano bereikt de bal nog maar net als eerste. Baquedano passt de bal in één keer door. Wangsøe is nu in balbezit. Wangsøe haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Klejtrup - Rishøj IF 0:2

20e minuut.
Kjellerup geeft een lange en hoge pass. Inworp. Baquedano met de inworp. Landers bereikt de bal nog maar net als eerste. Landers geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wangsøe is nu in balbezit. Wangsøe schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Refsing probeert naar een medespeler te passen. Baquedano rent richting de bal. Baquedano heeft problemen om de bal te vangen. Baquedano geeft een hoge lob. Wangsøe maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Baquedano bereikt de bal nog maar net als eerste. Baquedano probeert naar een medespeler te passen. Refsing probeert naar een medespeler te passen. Wangsøe heeft problemen om de bal te vangen. Wangsøe schiet op doel. Mortensen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Salomonsen geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Landers met de inworp. Baquedano rent richting de bal. Baquedano geeft een lange en hoge pass. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Klejtrup - Rishøj IF 0:3

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Refsing zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baquedano is nu in balbezit. Baquedano geeft een lange en hoge pass. Wangsøe krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Mølbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Landers verovert de bal door een tackle van achteren. Landers probeert naar een medespeler te passen. Wangsøe is nu in balbezit. Wangsøe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Baquedano passt de bal met de wreef. Wangsøe heeft problemen om de bal te vangen. Wangsøe passt de bal met de wreef. Landers bereikt de bal nog maar net als eerste. Landers draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Baquedano passt de bal zonder na te denken. Kahlenberg rent richting de bal. Wangsøe onderschept slim de pass. Wangsøe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Klejtrup - Rishøj IF 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Klejtrup 80%, Rishøj IF 20%.
Klejtrup - Rishøj IF 0:4

47e minuut.
Landers bereikt de bal nog maar net als eerste. Wangsøe rent richting de bal. Landers bereikt de bal nog maar net als eerste. Wangsøe rent richting de bal. Wangsøe haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

47e minuut.
Landers rent richting de bal. Landers passt de bal in één keer door. Wangsøe bereikt de bal nog maar net als eerste. Wangsøe haalt uit met een fantastische trap. Mortensen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Klejtrup - Rishøj IF 0:5

49e minuut.
MacPhee bereikt de bal nog maar net als eerste. Potro geeft de bal voor. Landers met een sublieme pass. Wangsøe is nu in balbezit. Wangsøe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Wangsøe passt de bal in één keer door. Landers bereikt de bal nog maar net als eerste. Landers passt de bal zonder na te denken. Wangsøe bereikt de bal nog maar net als eerste. Wangsøe draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Kahlenberg geeft een lange en hoge pass. Inworp. Baquedano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Landers bereikt de bal nog maar net als eerste. Landers schiet op doel. Mortensen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wangsøe rent richting de bal. Wangsøe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Klejtrup - Rishøj IF 0:6

61e minuut.
Refsing probeert naar een medespeler te passen. Baquedano speelt de bal door. Landers probeert naar een medespeler te passen. Wangsøe is nu in balbezit. Wangsøe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Klejtrup - Rishøj IF 0:7

63e minuut.
Refsing is nu in balbezit. Refsing speelt de bal door. Wangsøe bereikt de bal nog maar net als eerste. Wangsøe schiet op doel. Mortensen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Klejtrup - Rishøj IF 0:8

65e minuut.
Wangsøe rent richting de bal. Kahlenberg verovert de bal door een tackle van achteren. Kahlenberg geeft een lange en hoge pass. Potro bereikt de bal nog maar net als eerste. Potro geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Klejtrup - Rishøj IF 0:9

66e minuut.
Daar is Broberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salomonsen is nu in balbezit. Salomonsen met een sublieme pass. Wangsøe rent richting de bal. Wangsøe haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Klejtrup - Rishøj IF 0:10

70e minuut.
Refsing bereikt de bal nog maar net als eerste. Refsing passt de bal in één keer door. Wangsøe rent richting de bal. Wangsøe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Klejtrup - Rishøj IF 0:11

71e minuut.
Salomonsen heeft problemen om de bal te vangen. Salomonsen geeft een hoge lob. Refsing met een sublieme pass. Klungelig pakt Wangsøe de bal. Wangsøe draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Landers rent richting de bal. Landers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Klejtrup - Rishøj IF 0:12

74e minuut.
Landers is nu in balbezit. Wangsøe rent richting de bal. Landers bereikt de bal nog maar net als eerste. Wangsøe bereikt de bal nog maar net als eerste. Wangsøe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Klejtrup - Rishøj IF 0:13

75e minuut.
Broberg geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Landers met de inworp. Baquedano is nu in balbezit. Baquedano geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wangsøe rent richting de bal. Wangsøe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Klejtrup - Rishøj IF 0:14

78e minuut.
Baquedano verovert de bal door een tackle van achteren. Baquedano probeert naar een medespeler te passen. Wangsøe heeft problemen om de bal te vangen. Wangsøe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Klejtrup - Rishøj IF 0:15

87e minuut.
Dengsøe bereikt de bal nog maar net als eerste. Benjaminsen bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dengsøe. Dengsøe krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Klejtrup 79%, Rishøj IF 21%.
Klejtrup - Rishøj IF 0:15