Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bath City F.C. Fc Udskud
352 Tactiek 4f dovenmid mir
45% Balbezit 55%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 52
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
20.3 gemiddelde waardering 51.7
slecht Schieten uitstekend
hopeloos Passen zeer goed
slecht Verdedigen solide


2e minuut.
Thystrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Thystrup geeft een hoge lob. Spargel met een sublieme pass. Daar is Hensemann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hensemann draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Stougaard geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hensemann is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Bath City F.C. - Fc Udskud 0:1

4e minuut.
Søgaard geeft de bal voor. Inworp. Stougaard met een snelle inworp. Spargel is nu in balbezit. Spargel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bath City F.C. - Fc Udskud 0:2

5e minuut.
Stougaard geeft een lange en hoge pass. Winding probeert naar een medespeler te passen. Erkan kopt de bal weg. Ibenfeldt rent richting de bal. Ibenfeldt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Ibenfeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibenfeldt met een sublieme pass. Hensemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hensemann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bath City F.C. - Fc Udskud 0:3

12e minuut.
Uldahl geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stougaard met de inworp. Spargel bereikt de bal nog maar net als eerste. Spargel geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Pedrun geeft de bal voor. Ibenfeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibenfeldt met een sublieme pass. Hensemann is nu in balbezit. Hensemann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bath City F.C. - Fc Udskud 0:4

16e minuut.
Spargel speelt de bal door. Klungelig pakt Uldahl de bal. Ibenfeldt is nu in balbezit. Ibenfeldt haalt uit met een fantastische trap. Winding probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bath City F.C. - Fc Udskud 0:5

17e minuut.
Erkan geeft een lange en hoge pass. Ibenfeldt kopt de bal weg. Hensemann rent richting de bal. Hensemann draait met de bal, schiet en ... Winding probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bath City F.C. - Fc Udskud 0:6

18e minuut.
Ibenfeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Erkan probeert naar een medespeler te passen. Stougaard met een sublieme pass. Hensemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hensemann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bath City F.C. - Fc Udskud 0:7

19e minuut.
Carøe rent richting de bal. Hensemann verovert de bal door een tackle van achteren. Hensemann passt de bal in één keer door. Ibenfeldt rent richting de bal. Ibenfeldt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bath City F.C. - Fc Udskud 0:8

20e minuut.
Panicucci komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Spargel speelt de bal door. Ibenfeldt is nu in balbezit. Ibenfeldt speelt de bal door. Hensemann rent richting de bal. Hensemann schiet op doel. Winding probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bath City F.C. - Fc Udskud 0:9

25e minuut.
Duma met een snelle inworp. Panicucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Panicucci geeft een hoge lob. Hensemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hensemann haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Sønderbech is nu in balbezit. Spargel onderschept slim de pass. Spargel speelt de bal door. Hensemann is nu in balbezit. Hensemann draait met de bal, schiet en ... Winding bokst de bal weg. Ibenfeldt is nu in balbezit. Ibenfeldt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bath City F.C. - Fc Udskud 0:10

28e minuut.
Uldahl met een sublieme pass. Panicucci rent richting de bal. Panicucci met een sublieme pass. Ibenfeldt rent richting de bal. Ibenfeldt schiet op doel. Winding probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hensemann bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Bath City F.C. - Fc Udskud 0:11

30e minuut.
Panicucci passt de bal zonder na te denken. Hensemann heeft problemen om de bal te vangen. Hensemann passt de bal met de wreef. Ibenfeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibenfeldt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bath City F.C. - Fc Udskud 0:12

31e minuut.
Stougaard speelt de bal door. Panicucci speelt de bal door. Spargel is nu in balbezit. Spargel geeft de bal voor. Ibenfeldt krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Fiori geeft de bal voor. Stougaard rent richting de bal. Stougaard met een sublieme pass. Hensemann is nu in balbezit. Hensemann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Sønderbech probeert naar een medespeler te passen. Spargel heeft problemen om de bal te vangen. Spargel probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hensemann de bal. Hensemann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Panicucci rent richting de bal. Panicucci passt de bal met de wreef. Ibenfeldt rent richting de bal. Ibenfeldt haalt uit met een fantastische trap. Winding maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bath City F.C. - Fc Udskud 0:13

38e minuut.
Hensemann verovert de bal door een tackle van achteren. Hensemann geeft een lange en hoge pass. Ibenfeldt is nu in balbezit. Ibenfeldt schiet op doel. Winding werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bath City F.C. - Fc Udskud 0:14

40e minuut.
Spargel probeert naar een medespeler te passen. Panicucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Panicucci passt de bal in één keer door. Ibenfeldt rent richting de bal. Ibenfeldt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Spargel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Panicucci rent richting de bal. Panicucci geeft een lange en hoge pass. Hensemann rent richting de bal. Hensemann schiet op doel. Winding verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bath City F.C. - Fc Udskud 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bath City F.C. 82%, Fc Udskud 18%.
Bath City F.C. - Fc Udskud 0:15

46e minuut.
Panicucci probeert naar een medespeler te passen. Aldermann is nu in balbezit. Ibenfeldt verovert de bal door een tackle van achteren. Hensemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hensemann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Winding trapt de bal weg van het doel. Spargel met een sublieme pass. Ibenfeldt heeft problemen om de bal te vangen. Ibenfeldt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Uldahl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hensemann rent richting de bal. Hensemann draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Fiori kopt de bal weg. Spargel rent richting de bal. Spargel probeert naar een medespeler te passen. Ibenfeldt rent richting de bal. Hensemann is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Bath City F.C. - Fc Udskud 0:16

51e minuut.
Carøe bereikt de bal nog maar net als eerste. Hensemann onderschept slim de pass. de Mylius bereikt de bal nog maar net als eerste. Hensemann onderschept slim de pass. Hensemann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Thystrup is nu in balbezit. Thystrup geeft de bal voor. Hensemann is nu in balbezit. Hensemann haalt uit met een fantastische trap. Winding probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bath City F.C. - Fc Udskud 0:17

56e minuut.
Hensemann verovert de bal door een tackle van achteren. Hensemann passt de bal met de wreef. Ibenfeldt rent richting de bal. Ibenfeldt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bath City F.C. - Fc Udskud 0:18

58e minuut.
Uldahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Uldahl geeft een hoge lob. Inworp. Stougaard met een snelle inworp. Spargel geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Hensemann is nu in balbezit. Uldahl is nu in balbezit. Hensemann onderschept slim de pass. Ibenfeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibenfeldt draait met de bal, schiet en ... Winding probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hensemann is nu in balbezit. Hensemann haalt uit met een fantastische trap. Winding maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bath City F.C. - Fc Udskud 0:19

64e minuut.
Winding trapt de bal weg. Sønderbech geeft een lange en hoge pass. Duma geeft een hoge lob. Ibenfeldt controleert de bal met de borst. Ibenfeldt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bath City F.C. - Fc Udskud 0:20

68e minuut.
Carøe is nu in balbezit. Spargel onderschept slim de pass. Spargel probeert naar een medespeler te passen. Hensemann is nu in balbezit. Hensemann haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bath City F.C. - Fc Udskud 0:21

70e minuut.
Panicucci met een snelle inworp. Daar is Spargel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stougaard rent richting de bal. Stougaard geeft een hoge lob. Ibenfeldt springt en kopt de bal. Winding verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hensemann is nu in balbezit. Hensemann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bath City F.C. - Fc Udskud 0:22

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stougaard met een snelle inworp. Spargel rent richting de bal. Spargel geeft een hoge lob. Ibenfeldt maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Klungelig pakt Bækgård de bal. Thystrup rent richting de bal. Thystrup passt de bal zonder na te denken. Ibenfeldt rent richting de bal. Ibenfeldt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Panicucci kopt de bal weg. Spargel probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hensemann de bal. Hensemann schiet op doel. Winding probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bath City F.C. - Fc Udskud 0:23

79e minuut.
Doeltrap. Winding trapt de bal weg. Panicucci kopt de bal weg. Ibenfeldt controleert de bal met de borst. Ibenfeldt haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Klungelig pakt Hensemann de bal. Hensemann haalt uit met een fantastische trap. Uldahl probeert de bal aan de voet te houden. Ibenfeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibenfeldt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bath City F.C. - Fc Udskud 0:24

86e minuut.
Molte geeft de bal voor. Duma geeft een lange en hoge pass. Hensemann probeert naar een medespeler te passen. Ibenfeldt is nu in balbezit. Ibenfeldt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bath City F.C. - Fc Udskud 0:25

89e minuut.
Hensemann geeft een hoge lob. Panicucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Panicucci geeft de bal voor. Hensemann krijgt zijn hoofd ertegen. Winding maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bath City F.C. - Fc Udskud 0:26

89e minuut.
Stougaard raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gołuch komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bath City F.C. 84%, Fc Udskud 16%.
Bath City F.C. - Fc Udskud 0:26