Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Smile SC Augarten
Normal Tactiek Taktik 3
38% Balbezit 62%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 43
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27 gemiddelde waardering 46.6
matig Schieten formidabel
zwak Passen goed
matig Verdedigen solide


2e minuut.
Brizzolara kopt de bal weg. Dinamite controleert de bal met de borst. Oswald verovert de bal door een tackle van achteren. Hauser onderschept slim de pass. Hauser haalt uit met een fantastische trap. Gonzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Dinamite speelt de bal door. Hauser rent richting de bal. Hauser draait met de bal, schiet en ... Segler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gonzo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Smile - SC Augarten 0:1

9e minuut.
Külm kopt de bal weg. Dahlmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Stepanyan onderschept slim de pass. Dinamite is nu in balbezit. Dinamite draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Daar is Panosch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brizzolara rent richting de bal. Brizzolara passt de bal zonder na te denken. Hauser rent richting de bal. Hauser draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Smile - SC Augarten 0:2

14e minuut.
Oswald rent richting de bal. Dinamite onderschept slim de pass. Dinamite met een sublieme pass. Hauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauser schiet op doel. Gonzo bokst de bal weg. Maraver bereikt de bal nog maar net als eerste. Maraver passt de bal in één keer door. Dinamite bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinamite schiet op doel. Gonzo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Smile - SC Augarten 0:3

16e minuut.
Brizzolara kopt de bal weg. Oswald controleert de bal met de borst. Hauser is nu in balbezit. Dinamite bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinamite haalt uit met een fantastische trap. Gonzo bokst de bal weg.

17e minuut.
Segler met een harde bal richting middenveld. Stepanyan kopt de bal weg. Hauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauser draait met de bal, schiet en ... Gonzo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Smile - SC Augarten 0:4

18e minuut.
Dinamite probeert naar een medespeler te passen. Hauser is nu in balbezit. Panosch bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauser verovert de bal door een tackle van achteren. Hauser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Smile - SC Augarten 0:5

19e minuut.
Panosch is nu in balbezit. Panosch probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Segler de bal onder controle te krijgen. Hauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauser schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Gonzo met een harde bal richting middenveld. Brizzolara kopt de bal weg. Klungelig pakt Dinamite de bal. Hauser rent richting de bal. Hauser draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gonzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Wessels geeft een hoge lob. Panosch probeert de bal aan de voet te houden. Maraver probeert naar een medespeler te passen. Dinamite rent richting de bal. Dinamite schiet op doel. Gonzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Dahlmeier is nu in balbezit. Dinamite bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinamite schiet op doel. Na een snelle pass probeert Segler de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Smile - SC Augarten 0:6

25e minuut.
Panosch bereikt de bal nog maar net als eerste. Brizzolara onderschept slim de pass. Brizzolara passt de bal zonder na te denken. Hauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauser schiet op doel. Gonzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Wessels speelt de bal door. Sârbulescu is nu in balbezit. Sârbulescu geeft een hoge lob. Dinamite is nu in balbezit. Dinamite haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Wessels bereikt de bal nog maar net als eerste. Wessels probeert naar een medespeler te passen. Hauser probeert naar een medespeler te passen. Dinamite rent richting de bal. Dinamite draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

30e minuut.
Wessels is nu in balbezit. Wessels passt de bal zonder na te denken. Dinamite bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinamite schiet op doel. Gonzo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Smile - SC Augarten 0:7

32e minuut.
Englert kopt de bal weg. Wessels probeert naar een medespeler te passen. Oswald rent richting de bal. Dinamite rent richting de bal. Dinamite schiet op doel. Gonzo bokst de bal weg. Hauser is nu in balbezit. Hauser schiet op doel. Gonzo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Smile - SC Augarten 0:8

37e minuut.
Wessels geeft een lange en hoge pass. Oswald kopt de bal weg. Stepanyan met een sublieme pass. Dinamite bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinamite schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Dahlmeier heeft problemen om de bal te vangen. Hauser is nu in balbezit. Hauser passt de bal in één keer door. Dinamite is nu in balbezit. Dinamite schiet op doel. Gonzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal. Stepanyan kopt de bal weg. Dinamite bereikt de bal nog maar net als eerste. Steindel begaat een overtreding. Steindel krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Nijs heeft problemen om de bal te vangen. Nijs passt de bal in één keer door. Maraver bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Maraver, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maraver geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Smile 88%, SC Augarten 12%.
FC Smile - SC Augarten 0:8

47e minuut.
Segler heeft problemen om de bal te vangen. Dinamite is nu in balbezit. Hauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauser schiet op doel. Na een snelle pass probeert Segler de bal onder controle te krijgen. Gonzo bokst de bal weg.

52e minuut.
Stepanyan met een sublieme pass. Segler rent richting de bal. Dinamite verovert de bal door een tackle van achteren. Dinamite draait met de bal, schiet en ... Gonzo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Smile - SC Augarten 0:9

53e minuut.
Panosch is nu in balbezit. Hauser verovert de bal door een tackle van achteren. Dinamite is nu in balbezit. Hauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauser schiet op doel. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Hauser is nu in balbezit. Hauser passt de bal in één keer door. Maraver met een sublieme pass. Dinamite rent richting de bal. Dinamite schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Smile - SC Augarten 0:10

56e minuut.
Külm geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bühler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Frings is nu in balbezit. Frings schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Inworp. Kumtepe komt het veld opgelopen. Hacker komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Külm probeert naar een medespeler te passen. Daar is Brizzolara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brizzolara passt de bal zonder na te denken. Hauser rent richting de bal. Hauser draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Smile - SC Augarten 0:11

66e minuut.
Stepanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumtepe speelt de bal door. Dinamite rent richting de bal. Dinamite draait met de bal, schiet en ... Gonzo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Smile - SC Augarten 0:12

70e minuut.
Kumtepe passt de bal zonder na te denken. Dinamite is nu in balbezit. Dinamite passt de bal met de wreef. Hauser is nu in balbezit. Hauser draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Smile - SC Augarten 0:13

77e minuut.
Bühler bereikt de bal nog maar net als eerste. Brizzolara verovert de bal door een tackle van achteren. Brizzolara speelt de bal door. Hacker bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacker geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Steindel rent richting de bal. Kumtepe verovert de bal door een tackle van achteren. Kumtepe probeert naar een medespeler te passen. Hauser is nu in balbezit. Hauser draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Hacker passt de bal zonder na te denken. Brizzolara is nu in balbezit. Brizzolara geeft een lange en hoge pass. Dinamite kan de bal niet met de borst controleren. Dinamite draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Gonzo trapt de bal weg. Brizzolara kopt de bal weg. Stepanyan speelt de bal door. Kumtepe probeert naar een medespeler te passen. Dinamite geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Hacker kopt de bal weg. Klungelig pakt Oswald de bal. Hauser is nu in balbezit. Hauser draait met de bal, schiet en ... Gonzo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Smile - SC Augarten 0:14

89e minuut.
Klungelig pakt Oswald de bal. Dinamite bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinamite schiet op doel. Segler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Smile - SC Augarten 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Smile 83%, SC Augarten 17%.
FC Smile - SC Augarten 0:15