Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Haudaneben Dead Bull Wien
win3 Tactiek Lose-2
40% Balbezit 60%
19% Spel op eigen helft 81%
6 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.8 gemiddelde waardering 59
adequate Schieten good
average Passen very good
average Verdedigen formidable


7e minuut.
Rasteiro passt de bal met de wreef. Küfner kan de bal niet met de borst controleren. Zallinger is nu in balbezit. Zallinger haalt uit met een fantastische trap. Tonner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Haudaneben - Dead Bull Wien 0:1

9e minuut.
Gottlieb speelt de bal door. Lindek is nu in balbezit. Yakarca rent richting de bal. Lindek verovert de bal door een tackle van achteren. Lindek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Funken bereikt de bal nog maar net als eerste. Funken geeft een hoge lob. Wenger met een sublieme pass. Barros heeft problemen om de bal te vangen. Barros schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Pichlmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichlmüller probeert naar een medespeler te passen. Dracula is nu in balbezit. Gottlieb verovert de bal door een tackle van achteren. Gottlieb haalt uit met een fantastische trap. Tonner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Haudaneben 24%, Dead Bull Wien 76%.
FC Haudaneben - Dead Bull Wien 0:1

47e minuut.
Manquilef geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Yaroshenko geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mastigiani maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Mastigiani kopt de bal weg. Barros is nu in balbezit. Wenger legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Barros is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mastigiani legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Boyar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Haudaneben 14%, Dead Bull Wien 86%.
FC Haudaneben - Dead Bull Wien 0:1