Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elins pojkar BK Bänkpress
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten average
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Höjer rent richting de bal. Höjer passt de bal met de wreef. Wallerstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Glad heeft problemen om de bal te vangen. Glad schiet op doel. Cronstedt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Ganemyr met een sublieme pass. Åkerlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Sonnvik zijn tegenspeler op de grond. Sonnvik krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Bertsson geeft een hoge lob. Edin kopt de bal weg. Ganemyr heeft problemen om de bal te vangen. Glad bereikt de bal nog maar net als eerste. Glad schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Elins pojkar - BK Bänkpress 0:1

34e minuut.
Na een snelle pass probeert Glad de bal onder controle te krijgen. Wallerstedt is nu in balbezit. Wallerstedt passt de bal met de wreef. Glad bereikt de bal nog maar net als eerste. Glad draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elins pojkar 62%, BK Bänkpress 38%.
Elins pojkar - BK Bänkpress 0:1

46e minuut.
Åkerlund geeft een hoge lob. Inworp. Sonnvik met de inworp. Dagerlund rent richting de bal. Dagerlund geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Hedén bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Elins pojkar - BK Bänkpress 1:1

48e minuut.
Ingelfeldt kopt de bal weg. Lindroos bereikt de bal nog maar net als eerste. Hedén tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hedén krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Hedén onderschept slim de pass. Hedén passt de bal in één keer door. Spira probeert naar een medespeler te passen. Dagerlund rent richting de bal. Dagerlund haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Lindfors bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindfors met een sublieme pass. Daar is Dagerlund, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hedén bereikt de bal nog maar net als eerste. Hedén draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Lindroos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagerlund verovert de bal door een tackle van achteren. Dagerlund speelt de bal door. Hedén rent richting de bal. Hedén schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Elins pojkar - BK Bänkpress 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elins pojkar 51%, BK Bänkpress 49%.
Elins pojkar - BK Bänkpress 2:1