Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pahad Poisid Trissen FC
442 Tactiek 343
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 24.9
slecht Schieten redelijk
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen matig


18e minuut.
Dageby onderschept slim de pass. Dageby passt de bal zonder na te denken. Frejdig is nu in balbezit. Stolić onderschept slim de pass. Stolić haalt uit met een fantastische trap. Paal!

23e minuut.
Dudgeon kopt de bal weg. Unger bereikt de bal nog maar net als eerste. Sälle begaat een overtreding. Unger raakt geblesseerd tijdens het duel. Dageby komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Berg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dageby probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Stolić de bal. Stolić haalt uit met een fantastische trap. Öberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pahad Poisid - Trissen FC 0:1

29e minuut.
Sälle speelt de bal door. Riis bereikt de bal nog maar net als eerste. Riis geeft een hoge lob. Stolić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Dageby bereikt de bal nog maar net als eerste. Westlin verovert de bal door een tackle van achteren. Westlin probeert naar een medespeler te passen. Thern is nu in balbezit. Thern draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Unger kan de bal niet met de borst controleren. Frejdig bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudgeon onderschept slim de pass. Unger bereikt de bal nog maar net als eerste. Unger schiet op doel. Öberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bastard bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolić onderschept slim de pass. Stolić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pahad Poisid 65%, Trissen FC 35%.
Pahad Poisid - Trissen FC 0:1

47e minuut.
Unger speelt de bal door. Stolić rent richting de bal. Dudgeon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudgeon haalt uit met een fantastische trap. Öberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pahad Poisid - Trissen FC 0:2

57e minuut.
Höjer probeert de bal met de borst te controleren. Thern bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruuska rent richting de bal. Thern onderschept slim de pass. Thern schiet op doel. Martinsson bokst de bal weg.

71e minuut.
Ruuska passt de bal zonder na te denken. Dageby bereikt de bal nog maar net als eerste. Dageby passt de bal met de wreef. Unger bereikt de bal nog maar net als eerste. Unger draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Stolić met een sublieme pass. Dageby probeert naar een medespeler te passen. Frejdig kan de bal niet met de borst controleren. Dudgeon is nu in balbezit. Dudgeon schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pahad Poisid 43%, Trissen FC 57%.
Pahad Poisid - Trissen FC 0:2