Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hedbergets BK Arka Sztokholm
Normal Tactiek Sweep
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 26.9
unsatisfactory Schieten average
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Jernemyr kopt de bal weg. Jacksson probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jernemyr de bal. Rand bereikt de bal nog maar net als eerste. Rand schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Bernhardsson geeft een lange en hoge pass. Inworp. Haglund zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Åsenheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Åsenheim geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Bernhardsson met de inworp. Ankarsvärd bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrede tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wrede krijgt een gele kaart. Ankarsvärd is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ankarsvärd met een snel genomen vrije trap. Lantto is nu in balbezit. Lantto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hedbergets BK - Arka Sztokholm 0:1

31e minuut.
Limpar geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matson met een snelle inworp. Cambrant bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambrant geeft een hoge lob. Bergh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Bastiansson met een sublieme pass. Haglund rent richting de bal. Ankarsvärd begaat een overtreding. Ankarsvärd krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Bernhardsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Åsenheim onderschept slim de pass. Åsenheim geeft een lange en hoge pass. Lukasson rent richting de bal. Lukasson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Haglund speelt de bal door. Lukasson rent richting de bal. Jacksson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukasson onderschept slim de pass. Lukasson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hedbergets BK 51%, Arka Sztokholm 49%.
Hedbergets BK - Arka Sztokholm 0:1

56e minuut.
Lövgren onderschept slim de pass. Limpar onderschept slim de pass. Änghede bereikt de bal nog maar net als eerste. Limpar verovert de bal door een tackle van achteren. Limpar geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Cambrant probeert naar een medespeler te passen. Rand is nu in balbezit. Rand passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lantto de bal. Lantto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hedbergets BK 64%, Arka Sztokholm 36%.
Hedbergets BK - Arka Sztokholm 0:1