Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mark OP Seagreens
Normal Tactiek SEAG
45% Balbezit 55%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 33.2
poor Schieten good
weak Passen average
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Bosson rent richting de bal. Osterling onderschept slim de pass. Osterling passt de bal in één keer door. Wrede bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrede haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Kalm onderschept slim de pass. Osterling onderschept slim de pass. Osterling probeert naar een medespeler te passen. Karlsson rent richting de bal. Karlsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mark OP - Seagreens 0:1

8e minuut.
Bjärnek speelt de bal door. Guillou rent richting de bal. Guillou passt de bal met de wreef. Daar is Karlsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karlsson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

12e minuut.
Fabiansson is nu in balbezit. Fabiansson passt de bal zonder na te denken. Bosson probeert de bal met de borst te controleren. Ölvestad bereikt de bal nog maar net als eerste. Osterling geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Wrede controleert de bal met de borst. Cronkvist bokst de bal weg.

19e minuut.
Kalm passt de bal in één keer door. Osterling is nu in balbezit. Osterling speelt de bal door. Guillou bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillou passt de bal zonder na te denken. Paal!
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Fabiansson kopt de bal weg. Ölvestad probeert de bal met de borst te controleren. Bosson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ölvestad verovert de bal door een tackle van achteren. Ölvestad schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Karlsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Karlsson passt de bal zonder na te denken. Daar is Wrede, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wrede schiet op doel. Cronkvist probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mark OP - Seagreens 0:2

37e minuut.
Ölvestad geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Bosson de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wargh geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wrede springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Klungelig pakt Osterling de bal. Osterling passt de bal met de wreef. Guillou rent richting de bal. Guillou geeft een hoge lob. Karlsson krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Kalm met een sublieme pass. Irewald speelt de bal door. Ölvestad probeert de bal met de borst te controleren. Karlsson is nu in balbezit. Karlsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mark OP 77%, Seagreens 23%.
Mark OP - Seagreens 0:2

58e minuut.
Wrede rent richting de bal. Ölvestad is nu in balbezit. Wrede rent richting de bal. Wrede haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mark OP - Seagreens 0:3

72e minuut.
Wrede geeft de bal voor. Guillou bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillou passt de bal zonder na te denken. Karlsson rent richting de bal. Karlsson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Osterling passt de bal in één keer door. Karlsson rent richting de bal. Karlsson passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Wrede de bal. Wrede schiet op doel. De bal raakt de paal. Guillou met een sublieme pass. Karlsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Karlsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Inworp. Fabiansson met een snelle inworp. Wargh rent richting de bal. Ölvestad rent richting de bal. Ölvestad geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Daar is Karlsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osterling is nu in balbezit. Osterling speelt de bal door. Wrede rent richting de bal. Wrede haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mark OP 75%, Seagreens 25%.
Mark OP - Seagreens 0:3