Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bajengrabbar korsträsk
Normal Tactiek sveppo
41% Balbezit 59%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 40.3
unsatisfactory Schieten solid
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen good


1e minuut.
Källström met de inworp. Rosin kan de bal niet met de borst controleren. Hallberg geeft de bal voor. Rosin is nu in balbezit. Rosin geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Carlsson onderschept slim de pass. Carlsson geeft de bal voor. Daar is Emilsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Emilsson haalt uit met een fantastische trap. Kronwall werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bajengrabbar - korsträsk 0:1

9e minuut.
Carlsson is nu in balbezit. Carlsson speelt de bal door. Emilsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Emilsson schiet op doel. Kronwall probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bajengrabbar - korsträsk 0:2

10e minuut.
Curman speelt de bal door. Klungelig pakt Williamsson de bal. Ganemyr is nu in balbezit. Williamsson verovert de bal door een tackle van achteren. Williamsson geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Emilsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallerstedt met een sublieme pass. Klungelig pakt Lundhgren de bal. Emilsson is nu in balbezit. Emilsson schiet op doel. Kronwall probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Walter-Bucht rent richting de bal. Walter-Bucht probeert naar een medespeler te passen. Carlsson probeert naar een medespeler te passen. Emilsson is nu in balbezit. Emilsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Lövgren onderschept slim de pass. Lövgren geeft een lange en hoge pass. Laks probeert naar een medespeler te passen. Emilsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Emilsson haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
bajengrabbar - korsträsk 0:3

38e minuut.
Höjer kopt de bal weg. Anegrund is nu in balbezit. Anegrund speelt de bal door. Ganemyr met een sublieme pass. Curman geeft een hoge lob. Kronwall bokst de bal weg.

39e minuut.
Curman kopt de bal weg. Carlsson probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lundhgren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Emilsson rent richting de bal. Emilsson schiet op doel. Kronwall verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Carlsson passt de bal met de wreef. Daar is Emilsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lundhgren tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lundhgren krijgt een gele kaart. Emilsson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Carlsson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Emilsson maakt een snoekduik en kopt de bal. Kronwall probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
bajengrabbar - korsträsk 0:4

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bodin komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bajengrabbar 84%, korsträsk 16%.
bajengrabbar - korsträsk 0:4

51e minuut.
Curman onderschept slim de pass. Curman probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Emilsson de bal. Emilsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bajengrabbar - korsträsk 0:5

54e minuut.
Källström met een sublieme pass. Carlsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlsson passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bodin de bal. Bodin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bajengrabbar - korsträsk 0:6

55e minuut.
Emilsson onderschept slim de pass. Emilsson passt de bal in één keer door. Bodin bereikt de bal nog maar net als eerste. Emilsson is nu in balbezit. Emilsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bajengrabbar - korsträsk 0:7

57e minuut.
Bodin geeft de bal voor. Daar is Lundhgren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Emilsson rent richting de bal. Emilsson schiet op doel. Kronwall werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bajengrabbar - korsträsk 0:8

60e minuut.
Källström verovert de bal door een tackle van achteren. Källström speelt de bal door. Carlsson speelt de bal door. Emilsson is nu in balbezit. Emilsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Höjer bereikt de bal nog maar net als eerste. Walter-Bucht onderschept slim de pass. Carlsson speelt de bal door. Emilsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Emilsson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
bajengrabbar - korsträsk 0:9

74e minuut.
Inworp. Rosin met een snelle inworp. Bodin rent richting de bal. Bodin geeft een hoge lob. Emilsson bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
bajengrabbar - korsträsk 0:10

76e minuut.
Bodin is nu in balbezit. Emilsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodin probeert naar een medespeler te passen. Källström bereikt de bal nog maar net als eerste. Källström geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Emilsson de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Walter-Bucht speelt de bal door. Ganemyr met een sublieme pass. Carlsson met een sublieme pass. Emilsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Emilsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kronwall trapt de bal weg. Curman kopt de bal weg. Emilsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Emilsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Källander geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ganemyr met een snelle inworp. Curman bereikt de bal nog maar net als eerste. Curman geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Kronwall bokst de bal weg.

83e minuut.
Curman geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bodin heeft problemen om de bal te vangen. Emilsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Emilsson schiet op doel. Kronwall probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Carlsson passt de bal in één keer door. Curman geeft een lange en hoge pass. Emilsson kan de bal niet met de borst controleren. Emilsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bajengrabbar - korsträsk 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bajengrabbar 82%, korsträsk 18%.
bajengrabbar - korsträsk 0:11