Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Underhållande Skott Kickers Offerdal
Normal Tactiek Libero
41% Balbezit 59%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 38
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 38.7
zwak Schieten goed
zwak Passen redelijk
hopeloos Verdedigen matig


1e minuut.
Wahlström kopt de bal weg. Klungelig pakt Carlsmeden de bal. Wahlström rent richting de bal. Öhrlund rent richting de bal. Öhrlund schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Von Sydow geeft de bal voor. Djuse kopt de bal weg. Öhrlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Wahlström bereikt de bal nog maar net als eerste. Wahlström draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Underhållande Skott - Kickers Offerdal 0:1

11e minuut.
Ernstsson is nu in balbezit. Ernstsson passt de bal zonder na te denken. Wahlström probeert de bal aan de voet te houden. Carlsmeden bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlsmeden draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Axell kopt de bal weg. Wahlström bereikt de bal nog maar net als eerste. Wahlström passt de bal met de wreef. Carlsmeden bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlsmeden schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Underhållande Skott - Kickers Offerdal 0:2

15e minuut.
Malmell kopt de bal weg. Wernblom heeft problemen om de bal te vangen. Carlsmeden is nu in balbezit. Carlsmeden draait met de bal, schiet en ... Westlin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Underhållande Skott - Kickers Offerdal 0:3

19e minuut.
Sälle passt de bal in één keer door. Öhrlund probeert naar een medespeler te passen. Wargh rent richting de bal. Wahlström verovert de bal door een tackle van achteren. Wahlström schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Underhållande Skott - Kickers Offerdal 0:4

20e minuut.
Wahlström onderschept slim de pass. Villesson is nu in balbezit. Wahlström verovert de bal door een tackle van achteren. Carlsmeden bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlsmeden haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Djuse met een sublieme pass. Wahlström bereikt de bal nog maar net als eerste. Wahlström met een sublieme pass. Carlsmeden is nu in balbezit. Carlsmeden draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Caspersson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kentsson is nu in balbezit. Kentsson met een sublieme pass. Carlsmeden is nu in balbezit. Carlsmeden haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Ernstsson kopt de bal weg. Wahlström bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlsmeden rent richting de bal. Carlsmeden schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Carlsmeden probeert de bal aan de voet te houden. Westlin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Ernstsson speelt de bal door. Axell is nu in balbezit. Axell speelt de bal door. Carlsmeden is nu in balbezit. Carlsmeden schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Ernstsson is nu in balbezit. Ernstsson passt de bal zonder na te denken. Wargh is nu in balbezit. Wahlström onderschept slim de pass. Wahlström schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Underhållande Skott - Kickers Offerdal 0:5

39e minuut.
Carlsmeden is nu in balbezit. Carlsmeden geeft de bal voor. Klungelig pakt Villesson de bal. Öhrlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Öhrlund schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Rosin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kentsson rent richting de bal. Kentsson geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Carlsmeden de bal. Carlsmeden schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Underhållande Skott - Kickers Offerdal 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Underhållande Skott 74%, Kickers Offerdal 26%.
Underhållande Skott - Kickers Offerdal 0:6

46e minuut.
Jonevret komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Öhrlund verovert de bal door een tackle van achteren. Öhrlund probeert naar een medespeler te passen. Carlsmeden bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlsmeden draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Westlin trapt de bal weg van het doel. Öhrlund kopt de bal weg. Carlsmeden bereikt de bal nog maar net als eerste. Wahlström is nu in balbezit. Wahlström draait met de bal, schiet en ... Westlin bokst de bal weg. Klungelig pakt Wargh de bal. Wargh probeert naar een medespeler te passen. Villesson kan de bal niet met de borst controleren. Carlsmeden rent richting de bal. Carlsmeden haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Carlsmeden is nu in balbezit. Engwall is nu in balbezit. Kentsson onderschept slim de pass. Wahlström is nu in balbezit. Wahlström draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Wernblom passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Wahlström de bal. Wahlström passt de bal met de wreef. Carlsmeden is nu in balbezit. Carlsmeden haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Underhållande Skott - Kickers Offerdal 0:7

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Last komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Kentsson passt de bal in één keer door. Von Sydow is nu in balbezit. Öhrlund verovert de bal door een tackle van achteren. Carlsmeden is nu in balbezit. Carlsmeden draait met de bal, schiet en ... Westlin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Underhållande Skott - Kickers Offerdal 0:8

78e minuut.
Doeltrap. Quack komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Carlsmeden schiet op doel. Klungelig pakt Von Sydow de bal. Wahlström bereikt de bal nog maar net als eerste. Wahlström schiet op doel. Westlin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Underhållande Skott - Kickers Offerdal 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Underhållande Skott 73%, Kickers Offerdal 27%.
Underhållande Skott - Kickers Offerdal 0:9