Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IFK Göteborg Sweden Talibon FC
424 Tactiek 442 TL
43% Balbezit 57%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 46
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 41.2
poor Schieten solid
unsatisfactory Passen solid
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Daar is Kollberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kollberg geeft de bal voor. Klungelig pakt Sälle de bal. Strigén onderschept slim de pass. Strigén schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK Göteborg Sweden - Talibon FC 0:1

3e minuut.
Buriticá rent richting de bal. Buriticá passt de bal met de wreef. Kollberg speelt de bal door. Strigén is nu in balbezit. Strigén haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK Göteborg Sweden - Talibon FC 0:2

6e minuut.
Riihelä met een snelle inworp. Kollberg is nu in balbezit. Kollberg probeert naar een medespeler te passen. Fisher rent richting de bal. Fisher schiet op doel. Sjöberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Sälle geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buriticá met een snelle inworp. Fisher rent richting de bal. Fisher draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Staël von Holstein rent richting de bal. Fisher onderschept slim de pass. Fisher probeert naar een medespeler te passen. Strigén rent richting de bal. Strigén haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Riihelä geeft de bal voor. Klungelig pakt Strigén de bal. Sälle rent richting de bal. Strigén verovert de bal door een tackle van achteren. Strigén schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK Göteborg Sweden - Talibon FC 0:3

17e minuut.
Strigén rent richting de bal. Kollberg is nu in balbezit. Kollberg passt de bal met de wreef. Fisher is nu in balbezit. Fisher haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Kollberg met een sublieme pass. Buriticá rent richting de bal. Buriticá probeert naar een medespeler te passen. Strigén bereikt de bal nog maar net als eerste. Strigén draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Riihelä is nu in balbezit. Riihelä geeft de bal voor. Fisher kopt de bal weg. Strigén bereikt de bal nog maar net als eerste. Strigén draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IFK Göteborg Sweden - Talibon FC 0:4

24e minuut.
Flinta geeft de bal voor. Hammarhjärta is nu in balbezit. Hammarhjärta passt de bal zonder na te denken. Strigén is nu in balbezit. Strigén schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sälle heeft problemen om de bal te vangen. Sjöberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Riihelä rent richting de bal. Riihelä passt de bal in één keer door. Kollberg heeft problemen om de bal te vangen. Strigén bereikt de bal nog maar net als eerste. Strigén haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Sjöberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Klungelig pakt Fisher de bal. Fisher schiet op doel. Daar is Staël von Holstein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strigén rent richting de bal. Strigén schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Strigén rent richting de bal. Strigén passt de bal in één keer door. Fisher rent richting de bal. Fisher draait met de bal, schiet en ... Hammarhjärta probeert de bal aan de voet te houden. Paal! Sjöberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Riihelä met de inworp. Kollberg speelt de bal door. Hammarhjärta bereikt de bal nog maar net als eerste. Strigén onderschept slim de pass. Strigén schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK Göteborg Sweden - Talibon FC 0:5

38e minuut.
Buriticá probeert naar een medespeler te passen. Kollberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Kollberg passt de bal in één keer door. Strigén rent richting de bal. Strigén haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Sjöberg trapt de bal weg van het doel. Kollberg kopt de bal weg. Hamilton heeft problemen om de bal te vangen. Strigén bereikt de bal nog maar net als eerste. Strigén draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Daar is Buriticá, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buriticá probeert naar een medespeler te passen. Strigén bereikt de bal nog maar net als eerste. Fisher bereikt de bal nog maar net als eerste. Fisher schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IFK Göteborg Sweden 79%, Talibon FC 21%.
IFK Göteborg Sweden - Talibon FC 0:5

48e minuut.
Buriticá met een sublieme pass. Strigén heeft problemen om de bal te vangen. Fisher rent richting de bal. Strigén bereikt de bal nog maar net als eerste. Strigén schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Riihelä passt de bal in één keer door. Daar is Buriticá, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buriticá probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Strigén de bal. Strigén haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK Göteborg Sweden - Talibon FC 0:6

65e minuut.
Hammarhjärta verovert de bal door een tackle van achteren. Sälle probeert de bal met de borst te controleren. Kollberg met een sublieme pass. Strigén rent richting de bal. Strigén schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kollberg neemt de hoekschop. Strigén rent richting de bal. Strigén schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Kollberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Kollberg speelt de bal door. Fisher bereikt de bal nog maar net als eerste. Fisher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IFK Göteborg Sweden - Talibon FC 0:7

71e minuut.
Orre passt de bal met de wreef. Sälle heeft problemen om de bal te vangen. Strigén verovert de bal door een tackle van achteren. Strigén haalt uit met een fantastische trap. Sjöberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK Göteborg Sweden - Talibon FC 0:8

74e minuut.
Hammarhjärta geeft een lange en hoge pass. Inworp. Buriticá met de inworp. Fisher bereikt de bal nog maar net als eerste. Fisher draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Orre bereikt de bal nog maar net als eerste. Riihelä verovert de bal door een tackle van achteren. Riihelä probeert naar een medespeler te passen. Strigén bereikt de bal nog maar net als eerste. Strigén haalt uit met een fantastische trap. Sjöberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kollberg zal de hoekschop nemen. Fisher bereikt de bal nog maar net als eerste. Fisher schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Daar is Kollberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kollberg passt de bal met de wreef. Strigén bereikt de bal nog maar net als eerste. Strigén schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK Göteborg Sweden - Talibon FC 0:9

81e minuut.
Fisher bereikt de bal nog maar net als eerste. Strigén rent richting de bal. Strigén draait met de bal, schiet en ... Sälle probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK Göteborg Sweden - Talibon FC 0:10

82e minuut.
Kollberg verovert de bal door een tackle van achteren. Kollberg passt de bal zonder na te denken. Daar is Fisher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fisher haalt uit met een fantastische trap. Sjöberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK Göteborg Sweden - Talibon FC 0:11

85e minuut.
Buriticá is nu in balbezit. Buriticá passt de bal zonder na te denken. Strigén rent richting de bal. Fisher rent richting de bal. Fisher draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Strigén heeft problemen om de bal te vangen. Sjöberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Buriticá bereikt de bal nog maar net als eerste. Buriticá speelt de bal door. Strigén heeft problemen om de bal te vangen. Strigén schiet op doel. Sjöberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK Göteborg Sweden - Talibon FC 0:12

89e minuut.
Strigén bereikt de bal nog maar net als eerste. Fisher rent richting de bal. Hammarhjärta bereikt de bal nog maar net als eerste. Fisher onderschept slim de pass. Fisher draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Sjöberg met een harde bal richting middenveld. Buriticá is nu in balbezit. Buriticá geeft de bal voor. Strigén bereikt de bal nog maar net als eerste. Strigén schiet op doel. Sjöberg bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IFK Göteborg Sweden 89%, Talibon FC 11%.
IFK Göteborg Sweden - Talibon FC 0:12