Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Coca Cola F.C Heffa99
Normal Tactiek rolf
37% Balbezit 63%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 60
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 57.2
slecht Schieten uitmuntend
matig Passen uitstekend
slecht Verdedigen goed


6e minuut.
Giazitzoglou geeft een lange en hoge pass. Čtvernoha rent richting de bal. Čtvernoha met een sublieme pass. Özyiğit is nu in balbezit. Özyiğit haalt uit met een fantastische trap. Stålros bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Linares geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Stålros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Čtvernoha krijgt zijn hoofd ertegen. Stålros probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Coca Cola F.C - Heffa99 0:1

8e minuut.
Hökmark rent richting de bal. Tenchiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenchiri passt de bal in één keer door. Čtvernoha heeft problemen om de bal te vangen. Čtvernoha schiet op doel. Stålros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Dier rent richting de bal. Dier passt de bal zonder na te denken. Giazitzoglou rent richting de bal. Giazitzoglou geeft een lange en hoge pass. Özyiğit springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Dier passt de bal met de wreef. Giazitzoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Giazitzoglou probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Özyiğit de bal. Özyiğit haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Coca Cola F.C - Heffa99 0:2

13e minuut.
Özyiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Linares rent richting de bal. Linares geeft een lange en hoge pass. Čtvernoha krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Coca Cola F.C - Heffa99 0:3

15e minuut.
Tenchiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenchiri passt de bal zonder na te denken. Čtvernoha rent richting de bal. Čtvernoha schiet op doel. Stålros maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Özyiğit is nu in balbezit. Qvick rent richting de bal. Özyiğit onderschept slim de pass. Özyiğit haalt uit met een fantastische trap. Stålros probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Coca Cola F.C - Heffa99 0:4

19e minuut.
Dier kopt de bal weg. Klungelig pakt Čtvernoha de bal. Čtvernoha met een sublieme pass. Özyiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Özyiğit schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Stålros trapt de bal weg. Dier kopt de bal weg. Daar is Torkelsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özyiğit rent richting de bal. Özyiğit draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Coca Cola F.C - Heffa99 0:5

21e minuut.
Daar is Ek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tenchiri is nu in balbezit. Tenchiri passt de bal met de wreef. Özyiğit rent richting de bal. Özyiğit schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Tenchiri heeft problemen om de bal te vangen. Ek is nu in balbezit. Met opzet legt Tenchiri zijn tegenspeler op de grond. Tenchiri krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Özyiğit schiet op doel. Daar is Qvick, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čtvernoha rent richting de bal. Čtvernoha haalt uit met een fantastische trap. Stålros werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Özyiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Özyiğit haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Coca Cola F.C - Heffa99 0:6

25e minuut.
Čtvernoha bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ek zijn tegenspeler op de grond. Čtvernoha is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Linares zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Özyiğit maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Čtvernoha bereikt de bal nog maar net als eerste. Čtvernoha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Coca Cola F.C - Heffa99 0:7

26e minuut.
Özyiğit onderschept slim de pass. Özyiğit passt de bal met de wreef. Čtvernoha bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenchiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenchiri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Özyiğit rent richting de bal. Jernemyr rent richting de bal. Özyiğit onderschept slim de pass. Özyiğit geeft de bal voor. Čtvernoha springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coca Cola F.C - Heffa99 0:8

28e minuut.
Jernemyr rent richting de bal. Jernemyr speelt de bal door. Torkelsson heeft problemen om de bal te vangen. Čtvernoha is nu in balbezit. Čtvernoha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Tenchiri probeert naar een medespeler te passen. Giazitzoglou geeft de bal voor. Daar is Qvick, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čtvernoha rent richting de bal. Čtvernoha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Wilmersson is nu in balbezit. Wilmersson geeft de bal voor. Linares kopt de bal weg. Özyiğit rent richting de bal. Özyiğit draait met de bal, schiet en ... Stålros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Altınoğuz is nu in balbezit. Altınoğuz passt de bal in één keer door. Linares rent richting de bal. Linares geeft de bal voor. Čtvernoha springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Čtvernoha probeert de bal met de borst te controleren. Čtvernoha probeert naar een medespeler te passen. Özyiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Özyiğit draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Torkelsson de bal onder controle te krijgen. Stålros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Qvick heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Fojcik met een sublieme pass. Tenchiri probeert naar een medespeler te passen. Özyiğit rent richting de bal. Özyiğit schiet op doel. Stålros maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coca Cola F.C - Heffa99 0:9

40e minuut.
Linares met de inworp. Tenchiri rent richting de bal. Tenchiri geeft een lange en hoge pass. Čtvernoha springt en kopt de bal. Stålros maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coca Cola F.C - Heffa99 0:10

42e minuut.
Altınoğuz kopt de bal weg. Daar is Tenchiri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Altınoğuz geeft een hoge lob. Özyiğit is nu in balbezit. Özyiğit schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Coca Cola F.C - Heffa99 0:11

43e minuut.
Čtvernoha verovert de bal door een tackle van achteren. Čtvernoha probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Özyiğit de bal. Özyiğit haalt uit met een fantastische trap. Qvick probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Giazitzoglou neemt de hoekschop. Čtvernoha springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Özyiğit is nu in balbezit. Özyiğit schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Coca Cola F.C - Heffa99 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coca Cola F.C 91%, Heffa99 9%.
Coca Cola F.C - Heffa99 0:12

48e minuut.
Wilmersson heeft problemen om de bal te vangen. Giazitzoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Giazitzoglou met een sublieme pass. Özyiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Özyiğit haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Coca Cola F.C - Heffa99 0:13

49e minuut.
Hökmark geeft een hoge lob. Klungelig pakt Özyiğit de bal. Tenchiri speelt de bal door. Čtvernoha bereikt de bal nog maar net als eerste. Čtvernoha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Ek passt de bal zonder na te denken. Torkelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Özyiğit verovert de bal door een tackle van achteren. Čtvernoha is nu in balbezit. Čtvernoha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Coca Cola F.C - Heffa99 0:14

53e minuut.
Altınoğuz rent richting de bal. Altınoğuz passt de bal met de wreef. Linares speelt de bal door. Özyiğit heeft problemen om de bal te vangen. Özyiğit schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Torkelsson rent richting de bal. Torkelsson geeft een lange en hoge pass. Dier kopt de bal weg. Čtvernoha heeft problemen om de bal te vangen. Čtvernoha draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Tenchiri rent richting de bal. Tenchiri passt de bal zonder na te denken. Čtvernoha heeft problemen om de bal te vangen. Čtvernoha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Coca Cola F.C - Heffa99 0:15

61e minuut.
Özyiğit passt de bal in één keer door. Linares heeft problemen om de bal te vangen. Linares geeft een lange en hoge pass. Čtvernoha is nu in balbezit. Čtvernoha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Coca Cola F.C - Heffa99 0:16

62e minuut.
Özyiğit is nu in balbezit. Tenchiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenchiri passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Čtvernoha de bal. Čtvernoha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Coca Cola F.C - Heffa99 0:17

65e minuut.
Qvick rent richting de bal. Qvick passt de bal in één keer door. Tenchiri probeert naar een medespeler te passen. Čtvernoha rent richting de bal. Čtvernoha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Tenchiri heeft problemen om de bal te vangen. Tenchiri passt de bal in één keer door. Torkelsson is nu in balbezit. Čtvernoha verovert de bal door een tackle van achteren. Čtvernoha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Coca Cola F.C - Heffa99 0:18

67e minuut.
Čtvernoha met een sublieme pass. Giazitzoglou rent richting de bal. Giazitzoglou met een sublieme pass. Čtvernoha rent richting de bal. Čtvernoha haalt uit met een fantastische trap. Stålros bokst de bal weg. Özyiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Özyiğit haalt uit met een fantastische trap. Stålros probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Coca Cola F.C - Heffa99 0:19

72e minuut.
Giazitzoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Giazitzoglou passt de bal in één keer door. Linares probeert naar een medespeler te passen. Čtvernoha rent richting de bal. Čtvernoha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Coca Cola F.C - Heffa99 0:20

74e minuut.
Jernemyr kopt de bal weg. Tenchiri is nu in balbezit. Tenchiri passt de bal met de wreef. Čtvernoha rent richting de bal. Čtvernoha draait met de bal, schiet en ... Stålros bokst de bal weg.

76e minuut.
Linares speelt de bal door. Wilmersson bereikt de bal nog maar net als eerste. Giazitzoglou onderschept slim de pass. Giazitzoglou geeft een hoge lob. Özyiğit maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Ek is nu in balbezit. Tenchiri verovert de bal door een tackle van achteren. Tenchiri probeert naar een medespeler te passen. Özyiğit rent richting de bal. Özyiğit schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Dier speelt de bal door. Giazitzoglou speelt de bal door. Torkelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Čtvernoha onderschept slim de pass. Čtvernoha haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Čtvernoha bereikt de bal nog maar net als eerste. Čtvernoha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Stålros met een harde bal richting middenveld. Dier kopt de bal weg. Klungelig pakt Ek de bal. Čtvernoha rent richting de bal. Čtvernoha passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Özyiğit is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Čtvernoha rent richting de bal. Čtvernoha passt de bal met de wreef. Özyiğit rent richting de bal. Özyiğit schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Coca Cola F.C - Heffa99 0:21

85e minuut.
Altınoğuz probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hökmark met de inworp. Özyiğit rent richting de bal. Özyiğit draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Coca Cola F.C - Heffa99 0:22

86e minuut.
Ströberg speelt de bal door. Klungelig pakt Dahlgran de bal. Özyiğit onderschept slim de pass. Özyiğit haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Giazitzoglou rent richting de bal. Giazitzoglou geeft een lange en hoge pass. Özyiğit rent richting de bal. Özyiğit schiet op doel. Na een snelle pass probeert Qvick de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Linares neemt de hoekschop. Özyiğit kopt de bal weg. Čtvernoha is nu in balbezit. Čtvernoha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Inworp. Altınoğuz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Linares is nu in balbezit. Linares geeft een lange en hoge pass. Čtvernoha maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coca Cola F.C - Heffa99 0:23

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coca Cola F.C 79%, Heffa99 21%.
Coca Cola F.C - Heffa99 0:23