Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bajen United Finnpauver
Normal Tactiek Finnpauver
35% Balbezit 65%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 38
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 51.7
poor Schieten formidable
weak Passen very good
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Potocki rent richting de bal. Svinhufvud is nu in balbezit. Potocki onderschept slim de pass. Potocki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bajen United - Finnpauver 0:1

4e minuut.
Eötvös met een sublieme pass. Apostolescu is nu in balbezit. Apostolescu probeert naar een medespeler te passen. Potocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Potocki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Potocki rent richting de bal. Ohlmark bereikt de bal nog maar net als eerste. Potocki verovert de bal door een tackle van achteren. Hurtado rent richting de bal. Hurtado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajen United - Finnpauver 0:2

10e minuut.
Gorig speelt de bal door. Potocki is nu in balbezit. Potocki probeert naar een medespeler te passen. Hurtado bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurtado haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Palmér geeft de bal voor. Eötvös kopt de bal weg. Klungelig pakt Bärnsten de bal. Potocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Potocki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bajen United - Finnpauver 0:3

12e minuut.
Gorig geeft een lange en hoge pass. Daar is Hurtado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ohlmark bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurtado onderschept slim de pass. Hurtado draait met de bal, schiet en ... Sundberg bokst de bal weg. Hurtado is nu in balbezit. Hurtado schiet op doel. Sundberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Sjölander bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostolescu probeert naar een medespeler te passen. Makai probeert naar een medespeler te passen. Hurtado bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurtado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajen United - Finnpauver 0:4

19e minuut.
Potocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurtado rent richting de bal. Potocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Potocki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajen United - Finnpauver 0:5

21e minuut.
Erlingmark bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurtado is nu in balbezit. Potocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Potocki haalt uit met een fantastische trap. Sundberg probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Potocki passt de bal zonder na te denken. Apostolescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostolescu met een sublieme pass. Potocki rent richting de bal. Potocki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Apostolescu geeft de bal voor. Eötvös met een sublieme pass. Hurtado is nu in balbezit. Hurtado schiet op doel. Palmér probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajen United - Finnpauver 0:6

30e minuut.
Klungelig pakt Hurtado de bal. Hurtado geeft een lange en hoge pass. Bärnsten bereikt de bal nog maar net als eerste. Potocki onderschept slim de pass. Potocki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Hurtado is nu in balbezit. Hurtado passt de bal met de wreef. Palmér rent richting de bal. Potocki onderschept slim de pass. Potocki schiet op doel. Sundberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Makai geeft een lange en hoge pass. Potocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Potocki passt de bal zonder na te denken. Hurtado rent richting de bal. Hurtado schiet op doel. Sundberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bajen United 79%, Finnpauver 21%.
Bajen United - Finnpauver 0:6

49e minuut.
Daar is Anzaloni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anzaloni met een sublieme pass. Potocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurtado is nu in balbezit. Hurtado draait met de bal, schiet en ... Sundberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajen United - Finnpauver 0:7

54e minuut.
Potocki is nu in balbezit. Potocki passt de bal in één keer door. Hurtado heeft problemen om de bal te vangen. Hurtado haalt uit met een fantastische trap. Sundberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajen United - Finnpauver 0:8

56e minuut.
Klungelig pakt Hurtado de bal. Ohlmark rent richting de bal. Hurtado onderschept slim de pass. Hurtado draait met de bal, schiet en ... Palmér probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sundberg speelt de bal door. Anzaloni kopt de bal weg. Daar is Hurtado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hurtado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Apostolescu met een sublieme pass. Makai rent richting de bal. Makai probeert naar een medespeler te passen. Hurtado is nu in balbezit. Hurtado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Petersson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Björklund komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Daar is Hurtado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ohlmark bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurtado onderschept slim de pass. Potocki rent richting de bal. Potocki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bajen United - Finnpauver 0:9

64e minuut.
Ohlmark bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurtado onderschept slim de pass. Hurtado draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Palmér de bal onder controle te krijgen. Sundberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Makai geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Potocki krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajen United - Finnpauver 0:10

65e minuut.
Erlingmark rent richting de bal. Erlingmark passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Möller de bal. Hurtado is nu in balbezit. Hurtado haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Svinhufvud geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Apostolescu zal de hoekschop nemen. Potocki springt en kopt de bal. Sundberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bajen United - Finnpauver 0:11

74e minuut.
Hurtado rent richting de bal. Hurtado geeft een hoge lob. Potocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Potocki haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Svinhufvud de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Makai zal de hoekschop nemen. Potocki springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajen United - Finnpauver 0:12

78e minuut.
Makai met een sublieme pass. Apostolescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostolescu probeert naar een medespeler te passen. Potocki is nu in balbezit. Potocki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Sundberg probeert naar een medespeler te passen. Sjölander kopt de bal weg. Hurtado bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurtado schiet op doel. Sundberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajen United - Finnpauver 0:13

87e minuut.
Klungelig pakt Hurtado de bal. Möller is nu in balbezit. Hurtado onderschept slim de pass. Hurtado heeft problemen om de bal te vangen. Hurtado haalt uit met een fantastische trap. Sundberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Makai met een sublieme pass. Eötvös geeft een lange en hoge pass. Daar is Svinhufvud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Potocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Potocki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bajen United - Finnpauver 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bajen United 74%, Finnpauver 26%.
Bajen United - Finnpauver 0:14